Bugün menümü biraz geç yazıyorum dışardaydım da yeni geldim.
Sahur
bir dilim tb ekmeği
bir kk peynir
bir domates
bir salatalık
5 zeytin
yeşil çay
İftar (dışarıda misafirlikteydim)
2 yemek kaşığı salata
5 yaprak sarması
1 yemek kaşığı patlıcan yemeği
(iftarda çok az yedim. Dışarda pek birşey yiyemiyorum kalabalıkta. )
22:00
filtre kahve sütlü
bir tane küçük kurabiye
2 litre su
Gram aclik yok o zaman haslanmis yumurta yiyeyim 1 tanecik. Ya normalde aciktigim icin yemedim bunu sadece pis bogazliktan... Evet evet aynen oyle
Bugün menümü biraz geç yazıyorum dışardaydım da yeni geldim.
Sahur
bir dilim tb ekmeği
bir kk peynir
bir domates
bir salatalık
5 zeytin
yeşil çay
İftar (dışarıda misafirlikteydim)
2 yemek kaşığı salata
5 yaprak sarması
1 yemek kaşığı patlıcan yemeği
(iftarda çok az yedim. Dışarda pek birşey yiyemiyorum kalabalıkta. )
22:00
filtre kahve sütlü
bir tane küçük kurabiye
2 litre su
Sahurumi yaptim artik uyucam kizlar sanirim yeme isini biraz duzene soktum ben yani beyin obezligimi yendim arada ataklarik oluyo ama onuda ya az bisi yiyorum yada tutuyorum kendimi yarin artik kismet bi hafta artik 63 u gormek istiyorum yoksa cildircam
Kızlar tahin pekmez yasak mı bir yk 65 kalori yazıyor ama
Hiç bilmiyorum cnm
Ama şekerli bence yasaktir
Canım gerçekten o kadar aç kalınca birde emzirncr çok tatlı istiyorum artık sağlıklı tatlar aramaya başladım meyve bi yere kadar yani.. İnş tahin yasak değilr
Anladım canım bende bugun bunu yedim dolapta tatlı dondurma duruyor dokunmadım şeytan dürtüo bir Çatal al diye ama almıcam ezan okununca yatarım zatenInş cnm valla hiç bilmiyorum
Benim cnm tatlı istediği zmn çay şekeri büyüklüğünde bitter çikolata yiyorum ama kakaosu fazla olandan
Normalde bal yasak ama sen emziriyorsun bişey olmaz inş..hele ki bu akşamki tatlınin yanında lafı bile olmaz...afiyet olsun.Kızlar tahin pekmez yasak mı bir yk 65 kalori yazıyor ama
Dün kötüydum de bugün iyi hissettim canım kendimi.inş. yarında iyi olurum da bitiririm.valla pestil gibiyim sırtım ağrıyor malesef.ama yapacak bişey yok.oruç tutarken 5 saat iyi temizlik yapmışsın canım maşallah yorulmuşsundur bugün yattığın yeri beğenirsin
aynen canım yeni gelen çok olunca karıştırır oldum ben de
iyi geceler canım
Teşekkür ederim up uzun mesaj yazmışsın ama söyle birşey var ki ben umutsuz değilim kullandigim emojiler de o anki yazıma uygun madem yanlış anlaşılıyor bundan sonra kullanmam. Ben yeterince hevesliyim. Evet 100 kg bir insan 60 kg a göre daha çabuk kilo verir ama 100 kilo insan 40 kilo verecek sonuc itibariyle her zaman hiphizli ilerlemeyecek ki kilosu. 60 kilo insanin vereceği ne ki diyorum mesela bende zayıf ya. Işte yaşamadan kimse anlamaz. Ama teşekkür ederim şuana kadar yaptığım tek kaçamak galeta ve kuru kayısı oldu ki neredeyse hepsi listemde var. Ama yinede sağol mesajın için kötü birşey dediğini düşünmüyorum destek için yazdığını biliyorum ama yanlış anlasilmisim umutsuz' olarak. Bu arada yaşım 22hadi polyannacılık oynayalım
kilo çok olunca diyet döneminde, ilk etapta daha hızlı kilo veriliyor--- büyük moral
kilo çok olunca bazal metabolizma hızın yüksek olacağından 60 kilo birine göre daha çok gıda alman gerekir---bu da bezdirici diyet listelerine yavaş yavaş alışacağın anlamına geliyor ki diyetisyenin de bunu göz önünde bulundurmuş sanırım
6 dilim ekmeğin sebebi anlaşıldı
kullandığın emojilerden anladığım kadarı ile -daha önceki mesajlarda da farkettim bunu, biraz umutsuz gibisin-ki maça 1-0 yenik başlamak demek bu
önce daha hevesli ve umutlu olmak için kendimizi telkin etmeliyiz bence
buna en kolay olarak emojilerden başlayabilirsin
mesajlarında azimli, neşeli, hırslı emojiler kullanmaya başlamaya ne dersin
en kötü diyet listesi bile uygulandığında illaki sonuç verir
o yüzden lütfen kaçamak yapmamaya çalış
ben buraya gelmeden önce canım birşey çektiğinde-ki yükte hafif pahada ağır şeyler oluyor bunlar
browni gibi, hoşbeş gibi, şerbetli tatlı gibi, tam gaz yiyip sonradan büyük bir pişmanlık ve vicdan azabı duyuyordum.
