Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birinci olan arkadaş en çok kiloyu veren arkadaş oluyor dimi kaç kilo vermiski görebiliyor muyuz maşallah
Tabii ki canım etap birincileri sırlarını paylaşıyor diye bir topik var orada nasıl verdiklerini anlatıyorlar ama ben yüksek yüzde de kilo verilmesine karşı olduğum için çok okumanı tavsiye etmem.

Bu konu için yeni bir topik acsan nasıl olur? Korumaya geçenler kendi listelerini paylasir

Doğumdan önce diyet ve yürüyüş ile 16 kilo vermiştim. Bence de en azından yürüyüş olmalı. Sonra çok kilo verince sikilasmak için farklı sporlar olabilir.

Cnm süt ısıttım içine de çok az türk kahvesi attim
Kahve değildi tam olarak süttü süt :)
Ayağım iyi cnm okadar ağrımıyor artık
Çok yorarsam kendimi ozm yine başlıyor hafiften ağrımaya

Listeni paylaşabilirsin canım. Hatta mezun olanlar da paylaşsın istedikleri zaman başına da koruma dönemi menüsü yazarsınız bizde faydalanmiş oluruz çünkü en önemli dönem bu.biz kilo veriyoruz ama hemen geri alıyoruz sonra bırakıp. Dediğin zararlı şeyler olmadığı sürece ve kontrollü abartilmadigi sürece ve tabiki yürüyüş ve spor olursa hayatımızda geri alınmaz zaten.

Ben çorba içtim ilk önce genelde.et köfte yedim ama sadece etlerini ekmeklerini yemedim ve salatayı yedim.pide çok zorda kalırsam ve canım isterse 2 3 dilimden fazla yemedim..doymadigimda ayranı 2 bardak falan içtim..zaten dışarı da kaçırırsan emin ol geri geliyor hemen hepsi.kaçırdığımız dönemler de oldu tabi ama sonra geri vermek için uğraş dur.eğer kaçırdığını farkedersen zaten hemen spor ve yürüyüş yapıp dengelemek lazım..

Erken yemek yiyebilme imkanım-zannettiğinin aksine- hiç yok
akşam sofrasına 7.30 dan önce oturamıyoruz
oğlum eve o saatte geliyor, illa beraber yemek yiyeceğiz
akşam belli bir saatten sonra yememenin etkisi bence de inanılmaz
şu ünv. sınavı bitsin, düzene gireceğiz inşallah.

ama merak etme, sofraya oturmadan, yoğurt salata tırtıklıyorum, daha az yemeye çalışıyorum böylece

fıstık ezmesi yedim ...yedim ama bir sor niye yedim
çok seviyorum, bu yüzden sabah kahvaltı sofrasına koymadım kendilerini
tikkat ettiysen meyve yok dünkü menüde... ben bazan muadil hesabı yapıyorum
yediğim birşey varsa fazlada, hakkım olan en yakın seçenekten vazgeçiyorum

sabah 62.1 kiloydum
düne göre 300 g gitmiş
çok mesudum
yarın akşama kadar protein ağırlıklı gidip akşama da yoğurtlu semizotu patlattım mı salı sabahı da çok mutlu uyanabilirm

bugün mü, bugün çok zor
malum hafta sonu
en azından akşamı kurtarmaya çalışacağım

Ilk etapta bana diyetisyenim 30 dk yürüyüş verdi akşamları ama ben yürümedim ama market ev işleri gibi hareketler tabikide yapıyorum
düzenli yürüyüş kilo vermede çok etkili. zaman ayırmak zor oluyor. ben dün akşam yürüyecektim, ama gündüz avm ye gitmek zorunda olduğumdan kendime gelemedim
avm ye gitmek bütün evi dip köşe temizlemek kadar yorucu benim için

Sevgili arkadaşlar... bugün herkes şartlarını zorlayıp en az 30 dk yürüyüş yapsın mı?
dışarı çıkamayanlar evde Leslie yapabilir, yani durduğun yerde yürüme. youtube da birsürü video var. bence uygulayabiliriz... var mısınız zorlama yok valla yok
ama siz zorlayın kendinizi olur mu
ben yürüyeceğim en az 30 dk

Kizlar son 2 aydir eve ekmek almiyoruz. Annemlerde almiyolardi suan orda kaliyorum ekmegi unuttuk diyebilitim. Canimiz cekerse 4 kisiye 1 ekmek aliyoruz bide elif icin su unonun cavdarlisindan filan aliyoruz. Ekmegi keseli babamla.esim iyi kilo verdiler bide su porsiyonlri azaltsalar daha mis olck

Bende iftardan sonra varim cnm

Bende yapacağım inşallah

Ben çıkacağım bugün inşallah yürüyüşe

çay ve kahvede şekeri keseli yıllar oldu
ah bir de şe ekmeği kesebilsek
tebrik ediyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…