Neyse pes etmek yok devam artık kıyafetler belimde dònüyor o kadar bollaştı eski kıyafetlerimi hep vedim bir daha zayıflayamam diye şimdide nasıl pişmanım hep bol kıyafetlerimSanmam canım salatanın bir zararı olmaz. Suyu az içmenden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Bir de tuzu azalt derim. Ödem kaynaklı da sabit çıkıyor olabilirsin. Mesela dün ben 61.3 tüm bu sabah yine 61.3 çıktım. Oysaki dünkü menüme göre 100-200 gitmesi lazımdı.
Kızlar ben bugün hiçbirşey yemeyip yarın mezun mu olsam
Tartı bugün eksi gösteriyor yarın herşey değişebilir
Neyse pes etmek yok devam artık kıyafetler belimde dònüyor o kadar bollaştı eski kıyafetlerimi hep vedim bir daha zayıflayamam diye şimdide nasıl pişmanım hep bol kıyafetlerim
Geçmiş olsun canım. Erkenden uyusaydın. Çok yorma kendini.günaydın kızlar
dün migrenim tuttu akşam uğrayamadım akşam da yemek yiyemedim bulantıdan
ilaç filan aldım biraz daha iyiyim çok şükür
Olsun olsun yenisini alırsın yeter ki zayıflaBen vermiyorum nasılsa zayıflarım diye bir de aldığım yeni kıyafetleri küçük beden alıyorum. Sonra da onların içine giriyorum Geçen yaz kot bir elbise aldım. L tam oldu ama ben M aldım. Normalde şuan S giyiyorum ama elbisenin kalıbı biraz dar. Şuan cuk diye oluyor üstüme. Bu yaz bol bol efil efil elbise giyeceğim
Geçmiş olsun canım. Erkenden uyusaydın. Çok yorma kendini.
Allah bağışlasın canım bebeğini. Online diyet takip aldım bakalım ona uyacağım. Kendime su hazırladım elma, limon, çubuk tarçın,çok az zencefil 2 lt hazırladım koydum dolaba taze nane olsa onu da katacaktımben de çok sık acıkıyorum canım ama dayanmaya çalışıyorum su içmek iyi geliyor
sevindim canım güle güle kullan yeni saçlarını
Afiyet olsun canım maşallah menünedünkü menüm şekersiz 4.gün
sabah 8:00
2 haş yum
2 yk lor
2 ceviz
maydonoz
13o
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
17:00 1 elma
akşam yok bulantıdan yiyemedim
su 2.5 lt
35 dak tem yürüyüş
yarın yola çıkacağım annemlere
hiç sevmiyorum yolculuğu
eşyaları hazırla vs gözümde büyüyor
bide dönüş kısmı
zor iş gurbette olmak
nane sütü azaltır emzirirken kullanma canımAllah bağışlasın canım bebeğini. Online diyet takip aldım bakalım ona uyacağım. Kendime su hazırladım elma, limon, çubuk tarçın,çok az zencefil 2 lt hazırladım koydum dolaba taze nane olsa onu da katacaktım
samsuna gideceğim canım 5-6 günMemleket nereydi canım unutmuşum?
geçmiş olsun canım .günaydın kızlar
dün migrenim tuttu akşam uğrayamadım akşam da yemek yiyemedim bulantıdan
ilaç filan aldım biraz daha iyiyim çok şükür
Günaydın canlarrrr
Cuma günleri hesaplanmış takım listemizi cuma yarışmaları paylaşım topiğine taşıyoruz canım. Kopyala yapıştışr yapıyoruz ama diğer takımlarda aynı işlemi yaptığı için ara ara karışabiliyor. Orada takımların hepsinin listesi oluyor. Taşıma olarak da listeyi buradan oraya taşımayı kast ediyoruz.
Anneni özlemişsin canım bu yemeklerini yiyeceksin anlamına gelmiyor. Sakın ama sakın kilo alayım deme oklavayla kovalarım. CiddiyimYok ben dayanamam annem geldi onun yemeklerinden yerim kilo için söz veremem dersen yarın izne ayırayım seni rahat rahat ye. Ama bana sorarsan ne izne ayrıl ne ye derim. Ama bak en baştan söylüyorum + kilo ile gelirsen her türlü işkenceyi yapabilirim sana.
Aynen canım akşamın geç olmuş. Güne geç başlamışsın. Bu aralar seni çok az görür olduk. Daha sık uğramaya çalış olur mu?
Korkma korkma korktukça başına gelir. Yapacak bir şey bulamıyorsun maalesef. Şükür benim kızım doğuştan zararlı yiyeceklere karşı uzak duruyor çikolata hariç. Umarım seninki de öyle olur
canım hedefine ulaşsanda bizlerden kopma çünkü kiloyu koruma evreside çok önemliKızlar ben bugün hiçbirşey yemeyip yarın mezun mu olsam
Tartı bugün eksi gösteriyor yarın herşey değişebilir
menü güzel hatta akşam yokmuş az gibi .... yarın gelsin eksilerrrrrdünkü menüm şekersiz 4.gün
sabah 8:00
2 haş yum
2 yk lor
2 ceviz
maydonoz
13o
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
17:00 1 elma
akşam yok bulantıdan yiyemedim
su 2.5 lt
35 dak tem yürüyüş
yolculuk nereye zerracım , sen kayserili değilmisin ?yarın yola çıkacağım annemlere
hiç sevmiyorum yolculuğu
eşyaları hazırla vs gözümde büyüyor
bide dönüş kısmı
zor iş gurbette olmak
benimde ishal devam ediyor sürekli acıkıyorumben bugün çok acıktım ya..
sanırım akşam yemediğim için
sabah ta güzel kahvaltı yaptım ama doymadım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?