ayyyy canım hiç sormaaa sabah telefon trafiğim vardı.. biraz ailevi sorunlar vardı ... sonra kızın bugün yıl sonu gösterisi var kızımı yıkadım kaufaöre gittik onun saçını ördüler bende fön çektirdim geldik... kızım acıktı yemek hazırla çamaşır ser bulaşık makinası yerleştir anca gelebildim aklım hep buradaydı hiç bakamadım kim kaç kilo vermiş ....ada81 nerdesin cnm
tebrikler canım
ayyyy canım hiç sormaaa sabah telefon trafiğim vardı.. biraz ailevi sorunlar vardı ... sonra kızın bugün yıl sonu gösterisi var kızımı yıkadım kaufaöre gittik onun saçını ördüler bende fön çektirdim geldik... kızım acıktı yemek hazırla çamaşır ser bulaşık makinası yerleştir anca gelebildim aklım hep buradaydı hiç bakamadım kim kaç kilo vermiş ....
tebrikler canım
kızlar tek tek geçmiş yapamadım kilo veren herkesi kutluyorum , kilo veremeyenlerde artık haftaya sıkı tutmalıyız ipleri yoksa kaçıyor fena akçıyor hemde kilo olarak dönüyor....
bend ekilo bildirimi yapayım ,
geçen hafta 71.00
bu hafta :70,700LAydLiNe çok gitmedi çünkü arada çook pes ettim bunada şükür dedim ... ayrıca regli haftasına girdim şişkinliğimde var çarşamba regli bekliyorum ) tüh ramazanın ilk günü yaaaa
evet artık çok dikkat edecem bir sürü kıyafet giydim çıkardım moralim bozuldu ne giysem diye düşünüp durdum biraz önceBak güzelce dikkat et bundan sonra kaçamak yok
300 gr gitmiş bile
Masallah kaptan sana..şu sınavları da atlatalım da pazar günü kutlarız mezuniyetinı ins..Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. @Ballarin annesihaldenlos @Sadece-Ben süpersiniz maşallah. @Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta :60.9
Bu hafta 59.8 yuppiiiiiiiiiiiii
Veeeeeee izninizle bu hafta mezun olabilirim.
kızlar fikirinizi alayım bir elbisem var boyu dizkapağımda düz siyah kolları yarım kol sadece yaka kısmında inciler var. o kadar başka ışıltı yok... abartı olur mu onu giysem sizce ? çok kararsız kaldım..
kotla şifon bluz mu giysem diye düşündüm
Bence elbiseyi giy abartılı olmaz kot çok basit kaçar özel bir gün değil mikızlar fikirinizi alayım bir elbisem var boyu dizkapağımda düz siyah kolları yarım kol sadece yaka kısmında inciler var. o kadar başka ışıltı yok... abartı olur mu onu giysem sizce ? çok kararsız kaldım..
kotla şifon bluz mu giysem diye düşündüm
Olsun canim moralini bozma haftaya daha sıkı sariliriz Allahin izniyleGunaydin kizlar mutsuzum diyebilirim cunki artidayim karsiniza bole gelmek istemezdim ama carsamba sabah eksiyi gorup bugun arti cikmak moralimi bozdu resmen ac yattim aksam
Gecen hafta 64.0
Bu hafta 64.4
Fark +400
Yuzde 0.62
Karsiniza bole geldigim icin ozur dilerim telafi edicem onumizdeki hafta
Izne.ayrilacaktim ama ayrilmicam tekrar basa donmek istemiyorum artik
Cok iyi canim tebrik ederimGeçen cuma:59,5
Bu cuma: 58,9
Fark: -600 g
Yatana kadar acikmasiysan superr canim yuruyus de cok iyi olmusBugünkü menüm
Sabah 11de
1bardak ayran
1tane gözleme
Öğlen 15de
2tane but
Akşam 18de
Kahve
2bucuk litre su
3saat yürüyüs
2 gunluk kilonmu valla superrmerhaba kizlar bende kilomu bildireyim dedim
Carsamba 68kg
Bugün 67kg
Fark -1kg (kesin ödemdir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?