Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haşlanmış mısır ve pide olmamış canım. Yazarken zaten fark ediyorsundur menünün farklılıklarını. Bir de bunlara dur diyebilirsek harika olacak. Su ve spor çok güzel

Pideyi ekmek ve et yerine saydım aslında ama o kadar masum değil tabi yağ ve kaşar var babam 1 pide, 1 lahmacun söylemiş herkese 10 parça varsa 2 sini yedim pidenin, lahmacuna dokunmadım. Onlara kalırsa hergün havuzbaşında yiyip içelim. Farkındayım aslında ama Büyük mücadele içerisindeyim :)
Mısırı bilmiyorum açıkçası, zararsız gibi geldi. Meyve yerine mi karbonhidrat gibi mi düşünülmeli?
Teşekkür ederim.

Rabbim kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor, inşAllah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini, ameliyata gerek bile kalmaz... bu çok hassas olduğum bir konu sakıncası yoksa ismini söylersen dualarımda bulundurmak isterim, çok ama çok geçmiş olsun...

Kayınvalidemin yazlığındaydım, çok yoğun geçiyor tlfnu çok sık alamıyorum elime, fırsat varken dünkü menümü yazayım
Bu arada ctesi günkü menünün tarihini pazar günü tarihli yazmışım

22 temmuz pazar günü menüm

09.30 kahvaltı
-1 tam buğday ekmek
- 2 ısırık krep üstü bal
-1 kk beyaz peynir
-2 çeri domates
-1/2 salatalık
-4 zeytin

15.00 öğle yemeği

-1 yk pirinç pilavı
-2 köfte

19.00

- 1 porsiyon meyve

-2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Ya Şafi ismi hürmetine acil şifa nasip etsin.

Inşallah cnm dua edelim çok üzüldüm

Amin canım inşallah.
Ismi munise

Kreple bal ve pirinç pilavı dışında güzel afiyet olsun canim

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Ya Şafi ismi hürmetine acil şifa nasip etsin.

Amin canım inşallah

Canım Allah yardım etsin inşallah birseyi yoktur. Benim de yengeme (dayımın esi)
Bebeğin sağ kolu sol bacağı yok diyip zorla alıyorlardı hemde özel fakültede yengem hemen orayı terk edip başka hastaneye gitti çok şükür hiç birseyi yokmuş. Şimdi 4 yaşında maşallah sapasağlam. Bazen doktorların dengesiz zamanları oluyor umarım sağlıkla kucağına alır

Doktordan aile hekimliğine gitmiş orda da takip yapılıyor. Tansiyonuna filan bakıyorlar. Hemsirenin ablasına da öyle demişler ama hiç bişeyi yokmuş bebeğin. Yarın yine de kendi doktoruna gidecek varsa da önlemini almak lazım. Inşallah yoktur

Umarım bir hata olmuştur da herhangibir operasyona gerek kalmaz. Yine de çok sıkmayın ca nınızı. Kolayca yapılıyor bu tür operasyonlar yeter ki deneyimli bir hekim bulun. Geçmiş Olsun

Geçmiş olsun canım tekrardan

09.45
Sirkeli su

10.15
1 kase sütlü Müsli

12.15
Sütlü türk kahvesi şekersiz

15.00
Sebzeli tavuk ( 2 butlu)
1 kupa kefir

17.45
2 çay kaşığı bal:))
4 küçük ceviz

19.45
2 kepçe tarhana
4 yk kuru fasulye
1 yk esmer pirinç pilavı( eşim almış marketten değişik bi tadı var daha doğrusu tadı yok:) nerde bizim baldolar :))
Bol salata
Yoğurt
1 çatal pasta ( misafir getirdiği için tattım)

20.50
1 kupa sütlü Jacobs şekersiz
2 hurma

Bugünden itibaren tatlıların tadına bakmama kararı aldım. Çünkü gerçekten bir tadınca devamı geliyor. Allah'tan evde hurma vardı:))

45 dk plates
30 dk yürüyüş
3 lt su
2 bardak yeşil çay

Hareket etmek spor yapmak ne büyük nimetmiş bu hafta daha rahat yapmaya başladım hareketleri şuan fazla sayıda yapamıyorum 8×3 genelde ama hiç yapmamaktan iyi. Bugün kolu arttırdım sadece 10 ×3 olarak o bile zorladı.
Bugün daha az terledim belki vücut alıştı belki hava serin di bilemedim. İnşaallah böyle 20×3 setleri de görürüm . Ama acele etmicem. Bu ay 8×3 ile bi oturtayım sporu hayatıma iyice inşaallah.

23.07.2018/ Pazartesi

10:15 = 2 çeşit 1kk peynir
Yarim salatalık
5 yeşil zeytin
Biber
2 dilim tam buğday ekmeği

12:00 = Şekersiz türk kahvesi

16:30 = 1 tabak semizotu yemeği
2 adet köfte
2 dilim tam buğday ekmeği
Salata

20:00 = 1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

2 lt su birazda yürüyüş ve bolca oynamak

Menü
Sabah 9.20
1 yumurta tereyağında
2 dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim peynir
1tk tahin pekmez
Yeşillik
Ara 12.20
2 kaşık yoğurt
Öğlen 15.30
Salata
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
4 adet bulgurlu kıymalı dolma
4 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
Dip köşe kucakta bebe ile ev temizliği

Kahvaltı sabah 9
Yumurta
1 kk beyaz peybip
10 zeytin
Yarım domates

Otlen 12
Bir kase mercimek çorbası

Akşam 17
Bir kase tarçınlı sütlü gevrek

Akşam 20 işte bu yanlış olan küçük dilim pide

2 litre su
Bugün spor yapamadım ama dip köşe twmizlik yaptım koltuk sildim vs

Inşallah cnm ben eski sporcuyum harika bisey spor yapmak

Umarım bir hata olmuştur da herhangibir operasyona gerek kalmaz. Yine de çok sıkmayın ca nınızı. Kolayca yapılıyor bu tür operasyonlar yeter ki deneyimli bir hekim bulun. Geçmiş Olsun

Sağol canım.

Afiyet olsun canım güzel menün. Bal i çay kaşığı yapmışsın :) iyi olmuş. Pastalari da artık tatmama kararı aldığına göre gitsin kilolar o zaman 1 er 2 ser inşallah

Afiyet olsun canım. Kaçamaksız cook güzel bir menü. Her günün böyle olsun inşallah

Afiyet olsun canım güzel menün

Afiyet olsun canım. Sen yanlışını biliyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…