Kızlar nasilsiniz ben bugün yine çok kötü yum malesef ya neden böyle oluyor bana anlamadım. Basim ağrıyor midem bulanıyor hap içtim mecbur reglim şaşırdı.valla bide sınav vardı bugün.dünden beri de 20 lik dışten dolayı ağzımın içi sızlıyor bu halde girdim çıktım sınava bugün ama iyi geçti şükür. Yarında 1 tane var bakalım. Ama sınavdan gelip dinlendim daha da kötü oldum yine de hamdolsun.bende migren var ona bağlıyorum ama annemler falan kızmaya başladı diyetten dolayı miden bulanıyor diye.dün bugün astım diyeti valla canım yemek istemiyor zaten yağlı falan.corba makarna karpuz yedim bu akşam bide Mey ve. Sabahta sınavdan önce 1 simit yedim.Oglede kahvaltılik yedim ekmek yedim bitane midemi bastirsin diye ama hala aynı mübarek ins.yarını da atlatirsam pazartesiden itibaren daha dikkatli devam edeceğim diyete kızlar.
Geçmişe bakayım dedim kızlar ama sürekli ekrana bakmak midemi bulandırıyor şuan oyuzden kusuruma bakmayın olur mu..yarın hem sınavı atlatmış olurum hemde ins.duzelirsem bol bol yazışırız. Gerçi iki gün temizlik yapmam lazım evler uçuyor tabiri caizse cumadan beri bakamadım hiçbiseye.zar zor makine ye koydum bulaşıkları falanda sağlık en güzel Nimet gerçekten dua edin bana lütfen çok ağlayasım var..neyse sizi de çok bunaltmayayim öpüyorum hepinizi canlar dua ile...
Iyi geceler bugün pek ugrayan olmamis
Ben Karatay yapıyorum canım genellikle hep iki öğün2 ogun olmus ama cok da sikntli degil bence afiyet olsun
Canim benim biraz canim sıkkındı , cok şükür iyiyim buralardayim artik...Kızlar nerdesiniz yaa
Artık pek sık girmiyoruz
Cook gecmis olsun canim ... sinavlarinda başarılarKızlar nasilsiniz ben bugün yine çok kötü yum malesef ya neden böyle oluyor bana anlamadım. Basim ağrıyor midem bulanıyor hap içtim mecbur reglim şaşırdı.valla bide sınav vardı bugün.dünden beri de 20 lik dışten dolayı ağzımın içi sızlıyor bu halde girdim çıktım sınava bugün ama iyi geçti şükür. Yarında 1 tane var bakalım. Ama sınavdan gelip dinlendim daha da kötü oldum yine de hamdolsun.bende migren var ona bağlıyorum ama annemler falan kızmaya başladı diyetten dolayı miden bulanıyor diye.dün bugün astım diyeti valla canım yemek istemiyor zaten yağlı falan.corba makarna karpuz yedim bu akşam bide Mey ve. Sabahta sınavdan önce 1 simit yedim.Oglede kahvaltılik yedim ekmek yedim bitane midemi bastirsin diye ama hala aynı mübarek ins.yarını da atlatirsam pazartesiden itibaren daha dikkatli devam edeceğim diyete kızlar.
Kumaş pantolon , şifon bluz giydim ..elbise abarti olur diye düşünmüştüm hicte abarti olmazmis ogretmenler abiye giymislerdi ...Bence elbiseyi giy abartılı olmaz kot çok basit kaçar özel bir gün değil mi
Canim benim biraz canim sıkkındı , cok şükür iyiyim buralardayim artik...
Bu arada bugun regli oldum carsamba bekliyordum demekki gecen hafta yeme ataklarimin sebebi regliymis))
Tum annelerin anneler gununu kutluyorum...
Bugun esimle kizim beni kahvaltıya götürdüler guzel bi kahvalti yaptik....elimden geldigince cislara dokunmadim)
Buralardayim sen nasilsin canim nasil gidiyor diyet .....Iyi olmana sevindim cnm
Tmm ozm bundan sonra burdasın
Buralardayim sen nasilsin canim nasil gidiyor diyet .....
Yazlari pek buralar aktif olmaz canim kışın bayagi aktif oluyor buralar...
Merhaba arkadaslar nasilsiniz dunden beri o kadar yogundum ki hic bakamadim sayfaya tum annelerimizin ve anne adayi arkadaslarimin anneler gununu kutlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?