Haşlanmış mısır ve pide olmamış canım. Yazarken zaten fark ediyorsundur menünün farklılıklarını. Bir de bunlara dur diyebilirsek harika olacak. Su ve spor çok güzel
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor, inşAllah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini, ameliyata gerek bile kalmaz... bu çok hassas olduğum bir konu sakıncası yoksa ismini söylersen dualarımda bulundurmak isterim, çok ama çok geçmiş olsun...Sabah eşimle bankada işimiz vardı çıktım hem yürüdüm hem işimizi hallettik. Kızı da parka göturdum. Eşim bu aksam memlekete gidecek bi tarla işi var onun işlemleri için 1-2 gün kalıp dönecek. Bende aksam anneme geçeceğim.
Gorumcem hamile 37+1 haftalik. Kendi doktoru uzak bir ilçede. Yakındaki devlet hastanesine gitmiş nts çektirmek için. Doktor muayene de etmiş. Çocuğun bağırsaklarinda şişme görmüş. Eğitim Araştırma hastanesine git demişler. Doğum sonrası hemen ameliyat gerekebilir demiş.
Çok moralim bozuldu. Icime bişey oturdu çok üzüldüm. Ona moral vermeye çalıştım ama bilmiyorum ne kadar ise yaradı.
Kendi doktoruna gidecek yarın. Bakalım o ne diyecek. Doğum sırasında çocuk cerrahinin da olmasi lazim. Belki Sezeryana alırlar planlı olarak hemen çocuğu da ameliyata alırlar.
Onunla birlikte hamile kalanlardan ikisi düşük yaptı. Birinin ikizleri olacaktı 7 aylık karnında öldü. Bunlardan korkularindan ismini bile koymadilar. Hele bir doğsun da dediler. Inşallah sağlıcakla doğar kucaklarina alırlar ya
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Ya Şafi ismi hürmetine acil şifa nasip etsin.Sabah eşimle bankada işimiz vardı çıktım hem yürüdüm hem işimizi hallettik. Kızı da parka göturdum. Eşim bu aksam memlekete gidecek bi tarla işi var onun işlemleri için 1-2 gün kalıp dönecek. Bende aksam anneme geçeceğim.
Gorumcem hamile 37+1 haftalik. Kendi doktoru uzak bir ilçede. Yakındaki devlet hastanesine gitmiş nts çektirmek için. Doktor muayene de etmiş. Çocuğun bağırsaklarinda şişme görmüş. Eğitim Araştırma hastanesine git demişler. Doğum sonrası hemen ameliyat gerekebilir demiş.
Çok moralim bozuldu. Icime bişey oturdu çok üzüldüm. Ona moral vermeye çalıştım ama bilmiyorum ne kadar ise yaradı.
Kendi doktoruna gidecek yarın. Bakalım o ne diyecek. Doğum sırasında çocuk cerrahinin da olmasi lazim. Belki Sezeryana alırlar planlı olarak hemen çocuğu da ameliyata alırlar.
Onunla birlikte hamile kalanlardan ikisi düşük yaptı. Birinin ikizleri olacaktı 7 aylık karnında öldü. Bunlardan korkularindan ismini bile koymadilar. Hele bir doğsun da dediler. Inşallah sağlıcakla doğar kucaklarina alırlar ya
Inşallah cnm dua edelim çok üzüldümSabah eşimle bankada işimiz vardı çıktım hem yürüdüm hem işimizi hallettik. Kızı da parka göturdum. Eşim bu aksam memlekete gidecek bi tarla işi var onun işlemleri için 1-2 gün kalıp dönecek. Bende aksam anneme geçeceğim.
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor, inşAllah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini, ameliyata gerek bile kalmaz... bu çok hassas olduğum bir konu sakıncası yoksa ismini söylersen dualarımda bulundurmak isterim, çok ama çok geçmiş olsun...
22 temmuz pazar günü menüm
09.30 kahvaltı
-1 tam buğday ekmek
- 2 ısırık krep üstü bal
-1 kk beyaz peynir
-2 çeri domates
-1/2 salatalık
-4 zeytin
15.00 öğle yemeği
-1 yk pirinç pilavı
-2 köfte
19.00
- 1 porsiyon meyve
-2,5 lt su
30 dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Ya Şafi ismi hürmetine acil şifa nasip etsin.
Canım Allah yardım etsin inşallah birseyi yoktur. Benim de yengeme (dayımın esi)Sabah eşimle bankada işimiz vardı çıktım hem yürüdüm hem işimizi hallettik. Kızı da parka göturdum. Eşim bu aksam memlekete gidecek bi tarla işi var onun işlemleri için 1-2 gün kalıp dönecek. Bende aksam anneme geçeceğim.
