Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Bende 8 gibi kalktım kızım uyuyor ken bi takıma bakayım dedim. Mesajları okurken kipirdanmaya başladı tekrar yattım yanına az daha uyusun diye. Bende uyumusum 10 da kalktik. Anca kahvaltı ettik.

LAydLiNe merak etme canım duzene geri döndüm. - deyim zaten suan da ama istediğim kadar değil.

Dün evde tarcın bulamadım yoktu. Akşam yengeme gitmiştik istedim ondan. Kahvaltıda sütume kattim. Bugün kriz olmaz insallah

Günaydın kızlar bende sabah tartıldım +lardayim cumaya kadar veririm diye düşünüyorum

Sabret canım gidecek merak etme. Birden yüklenince duraklama olmuştur. Pes etme
Yok pes etmiycem ama sinirlenmedi de degilim hani ayy ebrucum dün kışlık kıyafetleri yavaş yavaş çıkarmaya başladım. Gecen kış deneyipte 2 BUÇUK karış acik kalan pardesum kaplarim dun tam oldu ay bi sevindim anlatamam hepinize dua ettim birlikte azimle bu yola girdigimiz icin su an tam evlendigim kilomdayim ama hedefim düz 60 olmak
Basaricaz kızlar çıtır hatunlar olucaz hepimiz

Ne güzel ne güzel ben de mutlu oldum sen böyle mutlu olunca

Kendimle gurur duyuyorum sanırım

2 ay sonra daha üst sıralarda olurum inşallah

Kendimle gurur duyuyorum sanırım

2 ay sonra daha üst sıralarda olurum inşallah

Ben de seninle gurur duyuyorum canım Maşallah

İki ay sonra listenin ilk sırasında bile olabilirsin. Ben bir kaç kez tattım o güzel duyguyu. Gurur veriyor insana

12 eylul listem

Kahvalti 8.30
Kiymali yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin ve çay

Saat 12 de
1 maden suyu

Öğle saat 14.30
1 kase kiymali tarhana çorbası

Akşam 17.30
1 tane karniyarik
1 dilim ekmek

Saat 22.00
4 kaşık kayisi hoşafi

23.00
Birazcik cekirdek ve cay

Evet evet haklisiniz kapanış ofsayt

ikincisi de benden olsun o halde...
GÜNAYDINNNN
hayırdır... sabah bile olmadan uyanmalar?
teşekkkür ederim... umarım öyle olur...

Erken uyuyorum 10.00u görmüyorum genelde. 3.45de kurulu saat gibi kalkıyorum.

Bir de ben yıllardır akşam erken uyuyup gece çalışırım. Tüm işlerimi öyle haşlederim başka vaktim yok. İşler birikmiş, iyi oldu kaç gündür.

Evet pirinç pilavıydı. Gerçekten insan yedikçe doymuyor sanki.
Okul işi çok rahatlattı beni gerçekten, 1 yıldır stresteydim. Uykusu da çok ağır, nasıl uyanacak gidecek diye karalar bağlamıştım. Çok şükür tahmin ettiğimden çok daha iyi şimdilik. Sizinki de iyi olur inşallah.

Kızlar günaydın.
Dünkü menümü yazayım.
8.30 1dl tam tahıllı ekmekten tost, 1 yumurta, domates.
12.00 2 dl ekmek (beyaz), peynir, salata, kayısı reçeli
(Annemler yazlıktan döndüler, onlara gittim beraber kahvaltı yaptık, sohbette anlamamışım yediğimi, reçeli kendisi yapmış tadına baktım 1 tk)
19.00 1 dl fırında palamut, 1 orta boy fırında patates, salata, 1 dl ekmek.

Spor 1 saat.

Günaydın Kızlar
dünkü menüm
10:30
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin
Ekmegime kahvaltılık salça sürdüm
1 bardak süt tarçınlı şekersiz
Domates
Salatalık
Maydonoz

14:00
6 kaşık taze fasulye
1 dılim kepek ekmeği
Maydonoz
Domates

17:00
10 üzüm
2 kaşık yoğurt

21:00
Yarım kase tarhana çorbası
1 dilim firinda palamut
Salata

3,5 lt su

Aksam yemegi misafirlikte olduğum için geç oldu. Ev sahibinin inekleri var 9 da evde oluyormuş ona göre yemek yendiği için bizde bekledik 9 u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…