Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende sana özenmiştim oglunun tıp fakültesini kazandigini yazdiginda maşallah ne guzel yaaa demistim acaba benim kizida gorurmuyum diye bi ic geçirmiştim..

Zaman cok cabuk akiyor daha hastaneden gelişi dun gibi aklimda...
Rabbim butun evlatlarin yolunu acik etsin...
Tabii unv. Gönderip ne yapiyor ne ediyor endişeler kapilman cok normal rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.

aaaammmiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
umarım sen de çocuklarının başarıları ile gurulanırsın daima

Kozlar ben cumartesinden beri girmemişim. Ama ne koşturdum inanamazsınız.
Bugün okul başladı sabah biz götürdük 13.00’e kadar okuldaydık. Veli bilgilendirme, toplantı vs vardı. Eve gelmem 14.00’ü buldu. Sonra evde biraz işlerim vardı onları bitiremeden 16.30’da geldiler. Yani hafta sonu ve bugün baya yoğun geçti.
Ama yarından itibaren 07.16’da kızlar servise bindiği gibi ben spora gideceğim. Sonra işe. Hayatım düzene giriyor.

Şekersiz diyete ben de bakayım. Dayanabilir miyim acaba?

ada81 @cankizzzz @umudum2 @Kriziantemcicegi @Turan16 aylahl F fanur @zerra Nurdan1616 Kızlar nerelerdesiniz. Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Özledim valla. Arada bir selam verin.
selam kaptanım iyiyim şükür. Ama kilo kontrolüm sıkıntıda. Biraktigim kilo civarinda geziyorum hic eksi yok. Moralim bozuluyor ama yemek yerken kendime engel olamıyorum. Bir kitap aldım sağlıklı beslenmeyle ilgili onu okuyorum bu aralar. Okul da başladı benim artik daha düzenli yatıp kalkıyorum. Yeme isini de düzene sokarsam geri donu cem inş.

selam arkadaşlar
10 eylül pazartesi menüm

9.30

yemyeşil ekşi bir elma

12.30
mercimekli patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmeği

15.30
1 mandalina

19.30
1 avuç büyüklüğünde kırmızı et ızgara
1 dilim tb ekmeği
1 kase mercimek çorba

2 L su

Gereksiz şeyler olmuş canım menünde, keşke daha sağlıklı şeyler yeseydin.

10 Eylül menü
Saat 09:00
Filtre kahve sütlü

Saat 11:00
2 yemek kaşığı yoğurt

Saat 13:30
Brokoli haşlaması yoğurtlu

Saat 18:00
3 yemek kaşığı barbunya yemeği
1 kaşık pilav

Saat 21:00
Filtre kahve sütlü

2 litre su

ada81 @cankizzzz @umudum2 @Kriziantemcicegi @Turan16 aylahl F fanur @zerra Nurdan1616 Kızlar nerelerdesiniz. Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Özledim valla. Arada bir selam verin.

Selam kaptan arada sizi takip ediyorum bu arada verdiğim kilolar yavaş yavaş tekrar geri geliyor herhalde kışın aranıza gelebilirim bu yaz bana iyi gelmedi her sene yazın kilo verir kışın alırdım bu sefer tersi oldu kışın verdim yazın geri aldım

Hepimiz dağıldık canım ama ne kadar çabuk toparlanırsak o kadar daha iyi. Daha sık gel aramıza lütfen. Canlanalım artık. Bugün daha iyi bir menü bekliyorum senden.
Sizede hayirli olsun canim , nasil ogretmeni belli değilmiş... bizde herkes öğretmen ismiyle gidildi illa bu ogretmene kayit yapilsin diye.. bizim ogretmene coook talep vardi sinifi 35 kisi olmus nasil olacak kalabalik bilemedim....
Sınıf mevcudu çok olmuş bence. İnşallah azaltırlar. İki okul vardı benim kafamda. Bir tanesi çok şehir içindeydi. Açıkçası sırf çevresi yüzünden göndermek istemedim ama gönderen herkes çok memnundu. Bu okulu da tesadüfen önünden geçerken gördüm. Yemyeşil ağaçların arasında temiz havası olan bir yerde bahçeli mustakil süper görünen bir okul. İçi de öyle. Eğitim materyalleri temiz, düzenli, yeni. Müdüresi genç bir öğretmen. Geçen yılın faaliyetlerine bakarsan gayet kaliteli bir okul. Ama daha ilk baştan böyle bir duruma düşünce şüphelenmeye başladım. İnşallah sorun yaşamayız çünkü okul öncesi eğitim benim için önemli. Dediğim gibi bugün de bir haber gelmezse tekrar görüşmeye gideceğim.

