Bu arada herkese hayırlı sabahlar....Bugün perşembe tartı ya son bi gün oyuzden yediklerimize dikkat ins.
Dünki menüm
Sabah 07:00
3 gün kurusu
Öğle 12:30
3 yk pilav
3 yk kuru fasulye
Ara 15:00
1 dilim börek
Ara 17:00
1 armut
1 kase yoğurt
Akşam 20:00
1 muz
Biraz cips
Su 2 buçuk lt
zaten bi bıraktım geri toparlayamıyorummmsanki o irade gitti kayboldu ... bir iki gün havaya giriyorum 3. gün hoop aynııı tas aynı hamam
Kızlar elmayı çayla yiyince çarpıntı yapar mı...ben fenalaştım derste biraz dışarı çıktım hava almaya.kalbim çarpıyor midem bulanıyor ağlama tuttu ağladım ağladım biraz okuttum kendime daha iyiyim ama neden böyle oldum acaba.
lisede hep 50 üstüydüm :) evlenirken 62 idim kımıza 65-66 kilodayken hamile kaldım...Bizde lise arkadaşıyiz canım eşimle. Yüzüm hiç değişmedi benim hep tombul ama kilom ormanlar 47 falandı ilk defa ben 70 kiloya çıktım o da doğumdan sonra işte..lise de kaç kiloydun ki .demek adam seni öyle beğenmiş gözü değişiklik istemiyor..bizimki de hiç önemsemezdi ne gerek iyisin derdi ama bu sefer gerçekten fazla aldığımın o da farkında. Çok destek olduğu söylenemez yinede hapur hapur yiyiyor yanımda çünkü ben daha iradeli oldum sanırım hele verdikçe kendime güvenim arttı tabi bu grup ve sizler en büyük destekçim.sende boşver eşini biz varız burda merak etme birlikte çok güzel hedeflere ulaşacağız ins.
sporumu yaptım geldimmmmm
evet canım çok haklısın liste sorumluluğu başka şimdi aman nasıl olsa yarın yaparım diyeti diye düşünüp kaçamak yapılıyorCnm hepimize aynısı oluyor
Senin tek hatan neydi biliyormusun listeden çıkmak
devam devam canım bırakmadım hedefim ramazan sonrası listeye girebilmek ramazanda bu fazlalıklardan kurtulmakCoook iyi yapmissin cnm
Devammm demii cnm birakmadin
evet canım çok haklısın liste sorumluluğu başka şimdi aman nasıl olsa yarın yaparım diyeti diye düşünüp kaçamak yapılıyor
devam devam canım bırakmadım hedefim ramazan sonrası listeye girebilmek ramazanda bu fazlalıklardan kurtulmak
yanılmıyorsam listeden 68.4 iken ayrılmıştım 68.4 veya daha az kilo olmalı yoksa giremiyorum listeyeKaç kilo vermem lazım cnm listeye girmen icin
inşallah canımmmmEvet cnm şimdi senin hedefin kilo verip listeye tekrar girmek olsun kaçamak hepimiz yapıyoruz ama fazla yapmamaya çalış ve en kısa zamanda listeye gir
yanılmıyorsam listeden 68.4 iken ayrılmıştım 68.4 veya daha az kilo olmalı yoksa giremiyorum listeyeben ramazan sonrası inmiş olurum diye düşünüyorum ...
Gecen cuma 71 idim bakalim yarin sabah kac cikacam ..Şimdi kaçsın ki
Gecen cuma 71 idim bakalim yarin sabah kac cikacam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?