Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizim kız bayılıyor köye. Onun peşinde geziyorum bende. Moo lere meee lere bakacağım diye durmuyor evde

Kızlar bende uğrayamadım bir türlü sabah 7 buçukta kalktım 9 a doğru uyuya kalmışım 12de kalktım telefonun sesine ay nasıl iyi geldi anlatamam dün çok yorulmuştum ayaklarım hala sızlıyor. Kapıları cifliyorum şimdi. Misafir odasının perdesini makineye aticam orayı temizleyeceğim güzelce gelemeyebilirim haberiniz olsun

12.08 menüm bugün çok fazla hamur işi yedim çok pişmanım yürüyüşle telafi etmeye çalıştım inş + olarak yansımaz tartıya

11.00
2 bazlama
Domates
Zeytın peynir

17.00
2 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık salata
Bir avuç içi kadar tavuk göğsü

19.00
Bir domatesli gözleme
Yarım hasl Mısır

3 lt su
9.500 adım

Kızlar nasılsınız? Ben çok yoruldum uğrayamadım buraya çok temizlik yapıyorum her yerim ağrıyor menümü yazıp çıkacağım
Bugün 7 buçukta kalkmıştım 9a doğru uyuya kalmışım 12de kalktım

12:30 = Patates yemeğinin patateslerinden yedim ( Orta boy pat. çeyreği kadar)

17:30 = Yarim ekmek döner

2-2.5 lt su

10.8.18= 114.7

10.00
Sirkeli su

10.30
Patatesli az sucuklu maydanozlu yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı meyveli bal
Domates
5 yeşil zeytin
Sütlü çay

13.00
2.5 ceviz
3 kayısı

15.30
4 yk keşkek ( şükür bitti keşkek)
1 kupa kefir

17.00
Gofret ( çarşıya çıktık hazırlıksız)

19.45
2 kepçe domates çorbası
Peynir
1 kupa kefir
2 dilim çavdar ekmeği
1 küçük dilim beyaz ekmek köşesi.salçalı :))

20.00
1 küçük parça bitter çikolata

22.20
Tarçınlı süt
Muz

2.5 litre su
20 dk yürüyüş

Kolay gelsin canim. Bitmiştir artık. Güle güle kirlet diyeyim :)

Afiyet olsun canım. Inşallah + olmaz

Afiyet olsun canım. 5 günlük kur yalan olmuş gibi. Yarın güzel bir menü bekliyorum senden

Afiyet olsun canım

Daha bitmedi canım keşke bitse Evet gerçekten yalan oldu az yiyorum ama işte yarında çok isim var sabah kalkıp çorbayı yaparım saat gelince yerim artık temizliğin arasında bırakıp yapılmıyor çünkü

Bugün ki menum
09:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatası
1 bardak yeşil çay

13:30
Yarım kase nohut
Yarım kase yoğurt
Domates salatası
1 dilim tam buğday ekmeği

16:00
1 tane incir

17:00
5 tane Susamlı cubuk kraker

18:30
Yarim kase nohut
Yarım kase tarhana çorbası
1 domates
1 avuç leblebi

21:00
1 su bardağı yoğurt zencefil ve zerdecalli

3,5 lt su

Bugün kalktığımdan itibaren çok aç hissettim. Sürekli bişeyler yiyesim vardı. Bu kadar tutabildim kendimi. Bu çorba diyeti bana yaramadı. Belki sadece aksamlari hafif olsun diye tek çorba yerim.
Bayramda tam adet olacağım. Bu açlık ondan da olabilir bilmiyorum. + ya dönmesinde başka bişey istemem

Regl den dolayıdır canım banada 1 hafta önceden bi haller oluyor. Yoksa sen yapabilecek birisin bence bu diyeti yani öyle kalmışsın hafızamda basarili masallah

12 ağustos pazar menüm

cuma gecesinden beri yatılı misafirim vardı. çarşamba günü de yazlığın eşyalarını yeniledim yol yorgunluğu üstüne. eskileri gönder yenileri yerleştir. evi tekrar düzenle. üstüne misafir ağırla. öldümmmmm
yarın da adanaya geçiyoruz. salı düğünümüz var. düğünden sonra direkt antakyaya... artık orada dinlenirim bi 3 4 gün :) desem de bir sürü iş var acilinden bitmesi gereken... offfff....

