Aksam yediğin ekmeklerden dır canım. Ama morali bozma bugün sporunu yap mutlaka yarın eksiyi görürsün inş.
1 kilo degildir tam ama ekmeklerin acisidir malesef cok nankor bi bunyemiz var
Sevgili arkadaşlar... bugün herkes şartlarını zorlayıp en az 30 dk yürüyüş yapsın mı?
dışarı çıkamayanlar evde Leslie yapabilir, yani durduğun yerde yürüme. youtube da birsürü video var. bence uygulayabiliriz... var mısınızzorlama yok valla yok
ama siz zorlayın kendinizi olur mu
ben yürüyeceğim en az 30 dk
N NisacaGünaydın canım. Çok iyi yapmışsın 3 hanelere yeni geçmişken hemen sağlıklı beslenmeyle zayıfla canım .benim gibi sonra 120 leri görürsün. Ama inşaallah bende tez vakitte sağlıklı şekilde kilo verir 2 haneler görürüm :))
Süpersin inşaallah başarıcaz.Canım ben eğer yemek saatime yakinsa yiyip çıkıyorum. Ara ogunleride yanıma alıyorum (kuru kayısı,yeşil elma) dışarda birşey yiyip içmiyorum sadece su. Ama kendimce çokta ona buna komşuya falan gitmemeye karar verdim bu süreçte(bizimkilerin çoğu oruç tutmuyor komsular) çünkü yiyecekler havada uçuşuyor ve ben diyet yaptigimi eşim ve annem hariç kimseye söylemedim. Başardıktan sonra sorarlarsa söylemeyi düşünüyorum.
Teşekkürler tatlım...Günaydın canım. Dışarıya çıktığın zaman özellikle bütün fast foodlardan uzak durman lazım. Nerelere gidiyorsunuz tam emin değilim ama mutlaka ve mutlaka sağlıklı bir seçenek vardır. Hiç bilemedin bir tane simit ve bir kutu ayran o anı kurtarmanı sağlar. Salata türü de yiyebilirsin. Köfte, döner yiyebilirsin ama ekmeksiz ve pilavsız şekilde. Gerekirse iki porsiyon istersin sadece köftelerini yersin. Bunun gibi kendine çözüm üretebilirsin. Yanın da kuru meyve taşıyıp ara öğün yap mutlaka çünkü kendini aç bırakırsan gözün hiç bir şey görmez.
Ben çorba içtim ilk önce genelde.et köfte yedim ama sadece etlerini ekmeklerini yemedim ve salatayı yedim.pide çok zorda kalırsam ve canım isterse 2 3 dilimden fazla yemedim..doymadigimda ayranı 2 bardak falan içtim..zaten dışarı da kaçırırsan emin ol geri geliyor hemen hepsi.kaçırdığımız dönemler de oldu tabi ama sonra geri vermek için uğraş dur.eğer kaçırdığını farkedersen zaten hemen spor ve yürüyüş yapıp dengelemek lazım..
Ben diyetteyken dışarı çıktığımızda genelde köfte yiyorum canım. Ekmeksiz salata ile.Günaydın gız lar. ..
Keyifler nasıl hafta sonları tatil günleri benim diyetlerin genelde sekteye uğradığı zamanlar oluyor dışarı çıkılıyor dışarda yeniliyor.
Siz dışarda olduğunuzda nasıl yapıyorsunuz?
Evet bencede ondan ama dün spor yapmistimki
1saat yürüdüm 30dk da uyumadan yürümüştüm
Hicmi fayda etmemiş yaa
Evett valla öyle sporda yapmıştım
Ama hiç bi faydası olmamış
süpersinBen bugün kendimi zorlayıp 2saat yürücem
Selam kızlar
Sizlerin kilo vermeye karar vermenizi sağlayan bi durum oldu mu bi olay bi söz gibi...
Tebrikler o zaman bize :)Kızlar bu hafta 5. olduk çok şükür geçen haftaya göre iki basamak yükselmişiz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2633#post-56074524
kilo vermeni sağlayacaksa, iyi ki olmuş deriz biz deSelam kızlar
Sizlerin kilo vermeye karar vermenizi sağlayan bi durum oldu mu bi olay bi söz gibi...
Ben kısaca anlatayım
2 durum oldu. Gerçi çok fazla durum olmasına gerek yok tartıda 120 yi görmek yeter :)) şu 2 olay beni hem üzdü hemde artık kendine gel dedirtti.
1. Si kayınvalidem ve komşusu bana bebeğe gelmişti bi akşam. Bende bi foto gösterdim zayıf bi bayan. Ben lise haxırlıktayken sağlam diyet yapmıştı spor da tabii ve basket de oynuyordum takımda hareket bol yani. O yıl 72 leri görmüştüm aynı o fotoda ki kız gibiydim. İşte böyle olmak istiyorum dedim. Komşusu sen biraz zor olursun öyle dedi kayınvalidem de öyle sessiz kaldı. Buna acayip bozuldum.
2. Si de oğlum benim telefonla habersiz bi foto çekmiş ama tam 120 lik bi hatun yani.kocamanım beden 120 ama his 75 olunca bi garip oldum. Hayaller ve hayatlar işte dedim.
