Insallah canim hep birlikte yapariz insallahGerçekten de öyle canim teşekkür ederim canisihaftaya guzel rakamlar bekliyorum senden yaparsin yaparsin
sagol canim insallah bazen motivemiz dusuyor maalesefbilmece ye canım
canım kesinlikle bırakma bu hafta çoğumuz kötü durumdayız ama burayı bırakırsan fazlasıyla geri alırsın verdiğin kiloları düşün. Toparlanmamız lazım birbirimize destek olucaz bunun için buradayız
tebrikler cankızzz s3n kilo verince çok seviniyorum
Bugünkü menüm
Sabah 11de
1bardak ayran
1tane gözleme
Öğlen 15de
2tane but
Akşam 18de
Kahve
2bucuk litre su
3saat yürüyüs
Evet bende saskinim cok su icmemde ve yesil caydan kaynakli sanirim.2 gunluk kilonmu valla superr
Aynen bende ac yattigimda daha cabuk kilo veriyorum bu yüzden saat 17 18 sonra yemek yememeye gayret ediyorum.Ne yalan söyliyim coook acıktım
Ama olsun ac yatınca kilo verebiliyorum
11 mayıs menüm
10.00 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
15.00 öğlen
2 küçük dolma biber
Yoğurt
19.00 akşam
1 dolma biber
Yoğurt
21.00 2 çatal tatlı dayanamadım
2.5 lt su
Bana göre cok güzel ve dengeli menü. Afiyet olsunBugunku menum
Sabah10.00
1has.yumurta
1kk.peynir
5zeytin
Dom.salatalik
Ara 13.30
1yesil cay
1avuc badem
Ogle17.00
1adet etli dolma
Biraz yogurt
Aksam18.30
5 kasik yesil mercimek
1kase yogurt
1dilim t.b.ekmek
Ara
21.30
2cay sekersiz
2hurma
Su3lt.
LAydLiNe
Merhaba arkadaslar dün dügündeydim hic ugrayip yazmaya firsatim olmadi
Dünki menüm
Sabah
2 wasa peynir domates marul 1 yumurta beyazi 3 zeytin
Öglen
Cin makarnasi sitaraki, kücük bir kasede corba gibi
Aksam
5 yk pirinc pilavi
Bol bol salata
Acayip oynefim dugunde yeterince spor oldu bence
Sebze nerede?
Aynen bende ac yattigimda daha cabuk kilo veriyorum bu yüzden saat 17 18 sonra yemek yememeye gayret ediyorum.
Tamam cankizz saatleride yazaeim dikkat ederim :)Afiyet olsun cnm
Saatleri de yaz bundan sonra
Ben hiç oynamam düğünde kilomdan dolaı ins biraz verdikten sonra bende oynarim
Anladim tamam :))Bilmem sormadim nerde diye
Bunları zor yedim cnm evde degildim
Kizlar az önce merak ettigimden yemekten sonra tartilmama ragmen 66.9 ciktim
Insallah canim 1. hedefim 59 kilo insallah oraya yaza kadar ulasirim. Su icmeye yesil caya devam wasa disinda ekmek hic tüketmiyorum zaten.Coook iyi cnm demekki haftaya süper kilo vermiş olacaksın
Motivasyonunun böyle olması çok iyi canım. Kilo vermede en önemlisi motivasyon çünkü. Kol olayını bende düşünüyorum napsam diye?Insallah canim 1. hedefim 59 kilo insallah oraya yaza kadar ulasirim. Su icmeye yesil caya devam wasa disinda ekmek hic tüketmiyorum zaten.
Pirinc normaldw tüketmiyorum dün dügünde tükettim. Onun yerine Bulguru tercih ediyorum.
Dün dügünde kolalar fantalar gözümün önünde olmasina ragmen limonlu suyu tercih ettim. Kendimle gurur duyuyorum.
Sekeri de tamamen hayatimdan cikartacagim harika olacak.
Bu arada kollari sikilastirmak icin ne yapiyorsunuz? Benim su köprücük kemiklerimin ortaya cikmasini ve kollarimin sikilasmasini istiyorum.
Ben hergün 3 set seklinde agirlikla yukari kaldirip dirsekten kirip arkaya indiriyorum. Anlatamasim sanirim ama baska ne yapilabilir acaba?Motivasyonunun böyle olması çok iyi canım. Kilo vermede en önemlisi motivasyon çünkü. Kol olayını bende düşünüyorum napsam diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?