Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun allah kabul etsin cnm
Kurabiye olmamış cnm

Gram aclik yok o zaman haslanmis yumurta yiyeyim 1 tanecik. Ya normalde aciktigim icin yemedim bunu sadece pis bogazliktan... Evet evet aynen oyle

Mantikli cnm zaten pis bogazlik yuzunden bu halde degilmiyiz iki ileri bir geri mezun olak gidek artik

Kurabiyeye kadar guzel gelmistik halbuki kucuk de olsa aliskanlik yapar belli bir muddet yeme cnm

Sahurumi yaptim artik uyucam kizlar sanirim yeme isini biraz duzene soktum ben yani beyin obezligimi yendim arada ataklarik oluyo ama onuda ya az bisi yiyorum yada tutuyorum kendimi yarin artik kismet bi hafta artik 63 u gormek istiyorum yoksa cildircam

Afiyet olsun cnm
Inş görürsün senin menüler ztn çok iyi

Canım gerçekten o kadar aç kalınca birde emzirncr çok tatlı istiyorum artık sağlıklı tatlar aramaya başladım meyve bi yere kadar yani.. İnş tahin yasak değilr

Inş cnm valla hiç bilmiyorum
Benim cnm tatlı istediği zmn çay şekeri büyüklüğünde bitter çikolata yiyorum ama kakaosu fazla olandan

Inş cnm valla hiç bilmiyorum
Benim cnm tatlı istediği zmn çay şekeri büyüklüğünde bitter çikolata yiyorum ama kakaosu fazla olandan
Anladım canım bende bugun bunu yedim dolapta tatlı dondurma duruyor dokunmadım şeytan dürtüo bir Çatal al diye ama almıcam ezan okununca yatarım zaten

oruç tutarken 5 saat iyi temizlik yapmışsın canım maşallah yorulmuşsundur bugün yattığın yeri beğenirsin

aynen canım yeni gelen çok olunca karıştırır oldum ben de

iyi geceler canım
Dün kötüydum de bugün iyi hissettim canım kendimi.inş. yarında iyi olurum da bitiririm.valla pestil gibiyim sırtım ağrıyor malesef.ama yapacak bişey yok.

Teşekkür ederim up uzun mesaj yazmışsın ama söyle birşey var ki ben umutsuz değilim kullandigim emojiler de o anki yazıma uygun madem yanlış anlaşılıyor bundan sonra kullanmam. Ben yeterince hevesliyim. Evet 100 kg bir insan 60 kg a göre daha çabuk kilo verir ama 100 kilo insan 40 kilo verecek sonuc itibariyle her zaman hiphizli ilerlemeyecek ki kilosu. 60 kilo insanin vereceği ne ki diyorum mesela bende zayıf ya. Işte yaşamadan kimse anlamaz. Ama teşekkür ederim şuana kadar yaptığım tek kaçamak galeta ve kuru kayısı oldu ki neredeyse hepsi listemde var. Ama yinede sağol mesajın için kötü birşey dediğini düşünmüyorum destek için yazdığını biliyorum ama yanlış anlasilmisim umutsuz' olarak. Bu arada yaşım 22

Günaydın önce bir kendime geleyim...
İyi Pazarlar
Umutsuz olmadığına sevindim...
Ne bileyim hep üzgün emojileri görünce yanlış anlamışım, bak buna da sevindim
Bir arkadaşım 58 kilodam 47 kiloya inmek için çılgınlar gibi diyet ve egzersiz yapmıştı. Ve yarım kilocuk aldığında hemen göbeğine gidiyordu ve çok kötü görünüyordu. O yarım kiloyu vermek için o kadar çok uğraşıyordu ki anlatamam
Yani verecek kilo azaldıkça zorlaşıyor olay... inşallah sen de göreceksin
Ama 40 Kilo Vercek Olmak göz korkutuyor çok haklısın...
Benim Yarı Yaşımdaymışsın...kuzu...
Aynı çabayı göstersek bile sen benden en az 2 kat daha verim alacaksın... Harika...
Umarım Alnimizin Akı ile çıkarız bu işten
Kolay gelsin

Şimdi gelebildim dermişim Günaydın Seni bu saatte topikte görmek nasıl bir duygu anlatamam. Yavaş yavaş kendine gelmeye başladın. Buradan uzaklaşma sakın. Bak artık kalabalıklaştık. Geçmiş oku oku bitmiyor ona göre

Kiz erken kalkinca oruc olunca yapck bisi kalmiyo gelip gecmis okuom

Bana biraz fazla geldi yediklerin canım. Özellikle tatlı var, börek var, dondurma var. Hep yasaklılar.
Günaydın.Doğrudur canım inşaallah nefsime hakim olmayı öğrenicem.iştahım felaket açık en azından şuan tadına bakıyorum inşaallah tadını biliyorum diyip yemem artık :)

102.2 işte ben 4 gün olacak bugün diyete başlayalı
Günaydın canım. Çok iyi yapmışsın 3 hanelere yeni geçmişken hemen sağlıklı beslenmeyle zayıfla canım .benim gibi sonra 120 leri görürsün. Ama inşaallah bende tez vakitte sağlıklı şekilde kilo verir 2 haneler görürüm :))

Günaydın canım. Çok iyi yapmışsın 3 hanelere yeni geçmişken hemen sağlıklı beslenmeyle zayıfla canım .benim gibi sonra 120 leri görürsün. Ama inşaallah bende tez vakitte sağlıklı şekilde kilo verir 2 haneler görürüm :))[/QUOTE] N Nisaca
Canım inşallah hepimiz sağlıklı sağlıklı 70leri 60lari görürüz önümüzdeki önümüzdeki aylarda. Bende aslında en fazla olduğum kilo 87diydi (evlendikten sonra) ama bir ilaç kullandım ve o beni mahfetti 2-3 ayda bu kilolara ulaştım ve kilo aldigimi farketmedim sonra hemen ilacı bıraktım. 97ydi bıraktığımda baktım hala durmuyor hayatimin en doğru kararını aldım ve diyete başladım umarım herşey daha güzel olacak ikimiz içinde daha mutlu ve daha hafif yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…