31. TUR / BEŞİNCİ HAFTA
2. TAKIM
581. Etap => %-1,230 => 1. NOTA
582. Etap => %0.144 => 1. SARI KART
583. Etap => %-0,006 => 1. NOTA
584-585. Etap => %-0,091 => 2. SARI KART
586. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KARTLAR SİLİNDİ
3. TAKIM
582.Etap =>-%0.190 => 1. NOTA
584-585. Etap => %-0,260 => 1. SARI KART
4. TAKIM
583. Etap => %0,200 => 1. NOTA
584-585. Etap => %-0,011 => 1. SARI KART
586. Etap => %-0,031 => 1. NOTA
5. TAKIM
581.Etap => %0.223=> 1. NOTA
584-585. Etap => %0,181 => 1. SARI KART
6. TAKIM
581.Etap=> %0.0 => 1. NOTA
584-585. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
581.Etap=> %0.137 =>1. NOTA
584-585. Etap => %-0,383 => 1. SARI KART
10.TAKIM
584-585. Etap => %0,055 => 1. NOTA
586. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
13. TAKIM
583.Etap=> %0.361 =>1. NOTA
584-585. Etap => %-0,002 => 1. SARI KART
586. Etap => %0,257 => 1. NOTA
14. TAKIM
584-585. Etap => %-1,31 => 1. NOTA
Kızlar bu hafta eğer 0,30 un altına düşer ya da ilk üçe giremezsek ceza alacağız. Lütfen dikkat edin bu hafta. İlk üçe giremesek bile 0,30 un altına düşmeyelim. Herkes az çok kilo versin lütfen.
polokey2244 merryangel anneyim83 solmez Birprensess latiska N Nisaca
ooooo
uyandık da diş hekimliğinde ben de oğlum da tedavi olduk... şimdi kahve zamanı
yalnız dikkat ettim de bir kahve emojisi bile yok
LAydLiNe kaptanımmmm... bi kahve emojşmşz olsa iyi olurdu di mi gazete okurken kahve emojisi varmış... o da olur... kahve yanında bir de gaste lutfennnn
Benim krizler de çok zorluyor beni canım. Ne yapsak bilemedim.Ben çok fena tatlı krizindeyim. Regl gelecek
Magnum double çikolata yedim bitane. Çikolatasını ben dondurmasini kızım yedi.
Istegim geçti suan için
Tarçın li yoğurt ya da süt içeyim diyorum tekrar kriz gelmeden
Bu hafta en az -1 inşallah
Bugün dondurma yemiş olsam da aksama dengelerim
Ödemdir o bence. Bazen motivasyon düşürmek için baskülün komplosu oluyor. Yarın daha iyi olur eminim.tartıda gördüğüm 60 dan sonra bu mesaj tüy dikti
sağol keptın
Haftaya mı gidiyor oğlun canım? Son hafta tadını çıkarın birlikteliğinizin. Çok uzak değil gerçi, gelir belki hafta sonları.
Alışma süreci hepiniz için kolay geçsin inşallah.evet canım. haftaya cuma götüreceğiz ve onsuz geri döneceğiz... zaten hemen.akabinde kongre var. oğlumun yokluğunun ilk haftasını anlayamayacağız bile...
İlk günaydın benden olsun. 3.45de uyandım, öğlen gibi oldu bana. Kızları gönderdim.
Güzel bir gün olsun hepimize.
Alışma süreci hepiniz için kolay geçsin inşallah.
Dikkat et canım. Eski istikrarını yeniden yakalaman lazım. Geçen hafta ilk kez + gördün. Bir daha görme lütfen. Ayrıca şuan takımın kurtarıcısı sensin. N Nisaca dan ses yok. Bu hafta mutlaka iyi bir derece almamız lazım.Ben çok fena tatlı krizindeyim. Regl gelecek
Magnum double çikolata yedim bitane. Çikolatasını ben dondurmasini kızım yedi.
Istegim geçti suan için
Tarçın li yoğurt ya da süt içeyim diyorum tekrar kriz gelmeden
Bu hafta en az -1 inşallah
Bugün dondurma yemiş olsam da aksama dengelerim
Pilav pirinç pilavıysa o acıktırmıştır. Tavuk tok tutar. Pirincin glisemik indeksi yüksek. Ama iyi dayanmışsın tebrikler.Menümü de yazayım:
9.15 1 haşlanmış yumurta, domates, yarım tost (1 dl sitem buğdaylı tam tahıllı ekmekten)
13.30 tavuk, salata
17.30 2 yk pilav, 2 yk orman kebabı
19.30 süte kahve, biraz fıstık
Öğlen tutmadı beni, sanırım ara öğün yapmam lazım midem açılmış. Akşam tatlı krizini zor bastırdım. Neyse ki birşey yoktu evde de süt, fıstık atlattım.
Ne yapsam bilemedim. Akşamki o pilavı yememeliydim acaba, o mu acıktırdı beni? Ya da öğleni saha mı sıkı yesem?
Yok canım ses çıkmadı okuldan bu gün öğle arası gideceğim. Canımı sıkmaya başladı bu durum. İnşallah ilerisi güzel olur. Senin için sevindim. Mutlu olmasa sevmese öğretmenini ve okulunu zaten gitmeyi istemezdi. Gitmemek için her şeyi yapardı. Genelde çocuklar anlatmıyorlar neler yaptıklarını. İnşallah bizimki de güzel olur.LAydLiNe öğrermeniniz belli oldu mu? Ne yaptın?
Benim kızım galiba sevdi öğretmenini, 2 gündür hiçbirşey anlatmıyor ama mutlu. Sabah rahat uyanıp gidiyor. Ama çok anormal enerjik, zaten hareketliydi, iyice beter oldu. Mutluluktan mı, enerjisini atamamakta mı bilemedim. Duvarlara tırmanıyor adeta. Bugün 2 saat beden dersi vardı oysa ki.
Altınbaşak haricinde güzel bir menü. Hazır gıdalardan uzak durmak lazım ama maşallah çok iyi gidiyor iki gündür menülerin. Ödülünü cuma alacaksın böyle devam.11 eylül salı
sabah 9.00
1 hasş. yumurta
1 altınbaşak bisküvi
3 zeytin
1/2 kk peynir
12.30
1 kase ezogelin
3 parça tavuk ızgara
1kase yoğurt
19.30
3 yk bulgur pilavı
1 tabak y. fasulye
1 dilim tb ekmeği
Sabret canım gidecek merak etme. Birden yüklenince duraklama olmuştur. Pes etmeIki gundur aksam yemeklerini cok erken yememe ragmen kilom sadece 100 gr ekside. Anlamadim vucut kiloyu korumaya mi gecti nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?