Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

C
nasıl yapıyorsun kabak detoksunu... bir yeşillendirsen burayı
Canım günaydın,ben iradesiz olduğum için bunu yapmak istiyorum.cunku tartıda ekşi görmem lazim motivasyon açısından. Bu detoksu yapanlar sonuçtanemnun.

Kahvaltı iki yumurta iki dilim peynir

Öğlen detoks
İki kabak rendelenmiş 10 dakika kavrulacak soguyacak,iki kaşık yoğurt ve iki ceviz ile karıştırılarak yenilecek.dereotu eklenwbilir.

Ara meyve iki tane orta boy

Akşam kabak detoksu

Günde üç litre su

Instagram da kabak detoksu ile ilgili çok fazla.paylasim var. Diyetisyen in adını unuttum ama instInsta da etiketlenmiş,onun sayfasına da bak canım dikkat edilecek noktalar var. Ayda bir yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Spor yok az yediğimiz için. Çay kahve icebiliyoruz

İyi eğlenceler canım,buralar bol yagmurlu,akşamdan beri yagiyor

...

Teşekkür ederim...
Bu listeyi okumuştum daha önce... o kadar detoks var ki hangisi olduğunu merak etim. Kabağa bayılırım zaten...
Denenebilir

Hoş geldin canım
İnşallah doktor yanılmıştır canım, güzel haberlerini bekliyoruz
Süslü kadınlar 2013 yılından beri her yıl Eylül ayında yapılan bir etkinlik canım. Otomobilsiz şehirler günü etkinlikleri kapsamında hem kendimizi hem bisikletimizi süsleyip hep birlikte bisiklet sürüyoruz. Arama motoruna süslü kadınlar bisiklet turu diye yazarsan eğer daha detaylı açıklama bulabilirsin. Yaşadığın şehirde var mı yok mu da sosyal medyadan özellikle facebooktan takip edebilirsin. Ben ilk yılımda Konya' da katıldım. Geçen yıl Kırıkkale' deydim. Bu yıl da yine Kırıkkale' de katılacağım. Hem çok zevkli hem de kadınlar için büyük bir sosyal farkındalık. Araştırmanı isterim inşallah. Bu arada benim bisikletle dünya turu gibi kocaman bir hayalim var. Belki gerçekleştirmek nasip olmayacak ama hayal etmesi bile o kadar güzel ki anlatamam
Mısır da kalorisi oldukça yüksek olan yiyeceklerden canım. Diyet süresince yememiz lazım.
Bal ve pirinç pilavı olmamış canım. Meyvenin de çeşidini yazarsan daha iyi olur ama akşam vaktinde meyve yemek iyi değil. Meyveyi saat 15:00 ten önce tüketmeye çalış.
Diyet yapmaya calisiyorum canim
Spora agirlik veriyorum...
Bugun 45 dakika yuruyus bandinda yürüdüm..
20 dakika eliptik.
40 dakika parkta yürüdum tempolu )
Süpersin canım. Keşke gelip burada bizimle birlikte yapsan daha güzel olur bence
Sporun çok güzel olmuş. Menün de genel anlamda harika. Hele ki aldığın karara bayıldım. Çok faydasını göreceksin
Yavaş yavaş yap canım kilona göre zorlamaman gerekiyor kendini. Sadece yürüsen bile faydalı olacak sana.
Akşamın biraz geç olmuş ama uzun zamandır gördüğüm en güzel menün
Tahin pekmez haricinde mükemmel bir menü. Sporunda çok güzel olmuş.
Pide haricinde güzel olmuş menün.

Cheese cake e kadar çok iyi gitmişsin ama o olmamış.
Haklısın kaptanım tam düZen oturtamadım. Evde internet yok. O nedenle de buraya zor girebiliyorum bu da beni zora soktu
İnternetin gelene kadar idare ederiz seni canım ama hiç olmazsa cepten girmeye çalış ve habersiz bırakma beni lüften. Çünkü biliyorsun ki ana listedesin ve verdiğin her gram bizim için çok değerli.
23 temmuz menü
Saat 08:30
Yarım simit
Bir kk peynir
Bir salatalık

Saat 13:30
Yarım karnıyarık
Ayran

Saat 18:30
5 ızgara köfte
Bir domates

2 litre su
Menün çok güzel olmuş.
Kahvaltın ve akşamın çok geç olmuş canım. Yediklerin bal haricinde güzel. Meyve olarak ne yedin?
Akşamın geç olmuş yine, kaçamaklarında kötü. Kaçamak yapacağına ekmek yiyebilirdin bence bu
bir savunma olamaz

Günaydın canım iyi eğlenceler

Günaydın Herkese...
Acı diyet açısından harika birşey
Hem metabolizmayı hem de bağırsak hareketletini hızlandırıyor..
Amma velakin iştahı da arttırıyor
Nasıl çözeceğiz bu paradoksu

Evet canım burdada geceden beri ara ara yağıyor az öncede gümledi resmen baya biz havalar sicak diye cok dert etmedik hava açılırsa gideceğiz bakalım

İyi eğlenceler canım,buralar bol yagmurlu,akşamdan beri yagiyor
Aynı burası da öyle canım havalar sıcak diye dert etmedik hava açılırsa gideceğiz bakalım

Teşekkür ederim kaptanım

Günaydın Herkese...
Acı diyet açısından harika birşey
Hem metabolizmayı hem de bağırsak hareketletini hızlandırıyor..
Amma velakin iştahı da arttırıyor
Nasıl çözeceğiz bu paradoksu

Günaydın canım

İştahı durduracaksın o zaman süper oluyor

Ben bisiklet süremiyorum
Sadece süslenip kondisyon bisikleti süreyim ben de

Kaçamak yerine ekmek yeseydin diyorsun ammaaaa
Kahveyle ekmek olmuyor
Kahve Yanına Hurma Yiyebilir miyim peki...
Yerinde olsam kahve içme derdim

Günaydınlar arkadaslar
23.07.2018 menüm
Sabah 07:30 1dilim kepek ekmeği
3tane yeşil biber
40 gr süzme peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 zeytin
Öğle 12:00
Kabak detoksu(3 kabak-3 ceviz-3 yemek kaşığı yoğurt)
Ara öğün 15:30
4 tane kayısı

Akşam 18:45
Kabak detoksu (2 kabak-3 ceviz-2 yemek kaşığı yoğurt)

Spor:30dk yürüyüş -15 dk eliptik
20 dk koş ve bacak ağırlık çalışması
21:00 spordan sonra 1 adet sade türk kahvesi

İşteki yoğunluğum sebebiyle çok fazla aktif olamıyorum fırsat buldukçu yazabiliyorum arkadaşlar

Tabi kaptanım mümkün olduğunca telefondan giriyorum. Sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu arada evde kabak varken kabak detoksu mu yapsam acaba? Bir araştırıyım bakayım

Afiyet olsun canım. Merakla bekliyorum sonucu

Ben de kendime yoğurtlu kabak hazırladım
Ceviz yerine 1 yk zy koydum. 6 diş sarmısağı kavurup sonra da doğradığım 2 kabağı ekledim. Yoğurtla karıştırıp dolaba kaldırdım. 16.00 gibi yerim. Akşamda salatalık yoğurtlu smoothie yapayım diyorum. Umarım planladığım gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…