aslında böyle bir istek geldiğinde o ortamdan kısa süre uzaklaşmak veya 5 dk oyalanmak, o arada da sağlıklı birşey yemek,
örneğin 3-4 kaşık yoğurt, 1 salatalık, 4-5 yeşil erik gibi, öldürücü darbeler almamış oluruz
ben 3 gündür bunu yapıyorum
bir de paylaşmak çok güzel
diyelim dondurma veya çikolata yiyeceksin, yarısını eşinle veya arkadaşınla paylaş
veya kek pişirdin misafire ve arttı, hemen komşuya gönder 3-4 dilim
benim bir arkadaşım 108 kilodan 58 kiloya düştü 10 ayda
hedefini yavaş yavaş küçültebilirsin. 10 ilo vermeyi hedefleyebilirsin önce. ona ulaşunca tekrar 10 kilo ...
ufak ufak şeylerle damlaya damlaya göl olmadan kurutacağız inşallah
mesela 4-5 ay önce 59 kiloydum ben
akşam makarna keyifleri, bol misafirlik kaçamakları derken 63 kilo olmuşum
10 kilo vermem lazım ama yaş 43... muhtemelen sen gençsindir de. bana göre ne kadar kolay kilo verebileceğini bir bilsen...
canın birşey yemek istedikçe siteye girip uzun uzun mesaj yaz... delilik yapmaktan kurtulursun en azından
azmin bol kilon az olsun
102.2 işte ben 4 gün olacak bugün diyete başlayalıAz kalmış 2 hanelere tez vakitte inşaallah olursun bayram arifesinde görürsün.kaç kilola başladın diyete
Teşekkür ederim up uzun mesaj yazmışsın ama söyle birşey var ki ben umutsuz değilim kullandigim emojiler de o anki yazıma uygun madem yanlış anlaşılıyor bundan sonra kullanmam. Ben yeterince hevesliyim. Evet 100 kg bir insan 60 kg a göre daha çabuk kilo verir ama 100 kilo insan 40 kilo verecek sonuc itibariyle her zaman hiphizli ilerlemeyecek ki kilosu. 60 kilo insanin vereceği ne ki diyorum mesela bende zayıf ya. Işte yaşamadan kimse anlamaz. Ama teşekkür ederim şuana kadar yaptığım tek kaçamak galeta ve kuru kayısı oldu ki neredeyse hepsi listemde var. Ama yinede sağol mesajın için kötü birşey dediğini düşünmüyorum destek için yazdığını biliyorum ama yanlış anlasilmisim umutsuz' olarak. Bu arada yaşım 22
Gunaydin kizlar
Şimdi gelebildim dermişim GünaydınSeni bu saatte topikte görmek nasıl bir duygu anlatamam. Yavaş yavaş kendine gelmeye başladın. Buradan uzaklaşma sakın. Bak artık kalabalıklaştık. Geçmiş oku oku bitmiyor ona göre
Günaydın.Doğrudur canım inşaallah nefsime hakim olmayı öğrenicem.iştahım felaket açık en azından şuan tadına bakıyorum inşaallah tadını biliyorum diyip yemem artık :)Bana biraz fazla geldi yediklerin canım. Özellikle tatlı var, börek var, dondurma var. Hep yasaklılar.
Günaydın canım. Çok iyi yapmışsın 3 hanelere yeni geçmişken hemen sağlıklı beslenmeyle zayıfla canım .benim gibi sonra 120 leri görürsün. Ama inşaallah bende tez vakitte sağlıklı şekilde kilo verir 2 haneler görürüm :))102.2 işte ben 4 gün olacak bugün diyete başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?