Günaydın kızlar bende sabah tartıldım +lardayim cumaya kadar veririm diye düşünüyorum
Yok pes etmiycem ama sinirlenmedi de degilim haniSabret canım gidecek merak etme. Birden yüklenince duraklama olmuştur. Pes etme
Yok pes etmiycem ama sinirlenmedi de degilim haniayy ebrucum dün kışlık kıyafetleri yavaş yavaş çıkarmaya başladım. Gecen kış deneyipte 2 BUÇUK karış acik kalan pardesum kaplarim dun tam oldu ay bi sevindim anlatamam hepinize dua ettim birlikte azimle bu yola girdigimiz icin su an tam evlendigim kilomdayim ama hedefim düz 60 olmak
Basaricaz kızlar çıtır hatunlar olucaz hepimiz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57253187
Kızlar bireysel sıralama listesini yapmışseaBahAR cım İlk 10' a iki kişi girmiş. Bu bir başarıdır ama daha çok kişinin ilk 10' da olmasını isterdim. İlk 10' a giren kişileri bilerek yazmadım ki sizler gidip listeyi kendiniz inceleyin istedim.
Ellerine emeğine sağlık Baharcım
polokey2244 solmez merryangel Birprensess latiska anneyim83 N Nisaca
Kendimle gurur duyuyorum sanırım
2 ay sonra daha üst sıralarda olurum inşallah
Ben nasi girdim listeye anlamadimbenim orda ne isim var
Yok kiiizz zamaninda atlayip ziplamaktan canim çıktı nasi farkinda olmiyim
Farkında değilsin galiba başardığın şeylerin
ikincisi de benden olsun o halde...
GÜNAYDINNNN
hayırdır... sabah bile olmadan uyanmalar?
teşekkkür ederim... umarım öyle olur...
Pilav pirinç pilavıysa o acıktırmıştır. Tavuk tok tutar. Pirincin glisemik indeksi yüksek. Ama iyi dayanmışsın tebrikler.
Yok canım ses çıkmadı okuldan bu gün öğle arası gideceğim. Canımı sıkmaya başladı bu durum. İnşallah ilerisi güzel olur. Senin için sevindim. Mutlu olmasa sevmese öğretmenini ve okulunu zaten gitmeyi istemezdi. Gitmemek için her şeyi yapardı. Genelde çocuklar anlatmıyorlar neler yaptıklarını. İnşallah bizimki de güzel olur.
Kendimle gurur duyuyorum sanırım
2 ay sonra daha üst sıralarda olurum inşallah
Ben nasi girdim listeye anlamadimbenim orda ne isim var
bazen duraklıyor canım sonra tekrar hızlanıp kilo vermeye devam ediyor...Iki gundur aksam yemeklerini cok erken yememe ragmen kilom sadece 100 gr ekside. Anlamadim vucut kiloyu korumaya mi gecti nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?