gelelim menüme

10.30

1 sk patates sucuk ve kaşarlı omlet
4 y.zeytin
1/2 kk peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çaylar

17.30

4 et köfte
Salata
1 bardak kola

23.30
soda limonlu ayran

bugün denize gidemedimmmmm...
2.5 l su

Günaydın cokk yoğun bir pazar günü geçirdim.twlwfonun yerini unuttuğum oldu o derece. Sabah misafirimiz vardı öğlen derneğin pikniğine ordan dönüşte misafirliğe gittik. Eve gekdigimde gece 1 civariydi. Yedikleromi hiç ama.hic beğenmedim.disarda çorba icemwdim malesef,.

Kahvaltı
Haşlama yumurta
Bol yeşillik
Fırında biber (kapta,yeşil)
İki dilim peynir
5 zeytin

Öğlen saatini bilemiyorum
Izgara köfte+tavuk
Közlenmiş patlıcan
Salata
Közde mısır (bu çok.gereksizdi)

Akşam üstü 17-18
İki fincan çay +kek

Akşam 19
1yk pilav
3-4 yok salata
1 köfte

Vücudumda inanılmaz ağrılar var. Belim ayak bileklwrim bacaklarım çok ama çok ağrıyor sabah kalkınca. Nedeni ne bilemiyorum hiç. Dün şu çok icemedim .
Bu önümüzdeki 4 gün çorba yoğurt diyetine dönüyorum. O beni iyi hissettirmisti. Perşembe gece yola çıkacağız zaten bu hafta yoğun.

Günaydın kızlar ya ayaklarım bacaklarım çok kötü ağrıyor şişmiş resmen dün akşam ağrı kesici icip kas gevşeltici sürmüştüm ama nasıl geçicek acaba bu ağrılar

Ay çok şükür babanemi çıkartmaya gitmişler iyiymiş şükürler olsun. Bir kaç gün o kadar yoğunum ki anlatamam kızlar. Şimdi koltukları siliyorum 1 tane üçlüyü sildim. Sonra diğer isleri yapacağım. Yarın halılar geliyor aksama doğru da isleri artık tamamen bitirip babaneme gideriz. Çarşamba annemle baklavayla sarma yapacağız bende. Perşembe ya da cuma babama gideceğiz kardeşimle biraz temizlik yapacağız. Artık cumartesiden sonra rahatım diye düşünüyorum

Kolay gelsin canım cumartesi den sonra da Bayram telaşı başlayacak.

Günaydın kızlar
Gerçi benim günüm bugün büyük oğlumun zırıltısıyla aydı ama buna da şükür.

Üzerine bide +1 kg çıktım canım sıkıldı. Ne güzel 114.7 dim 115.7 çıktım yersen gofret leri daha ne olacak. Eşimde canımı sıktı akşam. Sanki benim kilo vermemi istemiyor gibİ hiç destekçi değil sağ olsun. İnanmıyor galiba.
Allahım sen yardım et. Ben kendime inanıyorum inşaallah olucak.

Olucak di mi kızlar :))

Tab
Tabiki olacak.aksam yenen o abur cubur ka 1 kiloya kadar fark ettiriyor gerçekten.cok tecrübeliyum bu konuda.bugun çok iyi gidiyorum şu an günün temasına uygun vicdan çorbası içiyorum mesela

Benim şükür ki oturma odası tam anlamıyla bitti şimdi yatak odasına geçeceğim

Merhabalar dünkü menümü yazayım

10.00 kahvaltı
-3 dilim domates
-3 dilim salatalık
-tavada kavurmalı yumurta(1 adet yumurtadan)
-2 kk Beyaz peynir
-1 dilim tam buğday ekmek

15.30 ara öğün
-Türk kahvesi

17.30 akşam yemeği
-3 yk bulgur pilavı
-1 çöp şiş tavuk
-1 kase salata

3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…