Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay evet o listeler nedir ya.
Sabah bir Kk peynir
Ara
200 ml yoğurt vs..
Patates pirinç ekmek makarna çıkar
Şekeri kes
Unlı olan bşye yeme
Zaten tıkır tıkır gider..

25 nisan
gece kızım hiç uyutmadığı için sabah uyudum. kalktığımda da hiç iştahım yoktu.

11.00
1 hurma

12.00
dün tarif vermişti bir arkadaş denedim güzel oldu
1 yumurta ile soğanlı omlet(maydonoz dereotu 1 kaşık yulaf kepeği)
7 zeytin 1 incir

16.00
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata
1 hurma

20.00 (akşam geç oldu farkındayım)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak

3 litre su

Neyse kızlar bize yarın seminer var görüşürüz inş. Hepinize hayırlı geceler bol eksiler ins.

Haklısınız kızlar gidince sorayım o zaman bende netten baya inceledim çok hoşuma gitti inşallah güzel olur aşırı heyecanlıym
sonucu yaz bize canım merak ettim

maşallah canım senin kızlar büyümüş ne güzel

çok ilginç sizin yazınız telden girince normal kitap yazısı gibi çıkıyor pcden girince el yazısı şekli çıkıyor
ben de el yazısı görüyorum

benim ufaklık yemek yemeye başlayınca çok korkuyorum. benden ve eşimden yana sıkıntı olmaz ama bizim de dedeler ve büyükler var daha doğar doğmaz kızıma çikolata şeker alıcam diyip duruyorlar
maşallah kızına canım

Benim gibi küçük bebeği olan var mı?
5 buçuk aylık kızım var canım

Çok gzüel oldu canım içime sindi

ben de çok sık acıkıyorum canım ama dayanmaya çalışıyorum su içmek iyi geliyor

Çok gzüel oldu canım içime sindi
sevindim canım güle güle kullan yeni saçlarını

Günaydın canlarrrr

işe yarıyorsa korku iyidir

taşıma nedir merak ettim :)

fiyat sormak çok normal canım ayıp olmaz merak etme. hele ki kuaföre gidiyorsan sor mutlaka
Cuma günleri hesaplanmış takım listemizi cuma yarışmaları paylaşım topiğine taşıyoruz canım. Kopyala yapıştışr yapıyoruz ama diğer takımlarda aynı işlemi yaptığı için ara ara karışabiliyor. Orada takımların hepsinin listesi oluyor. Taşıma olarak da listeyi buradan oraya taşımayı kast ediyoruz.

Ah inşallah ama bu hafta hedefim 1 kg idi onuubwrsem yeter cuma annem geliyor inş. Umarım beni kötü bir hafta beklemez yemek açısından yoksa annemi çok özledim :)

Anneni özlemişsin canım bu yemeklerini yiyeceksin anlamına gelmiyor. Sakın ama sakın kilo alayım deme oklavayla kovalarım. Ciddiyim Yok ben dayanamam annem geldi onun yemeklerinden yerim kilo için söz veremem dersen yarın izne ayırayım seni rahat rahat ye. Ama bana sorarsan ne izne ayrıl ne ye derim. Ama bak en baştan söylüyorum + kilo ile gelirsen her türlü işkenceyi yapabilirim sana.

Aynen canım akşamın geç olmuş. Güne geç başlamışsın. Bu aralar seni çok az görür olduk. Daha sık uğramaya çalış olur mu?

Korkma korkma korktukça başına gelir. Yapacak bir şey bulamıyorsun maalesef. Şükür benim kızım doğuştan zararlı yiyeceklere karşı uzak duruyor çikolata hariç. Umarım seninki de öyle olur

Günaydın kızlar

7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
3 tane zeytin
1dilim peynir

11.00 1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

14.30 öğlen
1 kase mercimek çorbası
Bol salata

17.00 çay 3 hurma

Akşam yok
22.00 çay

1.5 lt su yarım saat yürüyüş
Kilom sabit hiç değişme yok offf

Menün gayet güzel. Akşamında olsa süper olurmuş. Suyun çok az olmuş. Suyu artırman lazım. Ayrıca bazen vücut direnebiliyor. Tartıda sabit çıktın diye hemen moralini bozma. Sen istikrarlı şekilde devam edersen eğer şak diye gidecek emin olabilirsin. Bırakma sakın kendini sabitim diye.

Acaba salata bol yiyorum o yüzden olabilir mi

Acaba salata bol yiyorum o yüzden olabilir mi
Sanmam canım salatanın bir zararı olmaz. Suyu az içmenden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Bir de tuzu azalt derim. Ödem kaynaklı da sabit çıkıyor olabilirsin. Mesela dün ben 61.3 tüm bu sabah yine 61.3 çıktım. Oysaki dünkü menüme göre 100-200 gitmesi lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…