Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyorum

Bugün güne mutlu başladım çok Şükür

Geçen hafta cuma: 67.2
Pazartesi: 65.5

çok iyi canım tebrikler. cuma da sonuçtan mutlu olursun inşallah

Ya ben tartılmayi unuttum
Cuma tartılsam olur demi

olur heralde. genelde tartılan pek yok gibi zaten. bende hergün tartılırım bugün dışarı çıkacaktım hemen kahvaltımı edeyim dedim kalkar kalkmaz tiroid ilacımı içtim. pazartesi olduğu aklıma gelmedi. ama dün tartıldım. tartıda çok oynama yok. boyle olduğunda yağdan gidiyor genelde. yarın diyetisyen kontrolum var bakalım inşallah yağdan gitmiştir.

çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah.

selam kızlar neler yapıyorsunuz?
sabahtan beri giremedim bende. bir arkadaşımla buluştum takıldık biraz sonra başka arkadaşımla buluştuk. eve gel,kızı uyut,yemek ye,yemek yap. çamaşır as derken bu saat oldu.

Merhaba tekrar benim katılfığım hafta o kadar durgundu ki takım bikaç gün ne spor nede menü paylaşan olmadı doğru düzgün bu yüzden bende tekrar siteye girmedim. En baştaki kurallrı sanırım pek kaileye alan yok buna üzüldüm gerçekten

Tatildeydik çoğumuz. Kimimizin vakti yoktu. Kimimiz benim gibi internete ulaşım sorunu yaşıyordu. Koydeydim pek çekmiyordu telefon.
Ama hepimizin birbirimizden haberi var.
Gelemeyecek olan bildiriyor takıma o zaman sorun olmuyor.
Okulların acilmasiyla herkes evine düzenine döndü
Tam gaz devam yani

Sende yeniden hosgeldin canım
Hep birlikte fazla kilolardan kurtulacagiz
Sende bu aksam menü bildirimi ile başlayabilirsin.

Bazı zamanlar takımlar zor zamanlar geçirir canım ama bunu hep birlikte atlatabileceğimizi düşünüyorum. Keşke siteye girmemeyi değil de kalıp sohbet etmeyi deneseydin eminim çok güzel olurdu

Çocuklarla çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.
Bugün sabah 1.5 saat sporumu yaptım. Hafta içi çok güzel oturttum düzenimi ana hafta sonu çocukların kursları ödevleri ile geçiyor.
Ben de spor salonuna kaydoldum. Hem de çok güzel bir spor salonu eşimle birlikte aynı anda spor yapabileceğiz nasıl mutluyum anlatamam

Bu arada canım sporun çok faydasını göreceksin

Gururla menüm gelsin. Ödem atıcı diyet yaptım
9.00 2 etimek, tulum peynir, 1/3 yumurta, 1/2 ceviz ödem atıcı çay
12.30 1 parça biftek (küçük) 1 köfte, 2 çeri domates, 1 salatalık, yoğurt
19.00 etli taze fasülye, yoğurt, 1 dl etimek
Çekirdeksiz üzüm 15 adet

1.5 saat spor

Ben de spor salonuna kaydoldum. Hem de çok güzel bir spor salonu eşimle birlikte aynı anda spor yapabileceğiz nasıl mutluyum anlatamam

Çok güzel olmuş, eşinle birlikte daha keyifli olur.
Bizim de aile paketimiz var açık havuz, kapalı havuzdan çocuklar da yararlanıyor. Spor aletlerinin yanısıra Zumba, pilates, yoga vs herşey paketin içinde. Biraz kardiyo ile kilo verme sonrası pilatese başlayın diyorum.
Ama biz eşimle denk gelemiyoruz. O sabah 5.5da çıkıyor bisikletle, o geliyor ben çıkıyorum. 8’de işbaşı yapıyor. Akşam da ben geliyorum o tekrar çıkıyor bisikletle. Pek buluşamıyoruz.

Gerçekten spor yapınca insan mutlu oluyor. Hafta içi hergün gidiyorum, ara ara hep gidiyordum da düzenli gideli 2 hafta oldu, çok keyifli.

Sonuçları almayı merakla bekliyorum gerçekten :)

Bende okudum kaptanım düşmeyiz düşmeyizz

Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız?
bekolim cumadan pazartesiye 1.7 kilo mu verdin? Nasıl yaptın? Ben hafta sonunu genelde şişerek kapatıyorum.

geçen hafta cumadan beri canım 2 günlük değil yani bekolim in sonucu

hoşgeldin canım. birprenses in kayınvalidesi ameliyat olacak yarın. pek gelemeyebilir. onun dışında birşey yok gibi.
bence derece yapmalıyız ve bu sarı kart ve notalardan kurtulmalıyız.

çok keyifli olacaktır eminim

bize de bu yakışır bence. yalnız sanki kızlar ortalarda yok. dönün bakalım sahalara kızlaaar cuma ya daha var derece yapalım

afiyet olsun canum

Meraba bende katilmak istiyoruuum :)

hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfada takımın kuralları var ve başvuru formu. kuralları okuyup sana uyuyorsa başvuru formunu doldurup paylaşarak aramıza katılabilirsin
LAydLiNe bilgi verdim ben ama haberin olsun diye etiket yapıyorum

sonuçları harika olacak eminim canım

ben 2 tane 44 beden elbise aldım. içine girebildiğim için çok mutluyum. 50 bedenden sonra manken gibi hissediyorum kendimi
vee üniversitedeyken giydiğim kıyafetlerime giyiyorum artık o da ayrı birmutluluk. 10 sene gençleştim
aldığım elbiselerin bol geldiği günleri görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…