Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdilik çok rahat geçiyor kabak detoksu, kahvaltı öğlen ve meyve saati geçti sadece aksamim kaldı. Kabak düşündüğümden daha lezzetli oldu
Benim tarifi de dene. O da inanılmaz lezzetli. Dereotu da ekleyince muhteşem... işte akşam saatleri tehlikeli. Yemekten sonra yatana kadar birşey yememek... dün başardım ... Umarım bugün de başarırım
Sana da kolay gelsin

kızlar selam nasılsınız?

bu takımla tanışıp 28 kg vermiştim toplamda...hemen hemen yarısından fazlasını aldım ve yeme bozukluğu ile uğrasıyorum.tekrar başlamak ve takıma dönmek istiyorum.
LAydLiNe sevgili kaptanımmmm nasılsın? o zaman da sen vardın ismim dilarasahra idi hatırlarsın belki :)
tekrar gelebilir miyim?ilk girdiğim kadar motive değilim maalesef.evlendim ve kilo almaya devam ettim.uzun zamandır tek gün bile diyet yapamadım.başlıyorum sonrasında bırakıyorum.sürekli olumsuz düşünceler...yardımınıza ihtiyacım var anlayacağınız..

en son 1.takımdaydım ve izne ayrılmıştım diyet yapamadığım için.umarım takımda yer vardır ve geri gelebilirim.

Diyetisyenden geldim kızlar 2,5 kilo vermisim ama sadece yarım kilosu yağ. Bu hafta yağ yakıcı bişeyler yazdı bakalım haftaya daha güzel olur inşallah

Kabak detoksu için de bişey demedi. Kızmadi yani
Mesela yağ yakıcı neler verdi canım paylasirmisin bizimlede

Kızlar selam
Bugün bana birşey oluyor.
Acayip a çıkıyorum. Vücud saldırıya mı geçti anlamıyorum
Kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Sağlıklı besinlerle Atlatmaya çalışıyorum
Hayırlısı bakalım gece menü mü yazıcam
Menüden mi kaynaklı.bu ara bebiş saat başı emiyor ondan mı kaynaklı saat başı emdiği için uykular düzensiz ondan mı bilemedim :)) eşime ayrı sinirliyim bu ara o da olabilir.
Sinir stres yorgunluk uykusuzluk üst üste geldi galiba.
İnşaallah kaçamaksız bir gün olur:)

bende uzun uzun araştırdım 2 öğün şeklinde karatay diyeti yapmaya karar verdim... sabah dolu dolu karatay kahvaltısı akşam protein yada sebzeli bir tabak yemek yanında salata , yoğurt veya ayran şeklinde yapacam 18.00 dan sonra ağzıma bişey atmayacam bol su ) kahvaltımı 10 da akşamı 16:30 gibi yapacam ilk zamanlar acıkırsam bir bardak ayran içerim sabahla akşam arasında....
ben 3 öğün diyet yapamıyorum yedikçe yiyesim geliyor ayyyy artık şu kilodan kurtulmak istiyorum )) ilk hedefim 65 olmak sonra 60 )

LAydLiNe
Bugün 59.3 kiloydum... ne dersin yarın 58li bir rakam görür müyüm
Hadi inşallah artık hızlansın biraz kilo vermen. Gram gram gidiyor. Bir de akşam 18:00 den sonra yemezsen daha iyi gidecek ama senin akşam yemekleri geçe kalıyor.
Hatırladım canım eski nickini söyleyince. Yeniden kilo almana üzüldüm ama bu veremeyeceğin anlamına gelmiyor. Takımda kilo vermek isteyen herkese her zaman yer var canım. Hoş geldin aramıza İlk sayfadaki formu doldurur musun?
Büyük bir sınavdasın caanım inşallah atlatacaksın sakın pes etme. Sabret düzelecek her şey. Çok acıktığın zaman ayran içmeyi dene. Faydası olur. Bir de her açlık hissettiğinde su iç.
Menülerini sabırsızlıkla bekliyorum o zaman.

Ya benim en büyük derdim o zaten,gün boyu sıkıntı yok ama akşam olunca herkesin elinde bir şey oluyor fındık fıstık dondurma tatlı vs.

Biri bana şu kabak tarifini iyice bir versin bakalım akşamları ben de kabak yiyeyim.
Hemen anlatayım sevgili kaptanım. Sadece üç gün yapılıyor.
Kahvaltı
İki yumurta iki dilim peynir

Öğlen detoks

Ara meyve

Akşam detoks

Detoks tarifi:iki kavak rendelenir kısık ateşte pisirilir,sogutukur .
Üzerine iki ceviz ,isedigimiz kadar dereotu,ve iki kaşık yoğurt ve baharat eklenir.

Günlük 3 litre su içilecek az yediğimiz için spor yok.

Hatırladım canım eski nickini söyleyince. Yeniden kilo almana üzüldüm ama bu veremeyeceğin anlamına gelmiyor. Takımda kilo vermek isteyen herkese her zaman yer var canım. Hoş geldin aramıza İlk sayfadaki formu doldurur musun?

LAydLiNe

olmuş mu canım.aşağıda doldurdum.

Kullanıcı Adı : yolveringideyim
İsim (İsteğe Bağlı ): Sahra
Mesleginiz: turizm
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1,67
Kilonuz: 88,50
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : çocukluktan beri hep kiloluydum.üniversite zamanında iyice arttı.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : zayıf halimi merak ediyorum :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet.28 kg verdim bu takımda.
Neden 13. Takım? : çünkü bu takımda ilk kez kilo verdim ve bayağı şey değişti hayatımda..sonrasında kendimi bırakmamla geri aldım.tekrar aynı takımda bu kez hedefe kitlenerek devam etmek istiyorum.

Hoşgeldin,takımın enerjisi cidden yüksek, ise yarayacak bence

Mesela yağ yakıcı neler verdi canım paylasirmisin bizimlede

Kahvaltıya ananas verdi. Bir parmak kalınlığında. Akşam ara ogununune de 1 su bardağı yoğurt zencefil ve zerdecal li

Bol bol su iç canım. Tarçınlı süt de ise yarayabilir. Inşallah kacamaksiz atlatirsin bu krizi.

Tebrikler canım

Teşekkür ederim canım

Yakın vakitte tüm fazlalıklarından kurtulursun inşallah canım. Aramıza geri döndün o zaman yeniden hosgeldin :)

Biri bana şu kabak tarifini iyice bir versin bakalım akşamları ben de kabak yiyeyim.

anneyim83 un tarifine ek. Benim yaptığım tarifte kabak 5 dk soteleniyor yani yarı pişmiş oluyor. Dakika tutmadım ben suyunu çekene kadar pisirdim.

Aramıza hosgeldin canım. Birlikte kurtulacagiz bu kilolardan inşallah.

Hoşgeldin yeniden canım benim adım sinem. Yaklaşık aynı kilodayız. 2 aydır takimdayim bende. Arada tokezlesem de baya kilo verdim. Kolay olmuyor ama vazgeçmeyince devam edince olmayacak hiçbir şey yok. Hepimiz ideal kilomuza ulaşıp mezun olacağız inşallah canım

24 temmuz salı menüm
Kabak detoksu 1. Gün

Kahvaltı 9 30
İki haşlanmış yumurta
İki dilim beyaz peynir

Öğlen 13
Yoğurtlu dereotlu kabak

Ara
İki dilim ananas
2 erik

Akşam 17 30
Kabak

Şu şu an 2 litre oldu,3 e tamamlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…