Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yok bırakmam cnm devammmm
Ama üzüldüm ya niye böyle oldu ins cuma günü vermiş olurum

Günaydin herkeseee

Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
geçmiş olsun canım Allah korusun hepimizi afetlerden

Bende keske basen olsaydida bel cevresi kalin olmasaydi diyenlerdenim..
canım o da olmuyor popo çıkıyor kısa giyince ben kendimi rahatsız hissediyorum ya da uygun pantolon bulmak zor oluyor falan filan en güzeli dengeli vücut tipi

Hımm güzeldir canım bende deniyeyim bunu

Kesinlikle.. Bende hemen kaptan menüm ne yazmış sporuma ne demiş diye bakıyorum :)

Geçen de bana herkes çok zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum yaptığım kaçamaklar için utandım

Nefis bence deneyim
geçmiş olsun canım Allah korusun hepimizi afetlerden

canım o da olmuyor popo çıkıyor kısa giyince ben kendimi rahatsız hissediyorum ya da uygun pantolon bulmak zor oluyor falan filan en güzeli dengeli vücut tipi

Benimde basenler fena

bugün iyiyim canım rahatladım
artık dikkat ediyorum salmak yok mezun oldum diye
yoksa hemen alıp başını gidiyor
Günaydin herkeseee

Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
çok geçmiş olsun adacım
kötü olmuş canım bölünmesi
lahmacun iki tane mi yanlış mı yazdın
tek lahmacun iyidir
ben tam bir elmayım
kahvaltı için güzel bir alternatif eline sağlık

AY KIZLAR ORTALIK KABUL GÜNÜ GİBİ HERKES ŞEHİRDIŞI TATİLİNE GİDİNCE GİTTİKLERİ YERLERDEN HERKES BİŞİLER GETİRMİŞ BOYOZ ÇEKME HELVA LOKUM FİLAN ORTALIK FENA YEMEDİM YEMİCEM
iyi yapmışsın canım yiyen pişman oluyor

Kızlar ben şimdi şeker orucundaym ama öğlen çeyrek muz ve 8-10 kuru üzüm yedim bunlar yasak mı şeker orucunda
rafine şeker yasak..
ama bunlarında şeker oranı yüksek olduğu için çok tercih etmemek lazım

tatil sonrası yoğun bir gün oldu
gelemedim bir türlü

kızlar liste altı liste üstüeksik olanlar 6 ya kadar gönderebilirsiniz
6 dan sonra tükkanı kapatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…