Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi fikir aslında canım teşekkür ederim güzel fikrin için. Yürüme konusunda da haklısın. Ben pilatese ideal kiloma ulaştıktan sonra başladım. Diyet yaparken sadece yürüdüm bir de bisiklet sürdüm. Ama bisikleti çok tavsiye etmiyorum kim ne derse desin kesinlikle basen yapıyor.

Cnm süt ısıttım içine de çok az türk kahvesi attim
Kahve değildi tam olarak süttü süt :)
Ayağım iyi cnm okadar ağrımıyor artık
Çok yorarsam kendimi ozm yine başlıyor hafiften ağrımaya
O zaman çok yormadan kendini yürümeye çalış. Çok faydası olacak. Menülerine özellikle bakıyorum daha dikkatli ol lütfen

Bu da çok güzel fikir canım. O zaman bundan sonra buraya da yazıyorum. Sizlere de güzel örnek olu haklısın.

Çok haklısın leydi bende artık ya sahurda ya iftar da yemeyi düşünüyorum tatlı yı yani sağlıklı tatlı (hurma tahin pekmez vs)

Ben İzmir e geldiğimden beri cozuttum buraya da yediklerimi yazmaya yüzüm olmadığından giremedim.... Utançla daha çok yedim biri beni kurtarsın bu kara döngüden...

Tek kurtuluşun menü yazmak. Hadi yüzleş kendinle ne yediysen yaz. Boyoz yediysen döverim seni

Ben bir oturuşta ne kadar boyoz yediğimi sayamıyorum

Ya ben bugün tam 1kilo almışım
Morelim bozuldu yaaa
Cankız dua et bana uzak bir yerde yaşıyorsun yoksa gelip o tartıyı kendi ellerimle alır senden uzaklaştırırım. Sana otuz kez dedim. Her gün tartılma diye. Yine söylüyorum. Hadi biraz iradeli ol. Şu andan itibaren o tartıyı al ulaşabileceğin en uzak yere koy. Sadece cuma sabahı yerinden çıkar ve tartıl. Sana söz veriyorum kilo alırsan sana hiç kızmayacağım. Sadece o tartıyı biran önce kaldır artık.

Ben hala eğer istersen erken yiyebileceğini düşünüyorum Bir de hafta sonu diye kendini kandırmaya çalışma. Ben seni daha iradeli görmek istiyorum.

Ben de varım çünkü spora gitmediğim günler yürüyorum akşamları

Süpersiniz Burcu. Bizim evde de ekmek yenmiyor. Hatta kızlarda yemiyor. Gülce kahvaltısını ekmeksiz yapar hiç. Bazen misafirlikte ekmek ye çocuğum diye zorlar annemler, kayınvalidemler hemen sustururum. Harika bir şey ekmeksiz yaşam.

Ben bugün kendimi zorlayıp 2saat yürücem
Sakın ama sakın böyle bir şey yapma. Sonra ayağın ağrıyor. Gidecek o kilo merak etme. Hemencecik 3 dilim ekmekten 1 kilo almazsın. Ödemdir o. Tartıyı kaldır ve kaldırdığın yerin fotoğrafını da bana gönder lütfen.

Bu soruyu bana unutturma canım sonra detaylı bir şekilde cevaplayacağım. Şimdi iftar için yemek hazırlamam lazım.
Tebrikler o zaman bize :)
Daha iyisini yapabilirdik

Ebru' cun sevsin seni kocamannnn

Çok haklısın leydi bende artık ya sahurda ya iftar da yemeyi düşünüyorum tatlı yı yani sağlıklı tatlı (hurma tahin pekmez vs)
Tahin pekmez yeme onlar şu aralar senin için sağlıklı değil

Cnm sen bakma morelim bozuldu dediğime
Daha çok hırs yapıyorum böyle olunca
Aksama çok güzel sporumu yapicam
Bugün sağlıklı da beslendim bol suda içtim ins yarın gitmiş olur
Yarın gitmese bile cumaya kadar kesin gidicek
Ben tartılmazsam yapamam asıl ozm tam bozarım
Tartılmak iyi oluyor en azından kilo aldıysam o gün çok dikkat etmeye çalışıyorum
Yoksa kesin 2kilo fln alırım
Lütfennnn tartiliyimmmm

Ben İzmir e geldiğimden beri cozuttum buraya da yediklerimi yazmaya yüzüm olmadığından giremedim.... Utançla daha çok yedim biri beni kurtarsın bu kara döngüden...

LAydLiNe a katılıyorum listelerini yazmalisin. Seni frenleyecektir.

Bisikleti söylediğin iyi oldu. Annemler de var eve alsam mi diye dusunuyordum yorumundan sonra vazgeçtim

Merhaba kizlar ,
Yarın iftara misafirim var ufak ufak bugunden hazirliklara basladim.. sarma dolma hazir yarin pişirilecek...borek icini hazirladim
Yarinda geri kalanlari yaparim...

Bugunun menüsü hazirladim gidip bi kizi yıkayayım koltuga yığılayim

Eline sağlık kolay gelsin Bende kışlıkları ayırdım ev temizlik balkon çamaşır market derken çok yoruldum biran önce yatmak istiyorum

Iyi yapmissin cnm ellerine sağlık

Elif de cok aramio iste cikolata filan suruyorjm ustune anca o zaman lazim oluo aliyorum yarisi buzluga gidio bazende biz toat yapioz iste

Ellerine sağlık. Allah kabul etsin canim

Bizde dışarı çıktık eşimle kızı parka goturduk dolaştık biraz geldik. Yuruyusumu de yapmış oldum ama çoook sıcak
Bol sıvı alın sıcaklarda çok önemli Ben oruç oruç sadece markete gidiyorum onun haricinde mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ama bugün bizim burası berbattı. Önce Ankara ya yağdı arkasından buraya geldi. Nasıl yağdı anlatamam bardaktan boşalırcasına

LAydLiNe
20.05.2018/Pazar DİYETİSYEN LİSTESİ

09:30 = 1 haşlanmış yumurta, Yarım domates,Yarım salatalık,Yarım biber, 5 adet yeşil zeytin,1 k.k peynir, 1 bardak Yeşil Çay, 1 dilim çavdar ekmeği (hepsi tuzsuz,yağsız,şekersiz)

12:00 = 1 adet yeşil elma

13:30 = 2 kaşık sebze yemeği(1 ince dilim patlican-1 ince dilim kabak-3 ince dilim havuç), 1 kase yoğurt, 4 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği

17:00 = light kremalı bisküvi 4 adet, 1 bardak adaçayı, 2 adet kuru kayısı

18:30 = 5 y.kaşık bulgur pilavı, bolca naneli cacık

2.5 lt su(Yatana kadar 3 lt olur), şekersiz türk kahvesi (çubuktarcinli)

Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…