- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.155
- 398
Benim bugüne kadar diywt yapamama sebebim hep şu listeler.nefret ediyorum belirli bi listeyi takip edip kisitlanmaktan. Sonunda allah tan işi çözdük te rahatladım. Benim hiç listem yok.kendime göre biseyler hazırlar yerim.yada olanlardan az yerim yasaklilara dikkat ettin mi zaten iş çözülüyor yenilememesi gerekenler okadar belli ki.liste araştırmaya falan hiç gerek yok.bencede hiç kasma kendini arkadaşım.
İyi günlerde kullan canım
sonucu yaz bize canım merak ettimHaklısınız kızlar gidince sorayım o zaman bende netten baya inceledim çok hoşuma gitti inşallah güzel olur aşırı heyecanlıym
maşallah canım senin kızlar büyümüş ne güzelKurs felan ayarlasan kendine bence güzel olur. Benim de aşırı sosyal bir hayatım var ve bazen evde olmayı özlüyorum. Çalışınca istediğin zaman istediğin yere gidemiyorsun. Ama evde olsam zaten bi dk evde durmam
Çocuk konusunda eşin haklı. Anladığım kadarıyla sen de çok düşkünsün kızına. İlk okul 3. sınıfa kadar kendi başlarına halledemiyorlar ama ilk okul 3. ten sonra artık kendi işlerini kendileri halledebilecek seviyeye geliyorlar. Benim büyük kız 2. sınıftan sonra kendi gelip gitmeye başladı eve. Mecburdu çünkü bakacak yardım edecek kimse yoktu. Şimdi 6. sınıfta yemeğini bile kendi hazırlayabiliyor. Ama ufaklık birazcık sıkıntılı bu konuda 5 yaşında olmasına rağmen hala kıyafetlerini ben giydiriyorum. Arada kendi giyiyor.
ben de el yazısı görüyorumçok ilginç sizin yazınız telden girince normal kitap yazısı gibi çıkıyor pcden girince el yazısı şekli çıkıyor
benim ufaklık yemek yemeye başlayınca çok korkuyorum. benden ve eşimden yana sıkıntı olmaz ama bizim de dedeler ve büyükler var daha doğar doğmaz kızıma çikolata şeker alıcam diyip duruyorlarŞükür yemek konusunda sıkıntımız yok. Bir şey söyleyeceğim inanmazsınız. Ben Gülce ye yani küçük kızıma hiç yemek yedirmedim. Sanırım 1 yaşlarında felandı tam hatırlamıyorum kaşık tutmaya başladığı zaman 9 aylık felanda olabilir. Hep kendi yedi. Hiç bir zaman benim verdiğimi yemedi. Etrafı felanda hiç kirletmedi. Önüne ne konulursa yer çok şükür. Sadece şu sıralar abur cubur konusunda mutsuzum çünkü ben almıyorum. Babası alıyor. Markette bir de benimle kavga ediyor. Almazsan alma sen almazsan babam alır diyor
Ay sorma bir iki mesaj okudum sarmadı hemen tekrar çıktım hiç bana göre değilZaten yerini de zor buldum
maşallah kızına canımmaşallah kızınaaabenim kızım abur cubur konusunda çikolataların içeriğini okuyorum hepsine palm yağı var hepsi çok zararlı kızım bunlarda pamuk yağı varmıs annem diyorum çook zaralı ayyy ben yemem ıyyyy diyorum bakıyorum yüz ifadesi değişiyor ıyyyy bende yemem diyor hahahah çook ısrar ederse peki al ama çook zaralı diyorum bi bakıyorum yerine geri koyuyor hahaha
benim kızım daha cola fanta tadını bilmez hiç içmedi evede almayız...meyve suyuda okulda veriyorlarmış uyardım hocam vermeyin su verin dedim... çünkü hepsinin içinde koruyucu madde var evde sıkıyorum meyve suyunu daha çok meyveyi yemeyi tercih ediyor....
avm gideriz ayyy anne bak bunlar zarralı hamburger yiyior diyor... ama sen evde yapıyorsun o çook sağlıklı diyor
benim kızım canını çooook seviyor bal soğan öksürük için veriyorum eşim hayretle izliyor ben olsam asla yemem diyor... kızım bu beni iyileştirecek diye bi yiyişi var ki görmen lazım
5 buçuk aylık kızım var canımBenim gibi küçük bebeği olan var mı?
