Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neyse pes etmek yok devam artık kıyafetler belimde dònüyor o kadar bollaştı eski kıyafetlerimi hep vedim bir daha zayıflayamam diye şimdide nasıl pişmanım hep bol kıyafetlerim

günaydın kızlar

dün migrenim tuttu akşam uğrayamadım akşam da yemek yiyemedim bulantıdan
ilaç filan aldım biraz daha iyiyim çok şükür

Neyse pes etmek yok devam artık kıyafetler belimde dònüyor o kadar bollaştı eski kıyafetlerimi hep vedim bir daha zayıflayamam diye şimdide nasıl pişmanım hep bol kıyafetlerim

Olsun olsun yenisini alırsın yeter ki zayıfla Ben vermiyorum nasılsa zayıflarım diye bir de aldığım yeni kıyafetleri küçük beden alıyorum. Sonra da onların içine giriyorum Geçen yaz kot bir elbise aldım. L tam oldu ama ben M aldım. Normalde şuan S giyiyorum ama elbisenin kalıbı biraz dar. Şuan cuk diye oluyor üstüme. Bu yaz bol bol efil efil elbise giyeceğim

günaydın kızlar

dün migrenim tuttu akşam uğrayamadım akşam da yemek yiyemedim bulantıdan
ilaç filan aldım biraz daha iyiyim çok şükür
Geçmiş olsun canım. Erkenden uyusaydın. Çok yorma kendini.

sağol canım dün erken yattım zaten
çocuklara fırında makarna hazırladım
kızıma ben yatıyorum sen pişir dedim
pişirip yemişler ben yatarken

ben de çok sık acıkıyorum canım ama dayanmaya çalışıyorum su içmek iyi geliyor

sevindim canım güle güle kullan yeni saçlarını
Allah bağışlasın canım bebeğini. Online diyet takip aldım bakalım ona uyacağım. Kendime su hazırladım elma, limon, çubuk tarçın,çok az zencefil 2 lt hazırladım koydum dolaba taze nane olsa onu da katacaktım

nane sütü azaltır emzirirken kullanma canım

Memleket nereydi canım unutmuşum?
samsuna gideceğim canım 5-6 gün

Ya bilemiyorum izne ayrılmak istemiyorum tabiki hapur hupur yemek ama tadımlık olsada yiyemem diyemiyorum
Her şeyden minik minik yerim artık napım..

dünkü menüm şekersiz 4.gün

sabah 8:00
2 haş yum
2 yk lor
2 ceviz
maydonoz

13o
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

17:00 1 elma

akşam yok bulantıdan yiyemedim
su 2.5 lt
35 dak tem yürüyüş
menü güzel hatta akşam yokmuş az gibi .... yarın gelsin eksilerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…