İnşaallah şu kilolar gelmemek üzere gider ve ben bi foto çekilip gösteririm kayınvalidemle komşusuna
Öyle işte kızlar
Selam kızlar
Ben kısaca anlatayım
2 durum oldu. Gerçi çok fazla durum olmasına gerek yok tartıda 120 yi görmek yeter :)) şu 2 olay beni hem üzdü hemde artık kendine gel dedirtti.
1. Si kayınvalidem ve komşusu bana bebeğe gelmişti bi akşam. Bende bi foto gösterdim zayıf bi bayan. Ben lise haxırlıktayken sağlam diyet yapmıştı spor da tabii ve basket de oynuyordum takımda hareket bol yani. O yıl 72 leri görmüştüm aynı o fotoda ki kız gibiydim. İşte böyle olmak istiyorum dedim. Komşusu sen biraz zor olursun öyle dedi kayınvalidem de öyle sessiz kaldı. Buna acayip bozuldum.
2. Si de oğlum benim telefonla habersiz bi foto çekmiş ama tam 120 lik bi hatun yani.kocamanım beden 120 ama his 75 olunca bi garip oldum. Hayaller ve hayatlar işte dedim.
İnşaallah şu kilolar gelmemek üzere gider ve ben bi foto çekilip gösteririm kayınvalidemle komşusuna
Öyle işte kızlar
kilo vermeni sağlayacaksa, iyi ki olmuş deriz biz de
ben ilk evlendiğimde çoook zayıftım, 46 kilo...
eşim antepli.. antepliler de bir ilginç. o zamanlar bana sürekli ye ye ye.. çok zayıfsın..ama öyle böyle değil... azarlıyorlar resmen...
geçen yaz 58-59 civarıyım bu sefer demesinler mi... aaaa, yengeeeee, ne kadar kilo almışsın....
şöyle elimin tersiyle, tövbe tövbeee
ben de ne kadar tutarsız dönek insanlarsınız, zayıfken de beğenmiyorsunuz topluyken de deyip şaka yollu yapıştırdım...
demem o ki insanlar konuşur. sen üzüntüye takılmadan azminin peşinden git...
kilo vermeye başlayınca da şunu söylerlerse şaşırma aaaaa, ne kadar kilo verdin bir derdin mi var, iyimisiniz, hasta değilsin değil mi
Kısa süre önce almışsın inşaallah hemen kurtulursun ...benim yaklaşık 10 yıldır üstümde 3 haneler ama pes etmek yok birkaç aya kurtulurum bende inşaallah.N Nisaca
Canım inşallah hepimiz sağlıklı sağlıklı 70leri 60lari görürüz önümüzdeki önümüzdeki aylarda. Bende aslında en fazla olduğum kilo 87diydi (evlendikten sonra) ama bir ilaç kullandım ve o beni mahfetti 2-3 ayda bu kilolara ulaştım ve kilo aldigimi farketmedim sonra hemen ilacı bıraktım. 97ydi bıraktığımda baktım hala durmuyor hayatimin en doğru kararını aldım ve diyete başladım umarım herşey daha güzel olacak ikimiz içinde daha mutlu ve daha hafif yaşayacağız
ben önceki tecrübelerimden kendim için şunu tespit ettim
çok steril beslendiğim dönemlerde- hiç abur cubur yok karbo yok vb
ufacık bir yoldan çıkma tüm emeklerimi ortadan kaldırıyordu
kilo vermede süreklilik açısından her şeyden ye ama az ye mottosu çok işe yarıyor
porsiyon kontrolü yaniii
moralini bozma, kilon korunduysa ekmeği bertaraf etmişsindir... biliyorsun ki 1 dilim ekmeğin kalorisini tüketmek için 15-20dk yürümek gerekiyor
N NisacaGünaydın canım. Çok iyi yapmışsın 3 hanelere yeni geçmişken hemen sağlıklı beslenmeyle zayıfla canım .benim gibi sonra 120 leri görürsün. Ama inşaallah bende tez vakitte sağlıklı şekilde kilo verir 2 haneler görürüm :))
Azminle hedef kilona ulaşırsın inşallah[/QUOTE]N Nisaca
Canım inşallah hepimiz sağlıklı sağlıklı 70leri 60lari görürüz önümüzdeki önümüzdeki aylarda. Bende aslında en fazla olduğum kilo 87diydi (evlendikten sonra) ama bir ilaç kullandım ve o beni mahfetti 2-3 ayda bu kilolara ulaştım ve kilo aldigimi farketmedim sonra hemen ilacı bıraktım. 97ydi bıraktığımda baktım hala durmuyor hayatimin en doğru kararını aldım ve diyete başladım umarım herşey daha güzel olacak ikimiz içinde daha mutlu ve daha hafif yaşayacağız
Kısa süre önce almışsın inşaallah hemen kurtulursun ...benim yaklaşık 10 yıldır üstümde 3 haneler ama pes etmek yok birkaç aya kurtulurum bende inşaallah.
Süpersin inşaallah başarıcaz.
Teşekkürler tatlım...
---------------------------------------------------------------
Inşallah başaracağız canım biz yapabiliriz aciktigim zaman direk zayıf hallerime bakıp hayal kuruyorum dolapta gecen sene aldığım etiketi üzerinde slopet kot elbisem var geçen senede olmamıştı giyememiştim ama bu sene mutlaka giyeceğim onu hep onları getiriyorum aklıma ve irademe sahip çıkıyorum çok şükürsende böyle yap başaracağız bu hafta birinci edelim grubumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?