inşallah canım , bende artık toparlıyorum kendimi ...Yok pes etmiycem ama sinirlenmedi de degilim haniayy ebrucum dün kışlık kıyafetleri yavaş yavaş çıkarmaya başladım. Gecen kış deneyipte 2 BUÇUK karış acik kalan pardesum kaplarim dun tam oldu ay bi sevindim anlatamam hepinize dua ettim birlikte azimle bu yola girdigimiz icin su an tam evlendigim kilomdayim ama hedefim düz 60 olmak
Basaricaz kızlar çıtır hatunlar olucaz hepimiz
tebrikler kızlarhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57253187
Kızlar bireysel sıralama listesini yapmış @seaBahAR cımİlk 10' a iki kişi girmiş. Bu bir başarıdır ama daha çok kişinin ilk 10' da olmasını isterdim. İlk 10' a giren kişileri bilerek yazmadım ki sizler gidip listeyi kendiniz inceleyin istedim.
Ellerine emeğine sağlık Baharcım
polokey2244 solmez @merryangel @Birprensess latiska @anneyim83 @Nisaca
senin maşallahın var canım istikrarla gidiyor kilolar yakında başarı öykünü yazarsınKendimle gurur duyuyorum sanırım
2 ay sonra daha üst sıralarda olurum inşallah
bende bu sabah 45 dakika sporla güne başladım çok iyi geldi , uzun süre ara vermiştim sporaBeni de baskül güldürüyor :)
Düzenli spora başladım.
Yarın randevu aldım, yağ kas ölçümü yaptırıp program alacağım
ben geldim canım , sabah ev toparlama eşim öğle yemeklerine geliyor yemek hazırlığı falan derken benim gelmem genelde öğleden sonraya kalıyor ... pazartesi kızımda anaokuluna başlıyor baba kızı gönderip spora geçerimKızlar nerdesiniz
Kimseler yok sayfada
Beyaz ekmekler ve patates haricinde güzel bir menü.Kızlar günaydın.
Dünkü menümü yazayım.
8.30 1dl tam tahıllı ekmekten tost, 1 yumurta, domates.
12.00 2 dl ekmek (beyaz), peynir, salata, kayısı reçeli
(Annemler yazlıktan döndüler, onlara gittim beraber kahvaltı yaptık, sohbette anlamamışım yediğimi, reçeli kendisi yapmış tadına baktım 1 tk)
19.00 1 dl fırında palamut, 1 orta boy fırında patates, salata, 1 dl ekmek.
Spor 1 saat.
Erken uyuyorum 10.00u görmüyorum genelde. 3.45de kurulu saat gibi kalkıyorum.
Bir de ben yıllardır akşam erken uyuyup gece çalışırım. Tüm işlerimi öyle haşlederim başka vaktim yok. İşler birikmiş, iyi oldu kaç gündür.
Kızlar yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beni de baskül güldürüyor :)
Düzenli spora başladım.
Yarın randevu aldım, yağ kas ölçümü yaptırıp program alacağım
Geldim geldim burdayım. Birazdan babanneme gideceğiz gitmedenbakayım dedim. Sonra menü yazmak yarına kalıyor. Hemen yazayımKizlar nerdesiniz ??
İyiyim canım bayramlar tatil derken biraz saldım biraz dikkat ettim tartıdan ilk defa bukadar uzak kaldımBitti canım kamp. Bir gece kaldık ama hikayelerim ertesi güne sarktı. Kamp yaptığımız yerde internet sıkıntısı vardı. Attığım videolar geç gitti. Sanki bir kaç gün kamp yapıyormuşum gibi oldu ben de bozuntuya vermedim zira hayaller kamp hayatlar hastaneBu arada kamp çok güzeldi. Çok eğlenceliydi. O zamanlar hayat daha güzel oluyor.
Güzel olmuş menünSadece kısırla geçiştirmen de iyi olmuş.
Sekiz kat merdiven çıkmak muntazam bir olmalı bence keyfini çıkart
Sabır sabır ödemdir mutlaka ama sakın bırakma kendini mükafaatını göreceksin.
Bence de yaaaaaa çalışmayı seviyorum ama keyif yapmayı daha çok seviyorum. Tam var kahve emojisi diyecektim sen bulmuşsun.
Ara ara gelin canım yaaaaa özletmeyin kendinizi.
Teşekkür ederim canım sen öyle görüyorsun. Fazlam var
Sen ne hallerdesin anlat bi bakim tartılıyor musun? Kaç kilosun? Dikkat ediyor musun?
ben geldim canım , sabah ev toparlama eşim öğle yemeklerine geliyor yemek hazırlığı falan derken benim gelmem genelde öğleden sonraya kalıyor ... pazartesi kızımda anaokuluna başlıyor baba kızı gönderip spora geçerim)
Beyaz ekmekler ve patates haricinde güzel bir menü.
öğrenciliğim geldi aklıma
kimya mühendisliğinden mezun oldum ben.
sürekli tasarım ödevlerimiz olurdu ve haftanın 3-4 günü sabahlardık hep
öyle verimli saatlerdir ki geceler
ama çocuklardan dolayı ancak okulda çalışma imkanım oldu yıllardır
ama artık gece kuşu olabilirim ben de
peki sen gece uyanıp bir daha uyumuyor musun??
böyle bir tempoya alışmak haftalar sürebilir benim için
ay ne güzel...
umarım beni de güldürür bu tartı
ama herşeyi tartıdan beklememek lazım değil mi :)
Sana da tebriklersolmez polokey2244 kızlar ikinizi de tebrik ediyorum
gerçi ben de listeye girmişim ama çooooookkkk aşağılardayım
ancak dürbünle görebilirsiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?