Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bugün kendimi zorlayıp 2saat yürücem

N Nisaca
Canım inşallah hepimiz sağlıklı sağlıklı 70leri 60lari görürüz önümüzdeki önümüzdeki aylarda. Bende aslında en fazla olduğum kilo 87diydi (evlendikten sonra) ama bir ilaç kullandım ve o beni mahfetti 2-3 ayda bu kilolara ulaştım ve kilo aldigimi farketmedim sonra hemen ilacı bıraktım. 97ydi bıraktığımda baktım hala durmuyor hayatimin en doğru kararını aldım ve diyete başladım umarım herşey daha güzel olacak ikimiz içinde daha mutlu ve daha hafif yaşayacağız [/QUOTE]
Kısa süre önce almışsın inşaallah hemen kurtulursun ...benim yaklaşık 10 yıldır üstümde 3 haneler ama pes etmek yok birkaç aya kurtulurum bende inşaallah.
Süpersin inşaallah başarıcaz.
Teşekkürler tatlım...

Saol tatlım. Spor önemli çocuklarla bu ara yapamıyorum ama en azından dans etmeyi düşünüyorum :)))

Selam kızlar
Sizlerin kilo vermeye karar vermenizi sağlayan bi durum oldu mu bi olay bi söz gibi...
Ben kısaca anlatayım
2 durum oldu. Gerçi çok fazla durum olmasına gerek yok tartıda 120 yi görmek yeter :)) şu 2 olay beni hem üzdü hemde artık kendine gel dedirtti.
1. Si kayınvalidem ve komşusu bana bebeğe gelmişti bi akşam. Bende bi foto gösterdim zayıf bi bayan. Ben lise haxırlıktayken sağlam diyet yapmıştı spor da tabii ve basket de oynuyordum takımda hareket bol yani. O yıl 72 leri görmüştüm aynı o fotoda ki kız gibiydim. İşte böyle olmak istiyorum dedim. Komşusu sen biraz zor olursun öyle dedi kayınvalidem de öyle sessiz kaldı. Buna acayip bozuldum.
2. Si de oğlum benim telefonla habersiz bi foto çekmiş ama tam 120 lik bi hatun yani.kocamanım beden 120 ama his 75 olunca bi garip oldum. Hayaller ve hayatlar işte dedim.
İnşaallah şu kilolar gelmemek üzere gider ve ben bi foto çekilip gösteririm kayınvalidemle komşusuna

Öyle işte kızlar

Son düzenleme:
Ben diyetteyken dışarı çıktığımızda genelde köfte yiyorum canım. Ekmeksiz salata ile.

Evet bencede ondan ama dün spor yapmistimki
1saat yürüdüm 30dk da uyumadan yürümüştüm
Hicmi fayda etmemiş yaa
Evett valla öyle sporda yapmıştım
Ama hiç bi faydası olmamış

ben önceki tecrübelerimden kendim için şunu tespit ettim
çok steril beslendiğim dönemlerde- hiç abur cubur yok karbo yok vb
ufacık bir yoldan çıkma tüm emeklerimi ortadan kaldırıyordu
kilo vermede süreklilik açısından her şeyden ye ama az ye mottosu çok işe yarıyor
porsiyon kontrolü yaniii
moralini bozma, kilon korunduysa ekmeği bertaraf etmişsindir... biliyorsun ki 1 dilim ekmeğin kalorisini tüketmek için 15-20dk yürümek gerekiyor

Selam kızlar
Sizlerin kilo vermeye karar vermenizi sağlayan bi durum oldu mu bi olay bi söz gibi...

birkaç olay yaşadım... ama beni asıl harekete geçiren şeker değerimin 102-105 dolaylarında olması

bir keresinde otobüse binmek zorunda kalmıştım (bu dediğim 8 yıl önce, kızımı doğuralı 6 ay olmuş, hafifletici sebepler var yani)
otobüste ayaktayım, benden en az 15 yaş büyük bir teyze kalkıp yer verdi, gel kızım sen iki canlısın diye
salak gibi yok teyze hamile değilim diye kadına açıklamar yapıyorum... kızım bozuntuya vermeyip otursana
geçen yaz da kızım göbeğime sarılı anneeee!!! bana kardeş mi yapıyorsun diye sevinç çığlıkları attı

bunlar sebep olur aslında değil mi

ama en kötüsü eşlerinden duydukları hakaretlerden dolayı diyete başlayan birkaç tanıdığım var. böyle erkekleri alıp

kilo vermeni sağlayacaksa, iyi ki olmuş deriz biz de
ben ilk evlendiğimde çoook zayıftım, 46 kilo...
eşim antepli.. antepliler de bir ilginç. o zamanlar bana sürekli ye ye ye.. çok zayıfsın.. ama öyle böyle değil... azarlıyorlar resmen...
geçen yaz 58-59 civarıyım bu sefer demesinler mi... aaaa, yengeeeee, ne kadar kilo almışsın....

