geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKızlar selam ben evdeki işlerimi bitirdim yemeğimi falanda yaptım birazdan kayinvalidem ile hastaneye gideceğiz yarın ameliyat olucak bugün yatışı olucak özel bir durumdan internetim yok gelemem büyük ihtimal gruba haberiniz olsun diye
Günaydın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyorum
Bugün güne mutlu başladım çok Şükür
Geçen hafta cuma: 67.2
Pazartesi: 65.5
Ya ben tartılmayi unuttum
Cuma tartılsam olur demi
Kızlar selam ben evdeki işlerimi bitirdim yemeğimi falanda yaptım birazdan kayinvalidem ile hastaneye gideceğiz yarın ameliyat olucak bugün yatışı olucak özel bir durumdan internetim yok gelemem büyük ihtimal gruba haberiniz olsun diye
Merhaba tekrar benim katılfığım hafta o kadar durgundu ki takım bikaç gün ne spor nede menü paylaşan olmadı doğru düzgün bu yüzden bende tekrar siteye girmedim. En baştaki kurallrı sanırım pek kaileye alan yok buna üzüldüm gerçekten
Bazı zamanlar takımlar zor zamanlar geçirir canım ama bunu hep birlikte atlatabileceğimizi düşünüyorum. Keşke siteye girmemeyi değil de kalıp sohbet etmeyi deneseydin eminim çok güzel olurduMerhaba tekrar benim katılfığım hafta o kadar durgundu ki takım bikaç gün ne spor nede menü paylaşan olmadı doğru düzgün bu yüzden bende tekrar siteye girmedim. En baştaki kurallrı sanırım pek kaileye alan yok buna üzüldüm gerçekten
Okudum ben :) güzel ortalama yapalım kaptanım.Canlarımmmmmmmmm ben geldim ve hepinizi çok özledimGeçmişi okuyamadım, okumam gereken önemli bişey var mı? Bu arada https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2825#post-57375117 bu mesajı okuyun lütfen. Bu hafta 0.30 un altına düşmememiz lazım.
Ben de spor salonuna kaydoldum. Hem de çok güzel bir spor salonu eşimle birlikte aynı anda spor yapabileceğiz nasıl mutluyum anlatamamÇocuklarla çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.
Bugün sabah 1.5 saat sporumu yaptım. Hafta içi çok güzel oturttum düzenimi ana hafta sonu çocukların kursları ödevleri ile geçiyor.
Hatta biraz uğraşsak birinci bile oluruz dimiOkudum ben :) güzel ortalama yapalım kaptanım.
Ben de spor salonuna kaydoldum. Hem de çok güzel bir spor salonu eşimle birlikte aynı anda spor yapabileceğiz nasıl mutluyum anlatamam
Bu arada canım sporun çok faydasını göreceksin
Ayy oluruz valla kaptanımHatta biraz uğraşsak birinci bile oluruz dimiBirprensess solmez polokey2244 merryangel anneyim83 N Nisaca latiska
Canlarımmmmmmmmm ben geldim ve hepinizi çok özledimGeçmişi okuyamadım, okumam gereken önemli bişey var mı? Bu arada https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2825#post-57375117 bu mesajı okuyun lütfen. Bu hafta 0.30 un altına düşmememiz lazım.
Bende okudum kaptanımCanlarımmmmmmmmm ben geldim ve hepinizi çok özledimGeçmişi okuyamadım, okumam gereken önemli bişey var mı? Bu arada https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2825#post-57375117 bu mesajı okuyun lütfen. Bu hafta 0.30 un altına düşmememiz lazım.
Hatta biraz uğraşsak birinci bile oluruz dimiBirprensess solmez polokey2244 merryangel anneyim83 N Nisaca latiska
Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız?
bekolim cumadan pazartesiye 1.7 kilo mu verdin? Nasıl yaptın? Ben hafta sonunu genelde şişerek kapatıyorum.
Canlarımmmmmmmmm ben geldim ve hepinizi çok özledimGeçmişi okuyamadım, okumam gereken önemli bişey var mı? Bu arada https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2825#post-57375117 bu mesajı okuyun lütfen. Bu hafta 0.30 un altına düşmememiz lazım.
Ben de spor salonuna kaydoldum. Hem de çok güzel bir spor salonu eşimle birlikte aynı anda spor yapabileceğiz nasıl mutluyum anlatamam
Bu arada canım sporun çok faydasını göreceksin
Hatta biraz uğraşsak birinci bile oluruz dimiBirprensess solmez polokey2244 merryangel anneyim83 N Nisaca latiska
Gururla menüm gelsin. Ödem atıcı diyet yaptım
9.00 2 etimek, tulum peynir, 1/3 yumurta, 1/2 ceviz ödem atıcı çay
12.30 1 parça biftek (küçük) 1 köfte, 2 çeri domates, 1 salatalık, yoğurt
19.00 etli taze fasülye, yoğurt, 1 dl etimek
Çekirdeksiz üzüm 15 adet
1.5 saat spor
Meraba bende katilmak istiyoruuum :)
Çok güzel olmuş, eşinle birlikte daha keyifli olur.
Bizim de aile paketimiz var açık havuz, kapalı havuzdan çocuklar da yararlanıyor. Spor aletlerinin yanısıra Zumba, pilates, yoga vs herşey paketin içinde. Biraz kardiyo ile kilo verme sonrası pilatese başlayın diyorum.
Ama biz eşimle denk gelemiyoruz. O sabah 5.5da çıkıyor bisikletle, o geliyor ben çıkıyorum. 8’de işbaşı yapıyor. Akşam da ben geliyorum o tekrar çıkıyor bisikletle. Pek buluşamıyoruz.
Gerçekten spor yapınca insan mutlu oluyor. Hafta içi hergün gidiyorum, ara ara hep gidiyordum da düzenli gideli 2 hafta oldu, çok keyifli.
Sonuçları almayı merakla bekliyorum gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?