sonucu yaz bize canım merak ettim
maşallah canım senin kızlar büyümüş ne güzel
ben de el yazısı görüyorum
benim ufaklık yemek yemeye başlayınca çok korkuyorum. benden ve eşimden yana sıkıntı olmaz ama bizim de dedeler ve büyükler var daha doğar doğmaz kızıma çikolata şeker alıcam diyip duruyorlar
maşallah kızına canım
5 buçuk aylık kızım var canım
ben de çok sık acıkıyorum canım ama dayanmaya çalışıyorum su içmek iyi geliyorAllah bağışlasın ne güzel merakla bekleyeceğim emziren anne menülerini. Emzirmenin kg verme konusunda bana çok faydası oldu hiç dikkat etmediğim halde güzel kg verdim, bakalım dikkat edince neler olacak ama sık acıkıyorum, sizlerde durum nasıl?
sevindim canım güle güle kullan yeni saçlarınıÇok gzüel oldu canım içime sindi
Cuma günleri hesaplanmış takım listemizi cuma yarışmaları paylaşım topiğine taşıyoruz canım. Kopyala yapıştışr yapıyoruz ama diğer takımlarda aynı işlemi yaptığı için ara ara karışabiliyor. Orada takımların hepsinin listesi oluyor. Taşıma olarak da listeyi buradan oraya taşımayı kast ediyoruz.işe yarıyorsa korku iyidir
taşıma nedir merak ettim :)
fiyat sormak çok normal canım ayıp olmaz merak etme. hele ki kuaföre gidiyorsan sor mutlaka
Ah inşallah ama bu hafta hedefim 1 kg idi onuubwrsem yeter cuma annem geliyor inş. Umarım beni kötü bir hafta beklemez yemek açısından yoksa annemi çok özledim :)
Aynen canım akşamın geç olmuş. Güne geç başlamışsın. Bu aralar seni çok az görür olduk. Daha sık uğramaya çalış olur mu?25 nisan
gece kızım hiç uyutmadığı için sabah uyudum. kalktığımda da hiç iştahım yoktu.
11.00
1 hurma
12.00
dün tarif vermişti bir arkadaş denedim güzel oldu
1 yumurta ile soğanlı omlet(maydonoz dereotu 1 kaşık yulaf kepeği)
7 zeytin 1 incir
16.00
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata
1 hurma
20.00 (akşam geç oldu farkındayım)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak
3 litre su
Korkma korkma korktukça başına gelir. Yapacak bir şey bulamıyorsun maalesef. Şükür benim kızım doğuştan zararlı yiyeceklere karşı uzak duruyor çikolata hariç. Umarım seninki de öyle olursonucu yaz bize canım merak ettim
maşallah canım senin kızlar büyümüş ne güzel
ben de el yazısı görüyorum
benim ufaklık yemek yemeye başlayınca çok korkuyorum. benden ve eşimden yana sıkıntı olmaz ama bizim de dedeler ve büyükler var daha doğar doğmaz kızıma çikolata şeker alıcam diyip duruyorlar
maşallah kızına canım
5 buçuk aylık kızım var canım
Günaydın kızlar
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
3 tane zeytin
1dilim peynir
11.00 1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
14.30 öğlen
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
17.00 çay 3 hurma
Akşam yok
22.00 çay
1.5 lt su yarım saat yürüyüş
Kilom sabit hiç değişme yok offf
Acaba salata bol yiyorum o yüzden olabilir miMenün gayet güzel. Akşamında olsa süper olurmuş. Suyun çok az olmuş. Suyu artırman lazım. Ayrıca bazen vücut direnebiliyor. Tartıda sabit çıktın diye hemen moralini bozma. Sen istikrarlı şekilde devam edersen eğer şak diye gidecek emin olabilirsin. Bırakma sakın kendini sabitim diye.
Sanmam canım salatanın bir zararı olmaz. Suyu az içmenden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Bir de tuzu azalt derim. Ödem kaynaklı da sabit çıkıyor olabilirsin. Mesela dün ben 61.3 tüm bu sabah yine 61.3 çıktım. Oysaki dünkü menüme göre 100-200 gitmesi lazımdı.Acaba salata bol yiyorum o yüzden olabilir mi
Günaydın canım hoş geldinGunaydinnn
Kızlar ben bugün hiçbirşey yemeyip yarın mezun mu olsam
Tartı bugün eksi gösteriyor yarın herşey değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?