şöyle elimin tersiyle, tövbe tövbeee

ben de ne kadar tutarsız dönek insanlarsınız, zayıfken de beğenmiyorsunuz topluyken de deyip şaka yollu yapıştırdım...

demem o ki insanlar konuşur. sen üzüntüye takılmadan azminin peşinden git...

kilo vermeye başlayınca da şunu söylerlerse şaşırma aaaaa, ne kadar kilo verdin bir derdin mi var, iyimisiniz, hasta değilsin değil mi

Ben hep kilolu idim 2 kere diyet yaptım geri aldım sonra.
Birincinin sebebi güzel gelin olmak
Ikincinin sebebi gebe kalmakta
Bu sefer sadece sağlıkli olmak için. Ikinci çocuğu da istiyorum ama acelesi yok 65 i göreyim bi önce.

Düğünden önce kilo verdigimde yakın arkadaşımın nişanı oldu. Beni de uzun zamandır görmuyordu gelenler. Arkadaşımın amcası baya endişeli kötü bişey mi var hasta misin diye sormuştu. Sinir olmuştum bende

Ben ilk kilo verme asamamda daha 20 yasindaydim esimle flort donemindeydik alosverise gitmistik kayinvalidem filn 5 liraya dunyalarca pntolon her mrka ihrac fazlasi sosyete pazarindaydik kynanam 42 beden pantolon aldi ben ayni pantolonun 44 une girememistim. Sonr kilolu olmak takinti oldu ama yemeyi daha seven bir hale gelince frenlemekte zorlaniyordum sonra baktim.ebrucum takimi devralmis kostum geldim

Kısa süre önce almışsın inşaallah hemen kurtulursun ...benim yaklaşık 10 yıldır üstümde 3 haneler ama pes etmek yok birkaç aya kurtulurum bende inşaallah.

Süpersin inşaallah başarıcaz.

Teşekkürler tatlım...

Saol tatlım. Spor önemli çocuklarla bu ara yapamıyorum ama en azından dans etmeyi düşünüyorum :)))[/QUOTE]
Canım benimde çocuklarım var 3 yaşında onlarla bende pek spor yapamıyordum. Yürüme bandım var ancak onlar gün içinde uyursa biniyordum.dışarı yürüyüşe çıkamıyordum soğuklarda.pilates seti aldım pilates yapıyoruz şimdi hep beraber topu vermiyorlar üstüme çıkıyorlar zar zor yapıyoruz yine birlikte..1 mil leslie yapıyoruz öne arkaya falan derken çok hoşlarına gidiyor hemde ben 30dk.evde yürüyüş yapmış oluyorum.bunları yapabilirsin evde.zaten havalarda güzelleşti eğer bebek arabasına koyacağın kadar küçükse koy yürü.

Haklısın cnm
Artık sadece kahvaltıda ekmek yersem yicem başkada yemicem

N Nisaca
Canım inşallah hepimiz sağlıklı sağlıklı 70leri 60lari görürüz önümüzdeki önümüzdeki aylarda. Bende aslında en fazla olduğum kilo 87diydi (evlendikten sonra) ama bir ilaç kullandım ve o beni mahfetti 2-3 ayda bu kilolara ulaştım ve kilo aldigimi farketmedim sonra hemen ilacı bıraktım. 97ydi bıraktığımda baktım hala durmuyor hayatimin en doğru kararını aldım ve diyete başladım umarım herşey daha güzel olacak ikimiz içinde daha mutlu ve daha hafif yaşayacağız [/QUOTE]
Azminle hedef kilona ulaşırsın inşallah

Azminle hedef kilona ulaşırsın inşallah[/QUOTE]

Inşallah hepimiz istediğimiz kilolara geliriz

Ay bu yazılar neden böyle oldu kimin ne yazdığı belli değil cevapla diyoruz kutucukta değilde bizim metinle beraber çıkıyor

Ben İzmir e geldiğimden beri cozuttum buraya da yediklerimi yazmaya yüzüm olmadığından giremedim.... Utançla daha çok yedim biri beni kurtarsın bu kara döngüden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…