Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şekersiz 21 günü bende denemek istiyorum ama zorlanır mıyım diye de düşünmüyor değilim
Ben de zorlanıyordum ekmeksiz vs mesela.detokslardan sonra alıştım. Detoks yapınca iki gün mesela hiç ekmek yemiyorsun ve 3. Gün canın istemiyor artık.simdi Birprensess solmez ile çorba diyeti yapıyorum.bunda da ekmek yok tatlı bı şey yok.bunye alışıyor zamanla,ve etkisini gördükçe yemek istemiyorsun

Afiyet olsun canım

kızlar benim cumartesi pazar sınavlarım var 2 gün yokum, şehir dışında olucam, gelince yazarım artık. pazartesiye görüşürüz inşallah.

Başarılar canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar
Eşimin ve çocukların tatil başlıyor hafta sonları benimde çifte mesai :)))

Hafta içi bu kadar yemek yapmıyorum hafta sonu olunca mutfaktan çıkamıyorum :))

Çıktığım vakitlerde ya küçüğün bakımı ya büyüğün yaa en büyüğün ( yani eşiimin:))))

Arkadaşlar az önce vicdan çorbasını denedim. Şaşırtıcı derecede lezzetli. Domatesin yoktu salça koydum. Kendi yaptığım salça sadece domates diye rahatlıkla kullandım. Taze nane ve dereotu yerine bolca kurularindan koydum. Sarımsak ve bulgur koymadım. Buna rağmen cokkkk lezzetli.deneyin bence

Ben onceki diyetlerimde yapiyordum canim...midemi yakmisti benim o yuzden yapamiyorum iyi odem atiyor ciddi kilo verdiriyor...

Ben onceki diyetlerimde yapiyordum canim...midemi yakmisti benim o yuzden yapamiyorum iyi odem atiyor ciddi kilo verdiriyor...
Öyle mi,neden mide yaktiki acaba soğan mı rahatsız ediyor. İnşallah sıkıntı yasamam tadı güzel

Öyle mi,neden mide yaktiki acaba soğan mı rahatsız ediyor. İnşallah sıkıntı yasamam tadı güzel
Ben sogan sarimsakta koymamistim ustelik benim midem coook hassas insallah sizlerde olmaz...
Bende gastrit var oyle herseyi yiyemiyorum...

Ben sogan sarimsakta koymamistim ustelik benim midem coook hassas insallah sizlerde olmaz...
Bende gastrit var oyle herseyi yiyemiyorum...
Geçmiş olsun canım mide işi zor. Benim gebelik dönemlerinde çok sıkıntım oluyordu doğuma kadar,reflü bulantı ağrı. Çekilir gibi degil

Geçmiş olsun canım mide işi zor. Benim gebelik dönemlerinde çok sıkıntım oluyordu doğuma kadar,reflü bulantı ağrı. Çekilir gibi degil
Teşekkürler canim , benimde oyleydi hamile oldugumu ogrendim mide yanmalarim basladi gunde 3 -4 tablet aliyordum yanmayi gecirsin diye...sezeryana girmeden once mide koruyucu verdiler sonra sezaryana alindim... 1.5 senedir azaldi şükür... midemi karistirmamayi ogrendim sogan yiyorsam cikolata yemiyorum yoksa sabaha kadar yaniyor.. asit dengesini bozmamak lazim )

Kızlar bugün çok fena oldum şu el ayak titremesi baygınlık hali diyorlar ya resmen onu yaşadım. Psikolojik mi bilmiyorum. Resmen şeker krizine girdim bal bile yedim olmadı. Baktım elim ayağım tutmuyor kendimi çikolatalı gofret yerken buldum. Onu yiyince kendime geldim Ama fena vicdan yaptım çıktım başlarım işine gücüne dedim 1 sa.yürüdüm. akşam yemeği hazırlamadım . Bi çorba o kadar. Eşime oğlana makarna yapıcam sadece yesinler.
Sabah beri yok kahvaltı yok 2 posta çamaşır yok 2 kere ev süpür oturduğunda bebişi besle kalktığında bulaşıkları derle. Yok öğlene birşeyler hazır et kahvenin yanına bişey yok mu anne pasta mı yapsak ... aman teldekiler kurumuş topla yenileri ser ufaklık ağlıyor ikinci kata koş anne lego mu bulamadım birinci kata in hatun traş makası m nerede çocuk terlemiş üstüne bakar mısın Ayy. Bugün bana gelicekler bu gidişle :))...
Yarını dışarda geçiresim var evde istekleri bitmiyor sağlıklı olsunlar :))))

Ayyy amma yazmışım nasıl da belli babayla büyüğü postaladığım dışarı :))) beni evde yemek yapıyor sanıyorlar halbuki ben yürümeye gittim ve geldim :)))) gofret de yemeseydim süper olucak :))) inşaallah ilk ve son hafta sonu kaçamağı olur.
Ben makarna suyunu koyum

Bugün ki menum
10:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak yeşil çay
Domates salatası

15:00(burda bir tasla yemek ortaya konuyor herkes ordan yiyor. O yüzden tam miktarı bilemiyorum. Hepsinden az az yedim. Misafirlikteydim)

Tarhana çorbası
Nohut
Makarna
Domates salatası
Karpuz

18:00
1 dilim armut
Bir kaç tane uzum
1 avuç leblebi

20:00
1 kase sehriye çorbası
4 kaşık yoğurt

3,5 lt su

LAydLiNe

Bugün ki menü

09:00 = 2 haşlanmış yumurta
3 dilim domates

14:30 = limonlu soda yarısı

16:30 = Popayes menü
20:00 = Menüden kalan minik hamburger

Kızlar bugün bütün gün hastanedeydik şimdi eve gidiyorum o yüzden menü böyle oldu yarın inşallah telafi edeceğim

Afiyet olsun canım. Görebildin mi babanneni?

Afiyet olsun canım. Görebildin mi babanneni?
Evet çok şükür çok tatlı canım babanem Hatta baya kişi gittik yengem 2 halam halamın kızı babam falan hepimiz girdik yanına 2ser olarak:) Iyi çok şükür doktor yarında çıkarırız isterseniz ama pazartesi çıksa daha iyi olur dedi pazartesi çıkacak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…