Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 15.30
4kasik bulgur pilavı
5kasik et sote
Akşam yok
2litre su
2fincan kahve
24 temmuz menü
Saat 09:30
Filtre kahve sütlü
3 badem
2 ceviz
Saat 14:00
Bir kase yoğurt
Saat 18:00
Bir kabaktan kabak detoksu tarifinden
2 yemek kaşıgı kıyma kavurması
2 litre su
Kizlar Ben ara veriyorum diyete. Bağışıklık sisteminin zayıf olduğundan doktor iyi beslenmem gerektiğini söyledi. Biraz daha kendime geldikten sonra tekrar döneceğim aranıza insallah.
Günaydın canlarimbugun cokk ama çok mutluyum,kabak diyeti ikinci gundeyim,işe yarıyor mu diye kontrol ettim kilomu .dün sabah bir önceki akşam yuzunden kilom 69 du. Bu sabah işe 67.8 cok uzun zaman sonra 67 leri görmek beni çok ama çok mutlu etti.aksam biraz acıktım ama yemedim iyiki yememisim.yike.zayif olmak,yine gerçekten ama gerçekten iyi hissetmek istiyorum.ozgurce giyinmek,oram buram çıktı derdi olmadan giyinmek istiyorum.
İyiki takimdayim benim için çok iyi oldu, seviyorum hepinizi
Diyetisyenden geldim kızlar 2,5 kilo vermisim ama sadece yarım kilosu yağ. Bu hafta yağ yakıcı bişeyler yazdı bakalım haftaya daha güzel olur inşallah
Kabak detoksu için de bişey demedi. Kızmadi yani
Hoşgeldin yeniden canım benim adım sinem. Yaklaşık aynı kilodayız. 2 aydır takimdayim bende. Arada tokezlesem de baya kilo verdim. Kolay olmuyor ama vazgeçmeyince devam edince olmayacak hiçbir şey yok. Hepimiz ideal kilomuza ulaşıp mezun olacağız inşallah canım
Hoşgeldin,takımın enerjisi cidden yüksek, ise yarayacak bence
hoşbulduk canımmmmHosgeldinn canik
Birdaha ayrılma burdan
günaydın kızlar aç karnına 45 dakika eliptik yaptım şimdi karatay kahvaltısı yapacam))
Evet bayadır kaçak modundaydın... holgeldin.. bidaaa kaybolmayeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz ben bi gelip bir kayboluyorum ama artık buralardayım inşallah))
20 dakika bile denizde super kalori yakar canim iyi yapmışsınsüpperrr
Ben de kısa bir yürüyüş ve deniz sefası yaptım. Deniz çok dalgalıydı... mecburen 20 dk kalabildim ama yatakta geçireceğim zamanı kalori yakarak geçirmek inanılmaz motive edici
Hosbulduk canimEvet bayadır kaçak modundaydın... holgeldin.. bidaaa kaybolma
Moral bozmak yok... Yağ yakıcı neler verdi merak ettim
çok memnun oldum canım.inşallah ya.o kadar çok istiyorum ki.sürekli başa dönmekten çok yoruldum.terapiye falan gittim bir süre ama orda da yeme bozukluğun var dedi psikolog..bu sefer iyice kendimi inandırdım ben de sıkıntı var yapamayacağım falan..inancımı ve motivasyonumu inanılmaz kaybettim.ama başarmak zorundayım.
birbirimizi takip edebiliriz kilolarımız yakınsa.yıl sonuna inşallah hedeflerimize yaklaşmış oluruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?