- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Şekersiz 21 günü bende denemek istiyorum ama zorlanır mıyım diye de düşünmüyor değilimGünaydın kızlar nasilsiniz sekersiz 21 gün yapmaya basladim bugün itibariyle
Kahvalti
Sucuklu yumurta
Az peynir zeytin domates salatalik
Şimdilik 500ml su ictim
Ben de zorlanıyordum ekmeksiz vs mesela.detokslardan sonra alıştım. Detoks yapınca iki gün mesela hiç ekmek yemiyorsun ve 3. Gün canın istemiyor artık.simdiŞekersiz 21 günü bende denemek istiyorum ama zorlanır mıyım diye de düşünmüyor değilim
10 ağustos cuma
11.30
4 dilim sucuk
1/2 kk peynir
4 zeytin
söğüş domates-salatalık
2 dilim kavun
1 dilim tb ekmek
16.30
3 yk erişte
19.30
2 sk etli taze fasulye
3 yk mercimekli bulgur pilavı
1 ufak kase cacık
1 saat yürüyüş
40 dk yüzme
2,5 L su
inanılmaz sıcak günler geçiriyoruz
şu tatil bitse de efil efil rüzgar esen antakyama kavuşsammmmm
az kaldı
çarşamba ordayımmmm
kızlar benim cumartesi pazar sınavlarım var 2 gün yokum, şehir dışında olucam, gelince yazarım artık. pazartesiye görüşürüz inşallah.
10 ağustos menü
Saat 10:00
Bir kk beyaz peynir
Bir salatalık
3 yemek kaşığı kısır
Saat 13:00
Filtre kahve sade
2 küçük kurabiye
Saat 18:00
Tepsi kebabı avuç içi kadar
Semiz otu salatası
Saat21:00
Filtre kahve sütlü
2 litre su
Dün menü paylaşmamisim unuttum yine
Kahvaltı 9 da
Bol yeşillik
İki yumurta
İki dilim peynir
Öğlen 12
Közlenmiş domates çorbası bir kase
1 kase yoğurt
Ara 15
Bademli naneli yoğurt bir kase
(Çok ferah oldu tavsiye ediyorum)
Akşam 19
Bir kase tarhana çorbası
Bir kase yogurt
Ben onceki diyetlerimde yapiyordum canim...midemi yakmisti benim o yuzden yapamiyorum iyi odem atiyor ciddi kilo verdiriyor...Arkadaşlar az önce vicdan çorbasını denedim. Şaşırtıcı derecede lezzetli. Domatesin yoktu salça koydum. Kendi yaptığım salça sadece domates diye rahatlıkla kullandım. Taze nane ve dereotu yerine bolca kurularindan koydum. Sarımsak ve bulgur koymadım. Buna rağmen cokkkk lezzetli.deneyin bence
Öyle mi,neden mide yaktiki acaba soğan mı rahatsız ediyor. İnşallah sıkıntı yasamam tadı güzelBen onceki diyetlerimde yapiyordum canim...midemi yakmisti benim o yuzden yapamiyorum iyi odem atiyor ciddi kilo verdiriyor...
Ben sogan sarimsakta koymamistim ustelik benim midem coook hassas insallah sizlerde olmaz...Öyle mi,neden mide yaktiki acaba soğan mı rahatsız ediyor. İnşallah sıkıntı yasamam tadı güzel
Geçmiş olsun canım mide işi zor. Benim gebelik dönemlerinde çok sıkıntım oluyordu doğuma kadar,reflü bulantı ağrı. Çekilir gibi degilBen sogan sarimsakta koymamistim ustelik benim midem coook hassas insallah sizlerde olmaz...
Bende gastrit var oyle herseyi yiyemiyorum...
Teşekkürler canim , benimde oyleydi hamile oldugumu ogrendim mide yanmalarim basladi gunde 3 -4 tablet aliyordum yanmayi gecirsin diye...sezeryana girmeden once mide koruyucu verdiler sonra sezaryana alindim... 1.5 senedir azaldi şükür... midemi karistirmamayi ogrendim sogan yiyorsam cikolata yemiyorum yoksa sabaha kadar yaniyor.. asit dengesini bozmamak lazimGeçmiş olsun canım mide işi zor. Benim gebelik dönemlerinde çok sıkıntım oluyordu doğuma kadar,reflü bulantı ağrı. Çekilir gibi degil
Bugün ki menü
09:00 = 2 haşlanmış yumurta
3 dilim domates
14:30 = limonlu soda yarısı
16:30 = Popayes menü
20:00 = Menüden kalan minik hamburger
Kızlar bugün bütün gün hastanedeydik şimdi eve gidiyorum o yüzden menü böyle oldu yarın inşallah telafi edeceğim
Evet çok şükür çok tatlı canım babanemAfiyet olsun canım. Görebildin mi babanneni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?