Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar Ben ara veriyorum diyete. Bağışıklık sisteminin zayıf olduğundan doktor iyi beslenmem gerektiğini söyledi. Biraz daha kendime geldikten sonra tekrar döneceğim aranıza insallah.

Günaydın canlarimbugun cokk ama çok mutluyum,kabak diyeti ikinci gundeyim,işe yarıyor mu diye kontrol ettim kilomu .dün sabah bir önceki akşam yuzunden kilom 69 du. Bu sabah işe 67.8 cok uzun zaman sonra 67 leri görmek beni çok ama çok mutlu etti.aksam biraz acıktım ama yemedim iyiki yememisim.yike.zayif olmak,yine gerçekten ama gerçekten iyi hissetmek istiyorum.ozgurce giyinmek,oram buram çıktı derdi olmadan giyinmek istiyorum.

İyiki takimdayim benim için çok iyi oldu, seviyorum hepinizi

24 temmuz menü
Saat 09:30
Filtre kahve sütlü
3 badem
2 ceviz

Saat 14:00
Bir kase yoğurt

Saat 18:00
Bir kabaktan kabak detoksu tarifinden
2 yemek kaşıgı kıyma kavurması

2 litre su

Afiyet olsun çok çok az yemissin canim. Yediklerin güzel sağlıklı şeyler ama bu kadar az olmamalı bence.

Kizlar Ben ara veriyorum diyete. Bağışıklık sisteminin zayıf olduğundan doktor iyi beslenmem gerektiğini söyledi. Biraz daha kendime geldikten sonra tekrar döneceğim aranıza insallah.

Diyet yapmak yetersiz beslenmek değil ki zaten sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz. Öğünlerine yemen gereken ne varsa ekleyebilirsin. Hem bağışıklığın güçlenir hem de istediğin kiloya ulaşırsın. Yine de karar senin tabii ki. Hazır hissettiğinde bekleriz. Verecek çok kilom var daha ondan ben uzun süre buralarda olacağım.

Tebrikler canim maşallah

çok memnun oldum canım.inşallah ya.o kadar çok istiyorum ki.sürekli başa dönmekten çok yoruldum.terapiye falan gittim bir süre ama orda da yeme bozukluğun var dedi psikolog..bu sefer iyice kendimi inandırdım ben de sıkıntı var yapamayacağım falan..inancımı ve motivasyonumu inanılmaz kaybettim.ama başarmak zorundayım.
birbirimizi takip edebiliriz kilolarımız yakınsa.yıl sonuna inşallah hedeflerimize yaklaşmış oluruz .

günaydın kızlar aç karnına 45 dakika eliptik yaptım şimdi karatay kahvaltısı yapacam ))

süpperrr
Ben de kısa bir yürüyüş ve deniz sefası yaptım. Deniz çok dalgalıydı... mecburen 20 dk kalabildim ama yatakta geçireceğim zamanı kalori yakarak geçirmek inanılmaz motive edici

süpperrr
Ben de kısa bir yürüyüş ve deniz sefası yaptım. Deniz çok dalgalıydı... mecburen 20 dk kalabildim ama yatakta geçireceğim zamanı kalori yakarak geçirmek inanılmaz motive edici
20 dakika bile denizde super kalori yakar canim iyi yapmışsın ) evet suan ben inceldim hissediyorum 45 dakika eliptik yaptim yaa

Moral bozmak yok... Yağ yakıcı neler verdi merak ettim

2,5 kilo eksi gormusum moralim bozulur mu hiç. Tam tersi harika hissediyorum. Bu hafta da yağdan gider süper olur

Terapiye devam etmedin mi canım? Yeme bozukluğu olduğunu tesbit etmisse düzeltmeni de saglardi. Tabii takip ederiz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…