Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benden önce mezun olmaya mı niyetlisin acaba
Yok canım benim keşke birlikte mezun olsak
Wc problemi yüzünden doktora çıktım bir haftadır ilaç içince durum bu
Belkide gerçek kilom değil ama tartı eksi gösterince bi mezun olayım dedim
İlacı bırakırsam bu kiloya bidaha inemem dşye korkuyorum

ben bugün çok acıktım ya..
sanırım akşam yemediğim için
sabah ta güzel kahvaltı yaptım ama doymadım nedense
Psikolojiktir canım çok takılma dayan biraz. Farz et ki oruç tutuyorsun.

Ya bilemiyorum izne ayrılmak istemiyorum tabiki hapur hupur yemek ama tadımlık olsada yiyemem diyemiyorum
Her şeyden minik minik yerim artık napım..
Valla bilmem artık eğer kilo veremezsen bozuşuruz ona göre ayarla kendini. Ben baştan söyleyeyim de

LAydLiNe canım akşam işte çıkmadan listeyi paylaş olur mu ben yarın sabah oradan takip ederim )
Tabii canım merak etme sen. Mutlaka paylaşırım. Bugün olmazsa yarın sabah erken kalkar hallederim. Çünkü chentiq listeye girecek bu hafta.

Günaydin kizlarr
Artık spor yapamicam dr dedi
Geçmiş olsun canım sorun neymiş? Anlat bi doktor ne dedi?

Ol canım o zaman zaten bizimlesin. O zaman yarın seni mezun ediyoruz inşallah öyle mi

chentig girecekse yeni uye mi yazacağız onları bilmiyorum yani hangi etapta ayrılmış falan onuda cehntig yanına not olarak yazarsan canım sevinirim...

Neyse pes etmek yok devam artık kıyafetler belimde dònüyor o kadar bollaştı eski kıyafetlerimi hep vedim bir daha zayıflayamam diye şimdide nasıl pişmanım hep bol kıyafetlerim
Aynen bende çogü kıyafetimi verdim 46 bedene çıkınca 38 ı görmek hayal gibi geldi 40 bedenden de Bikac tane kalmış hepsi 42 44..eteklere pantolonlara pens attım tuniklerı de bol olarak giyiyorum şimdilik. Bakalim 55 olup koruma dönemi de gecesinde en son ki bedene göre almayı planlıyorum.

Bilemiyorum kaptanım önce sonucu görelim sen nasıl dersen o
Pazartesi 61.2
Şuan 60.8
Yarın nasıl olur bilemem

Bu arada nasılsınız kızlar.epey konuşulmuş masallah.nurdan kaptan dan önce mezun olayım diyosun yani öylemi hadi bakalım hayırlısı. Mezun olunca rahatlayıp diyeti bırakma ama.
Canım aslında tereddüt teyim kaptanım hakkı mezuniyet beni ilaçlar iyi yönde etkiledi
İlaçları bırakınca yine eskiye dönmem umarım
İnsanın yedikleri bünyesinde 4 -5 gün kalırsa nasıl kilo versin
O yüzden kendimi mezun gibi hissetmiyeceğim ama takıma girecek arkadaşlar varsada bekletmiyeyim
Tamamem kaptanıma bırakıyorum benim için farketmez nasıl olsa yine burda olucam

Ben hiç bir şey anlamadım canım :)
liste işi canım yarın kaptanımızın işi var ben elimden geldikçe yardımcı olacam... üyelerin yarışmaya katılırken yeni üye mi yoksa eskiden herhangi bir takımda yarışmış mı bilgisini bilmek gerekiyor o yüzden kaptanıma sordum )

30 dakika tempolu yürüyüş yaptım daha fazla yürüyecektim ama rahatsızlığım izin vermedi... ishalden dolayı makat çatlaklığım ağrısı azıttı yürüdükçe daha çok ağrımaya başladı bıraktım mecbur....

Aynen canım mezun olsakta burdayız ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…