Merhaba kizlar ben geldin
Bugün ki menüm
Sabah
1 bardak yesil cay
2 wasa peynir yesillik domates salatalik zeytin
Aksam
Iki dilim tam bugday ekmegi, peynir, yesillikler
1,5 litre su ictim 2 ye tamamlarim sanirim.
Benim bünyem iki ögün yemege aliskin. Arada acikirsam sadece corba ya da yogurt yerim.
Bu arada saat 17 den sonra birsey yememeye gayret edecegim aralikli oruc dedikleri seyi uygulayacagim.
Tsk ederim cankiz :)Afiyet olsun cnm
Bu arada bugün disarda yürüyüs yapamadim gelaket bir hava var.
Spor yapmadim. Belki leslie yaparim sonra.
Bu arada oruc tutacak arkadaslar bu grupta olacakmisiniz? Ben tutmayacagim cünkü buraya o dönemde menü gönderilmeyecek mi? Hani ayip olmasin diye. Yoksa nasil isliyor?
Simdilik yapacaklarimi aciklayayim, hayatima adapte edecegim insallah.
- rafine sekerli herseyi hayatimdan cikartacagim
- beyaz unlu gidalari hayatimdan cikartacagim
- saat 17 den sonra birsey yemeyecegim( evet karnim gurulduyor ama bünyem alisir, saglikliymis)
- hergün minimum 12.000 adim
- 2, 3 litre su ve yesil cay tüketecegim
Diger lgünlerimde canim ne istiyorsa saglikli sekilde tüketecegim. :)
Tamam o zaman biraz ikilemde kalmistim. Buraya yazdigim icin cok heyecanliyim insanlar haftalar sonra tek tek bu kololarda iner hepimizin :)Yok cnm herkes yazicak
Bende tutmuyorum oruç ama menü ztn akşam yazıyoruz bence bişey olmaz
Bu arada birseyi merak ettim neden mesajlar sayilip buraya aktariliyor?
5 mesaji zaten hergün hemen hemen geciyor. Bunu pek anlayamadim
Anladim o zaman her mesajimin yanina sayisini yazsam olur mu? Cünkü sürekli kac mesaj yazdim diye kontrol etme sorunu kalkar ortadan.Bazen çoğu kişi hiç yazmıyor cnm
Böylelikle bakıyoruz kim nekadar yazmis
Tamam o zaman biraz ikilemde kalmistim. Buraya yazdigim icin cok heyecanliyim insanlar haftalar sonra tek tek bu kololarda iner hepimizin :)
Bahsrttiginiz ne listesi? Listeye girnek icin birsey mi yapilmasi lazim.yanılmıyorsam listeden 68.4 iken ayrılmıştım 68.4 veya daha az kilo olmalı yoksa giremiyorum listeyeben ramazan sonrası inmiş olurum diye düşünüyorum ...
Anladim o zaman her mesajimin yanina sayisini yazsam olur mu? Cünkü sürekli kac mesaj yazdim diye kontrol etme sorunu kalkar ortadan.
Bahsrttiginiz ne listesi? Listeye girnek icin birsey mi yapilmasi lazim.
Cnm iki hafta deneme süresi var
Iyi kilo verirsen sürekli aktiv olursan listeye alınıyorsun yarışma oluyor ya ozm senin verdiğin kiloda çok önemli oluyor
Simdi anladim iki hafta bakilacak listelerimi sporlarimi yapip yapmadigima ve kilo verip vermedigime ona göre grubun listesi dahil ediliyorum. Tamam no problem
Bugünkü menüm
Sabah yok geç uyandım
Öğlen 14.30da
2dilim ekmek
1tane yumurta
1tane domates
2dilim peynir
20tane zeytin
1cay kasığı reçel
10dilim sucuk
Akşam yok çünkü patlıcamm
30dk yürüyüs
2litre su
Bence tek ögün yiyince miktar biraz haliyle fazla olmus. Afiyet olsun. Sucuk kizarttin mi? Ne ekmegi tüketiyorsun?
Bu arada dün 11 mesaj yazmisim
Bugün bu 11. mesajim
Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?