Bol karbonhidratlı olmuş. Bugün daha iyi bir menü bekliyorum senden.
Düzene sokmasan da gel canım. Kilo almaman sevindirici. Hiç olmazsa korumayı öğrenmişsin. Her zaman bekliyoruz aramıza.
Harika bir menü kocaman alkışlıyorum seni

Çok az yemişsin. Kahvaltı yapamıyor musun?
Bizlerde çok iyi durumlarda değiliz canım. Bekleme kış gelmesini yeniden gelmek için. Nasılsa listede değilsin. Hiç olmazsa yediklerini kontrol altında tutarsın. Daha sık gel lütfen.

Günaydın kızlar
Birazdan üzüm toplamaya gideceğiz
Dün menümü yazamadim misafir vardı. Sonra kızı yatirirken bende uyumusum

10 eylül menum
08:00
1 haşlanmış yumurta(kızım uyanmadan işleri yapayım diye yumurta ile gecistirdim)

11:30
Yarım simit

14:30
1 avuç leblebi
1 tane ayran

17:00
Ufak bir kase kısır (Kırklareli de güne denk geldik. Börek ve tatlı da vardı kızıma yedirdim)

19:00
1 kase tarhana çorbası

21:30
1 tane galeta
1 çay bardağı yoğurt

3 lt su

Günaydın kızlar nasılsınız? Gelemedim dün hiç çok yoğunduk anca uyanınca evi toparlayıp hazırlık yapıp hemen gidiyorum çadırımıza oraları ayarlayip başlıyoruz işlere akşam da 11 12 de geliyorum asansörümüz bozuk 8nci kata yürü in çık zor atıyorum kendimi eve telefonu elime alcak vakit olmuyor

günaydın kızlar...
mensden dolayı ödem mi var anlamadım
tartıda 60 gördümmmmm
bi de dikkat ettiğim günün sonrası bu değer beni dağıttı resmen
niye öyle olduuuu
ula dün kahvemle mini bi çiko bile yememiştimmmmm

Kızlar günaydın daaaaaaaaaaa uyanın artık

ooooo
uyandık da diş hekimliğinde ben de oğlum da tedavi olduk... şimdi kahve zamanı
yalnız dikkat ettim de bir kahve emojisi bile yok
LAydLiNe kaptanımmmm... bi kahve emojşmşz olsa iyi olurdu di mi gazete okurken kahve emojisi varmış... o da olur... kahve yanında bir de gaste lutfennnn

Günaydın kaptan.
Normalde kahvaltı yapıyorum da dün içim almadı. Kahve ile geçiştirdim. Sen nasılsın kamp bitti mi?
Bitti canım kamp. Bir gece kaldık ama hikayelerim ertesi güne sarktı. Kamp yaptığımız yerde internet sıkıntısı vardı. Attığım videolar geç gitti. Sanki bir kaç gün kamp yapıyormuşum gibi oldu ben de bozuntuya vermedim zira hayaller kamp hayatlar hastane Bu arada kamp çok güzeldi. Çok eğlenceliydi. O zamanlar hayat daha güzel oluyor.
Güzel olmuş menün Sadece kısırla geçiştirmen de iyi olmuş.
Sekiz kat merdiven çıkmak muntazam bir olmalı bence keyfini çıkart
Sabır sabır ödemdir mutlaka ama sakın bırakma kendini mükafaatını göreceksin.
Bence de yaaaaaa çalışmayı seviyorum ama keyif yapmayı daha çok seviyorum. Tam var kahve emojisi diyecektim sen bulmuşsun.

Bende özledim valla nasılsın arkadaşım
Baktımda bizim takım kayıp
Eskimesajları okuyamdım malum umarım herkes dilediği kiloya ulaşıp mezun olmuştur
Ara ara gelin canım yaaaaa özletmeyin kendinizi.
Gayet fitsin kaptanım süper görünüyorsun
Teşekkür ederim canım sen öyle görüyorsun. Fazlam var
Arkadaş lar sizlerede Allah kolaylık versin
Umarım herkes fit bi şekilde mezun olur
Ben buranın faydasını çok gördüm beni çok motive ediyor
Ne olursa olsun pes etmeyin derim son pişmanlık fayda etmiyor
Sen ne hallerdesin anlat bi bakim tartılıyor musun? Kaç kilosun? Dikkat ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…