Canım Allah yardım etsin inşallah birseyi yoktur. Benim de yengeme (dayımın esi)
Bebeğin sağ kolu sol bacağı yok diyip zorla alıyorlardı hemde özel fakültede yengem hemen orayı terk edip başka hastaneye gitti çok şükür hiç birseyi yokmuş. Şimdi 4 yaşında maşallah sapasağlam. Bazen doktorların dengesiz zamanları oluyor umarım sağlıkla kucağına alır
Umarım bir hata olmuştur da herhangibir operasyona gerek kalmaz. Yine de çok sıkmayın ca nınızı. Kolayca yapılıyor bu tür operasyonlar yeter ki deneyimli bir hekim bulun. Geçmiş OlsunDoktordan aile hekimliğine gitmiş orda da takip yapılıyor. Tansiyonuna filan bakıyorlar. Hemsirenin ablasına da öyle demişler ama hiç bişeyi yokmuş bebeğin. Yarın yine de kendi doktoruna gidecek varsa da önlemini almak lazım. Inşallah yoktur
Geçmiş olsun canım tekrardanDoktordan aile hekimliğine gitmiş orda da takip yapılıyor. Tansiyonuna filan bakıyorlar. Hemsirenin ablasına da öyle demişler ama hiç bişeyi yokmuş bebeğin. Yarın yine de kendi doktoruna gidecek varsa da önlemini almak lazım. Inşallah yoktur
Diyet yapmaya calisiyorum canim@cankizzzzada81 nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@umudum2 @burcugncy nerelere kayboldunuz bi ceeeeeeeeee deyin bakim
Inşallah cnm ben eski sporcuyum harika bisey spor yapmakHareket etmek spor yapmak ne büyük nimetmiş bu hafta daha rahat yapmaya başladım hareketleri şuan fazla sayıda yapamıyorum 8×3 genelde ama hiç yapmamaktan iyi. Bugün kolu arttırdım sadece 10 ×3 olarak o bile zorladı.
Bugün daha az terledim belki vücut alıştı belki hava serin di bilemedim. İnşaallah böyle 20×3 setleri de görürüm . Ama acele etmicem. Bu ay 8×3 ile bi oturtayım sporu hayatıma iyice inşaallah.
Umarım bir hata olmuştur da herhangibir operasyona gerek kalmaz. Yine de çok sıkmayın ca nınızı. Kolayca yapılıyor bu tür operasyonlar yeter ki deneyimli bir hekim bulun. Geçmiş Olsun
09.45
Sirkeli su
10.15
1 kase sütlü Müsli
12.15
Sütlü türk kahvesi şekersiz
15.00
Sebzeli tavuk ( 2 butlu)
1 kupa kefir
17.45
2 çay kaşığı bal:))
4 küçük ceviz
19.45
2 kepçe tarhana
4 yk kuru fasulye
1 yk esmer pirinç pilavı( eşim almış marketten değişik bi tadı var daha doğrusu tadı yok:) nerde bizim baldolar :))
Bol salata
Yoğurt
1 çatal pasta ( misafir getirdiği için tattım)
20.50
1 kupa sütlü Jacobs şekersiz
2 hurma
Bugünden itibaren tatlıların tadına bakmama kararı aldım. Çünkü gerçekten bir tadınca devamı geliyor. Allah'tan evde hurma vardı:))
45 dk plates
30 dk yürüyüş
3 lt su
2 bardak yeşil çay
23.07.2018/ Pazartesi
10:15 = 2 çeşit 1kk peynir
Yarim salatalık
5 yeşil zeytin
Biber
2 dilim tam buğday ekmeği
12:00 = Şekersiz türk kahvesi
16:30 = 1 tabak semizotu yemeği
2 adet köfte
2 dilim tam buğday ekmeği
Salata
20:00 = 1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su birazda yürüyüş ve bolca oynamak
Menü
Sabah 9.20
1 yumurta tereyağında
2 dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim peynir
1tk tahin pekmez
Yeşillik
Ara 12.20
2 kaşık yoğurt
Öğlen 15.30
Salata
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
4 adet bulgurlu kıymalı dolma
4 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
Dip köşe kucakta bebe ile ev temizliği
Kahvaltı sabah 9
Yumurta
1 kk beyaz peybip
10 zeytin
Yarım domates
Otlen 12
Bir kase mercimek çorbası
Akşam 17
Bir kase tarçınlı sütlü gevrek
Akşam 20 işte bu yanlış olan küçük dilim pide
2 litre su
Bugün spor yapamadım ama dip köşe twmizlik yaptım koltuk sildim vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?