Benim hedefim 94.9 olsun cuma günü 96.8 idiBirprensess polokey2244 merryangel anneyim83 @Nisaca latiska M melis08
unuttuğum yok sanırım
hadi bakalım kızlar önümüzde 3 gün var
hedef kilo koyalım ve bu 3 günü iyi değerlendirip derece yapalım
henüz listede olmayan arkadaşlar sizlerde katılın bize:)
benim cuma günkü kilom:81.3
hedef kilo:79.9
24 eylül
9.30
Tb ekmeğine sandviç
12.30
1 kase tarhana
Peynirli omlet
Salata
1 dilim ekmek
15.00
1 dilim ekmek
3tk tahin pekmez
1 mandalina
16.00
Yarim bardak kefir
19.00
1 kase domates çorbası
2 köfte
1.5 kase asure
3 litre su
Yarim saat yürüyüş
Kızlar bugün çok acıktım. Niye boyle oldu hic anlamadım. Yiyip durdum o yüzden.
Kullanıcı Adı : yusratugbanin annesi
İsim (İsteğe Bağlı ): busra
Mesleginiz: on muhasebeci ( şuan ev hanimi)
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :1.68
Kilonuz:100.4
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz : evlilik ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendimi iyi hissetmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Neden 13. Takım? Sebebi yok :)
ben 2 tane 44 beden elbise aldım. içine girebildiğim için çok mutluyum. 50 bedenden sonra manken gibi hissediyorum kendimi
vee üniversitedeyken giydiğim kıyafetlerime giyiyorum artık o da ayrı birmutluluk. 10 sene gençleştim
aldığım elbiselerin bol geldiği günleri görürüm inşallah
Birprensess polokey2244 merryangel anneyim83 @Nisaca latiska M melis08
unuttuğum yok sanırım
hadi bakalım kızlar önümüzde 3 gün var
hedef kilo koyalım ve bu 3 günü iyi değerlendirip derece yapalım
henüz listede olmayan arkadaşlar sizlerde katılın bize:)
benim cuma günkü kilom:81.3
hedef kilo:79.9
Maşalllah maşallah çok güzel olmuş menün. Hele spor harikaGururla menüm gelsin. Ödem atıcı diyet yaptım
9.00 2 etimek, tulum peynir, 1/3 yumurta, 1/2 ceviz ödem atıcı çay
12.30 1 parça biftek (küçük) 1 köfte, 2 çeri domates, 1 salatalık, yoğurt
19.00 etli taze fasülye, yoğurt, 1 dl etimek
Çekirdeksiz üzüm 15 adet
1.5 saat spor
Meraba bende katilmak istiyoruuum :)
Yapma yapma cumaya kilo vermen lazım.Ayy oluruz valla kaptanımBu hastaneler beni çok şişiriyor hastaları gördükçe çok stres yapıyorum şimdi eve geldim duş alacağım kendimi patlayacak gibi hissediyorum
geçen hafta cumadan beri canım 2 günlük değil yani bekolim in sonucu
hoşgeldin canım. birprenses in kayınvalidesi ameliyat olacak yarın. pek gelemeyebilir. onun dışında birşey yok gibi.
bence derece yapmalıyız ve bu sarı kart ve notalardan kurtulmalıyız.
çok keyifli olacaktır eminim
bize de bu yakışır bence. yalnız sanki kızlar ortalarda yok. dönün bakalım sahalara kızlaaar cuma ya daha var derece yapalım
afiyet olsun canum
hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfada takımın kuralları var ve başvuru formu. kuralları okuyup sana uyuyorsa başvuru formunu doldurup paylaşarak aramıza katılabilirsin
LAydLiNe bilgi verdim ben ama haberin olsun diye etiket yapıyorum
sonuçları harika olacak eminim canım
Ne büyük bir mutluluk tebrikler canımben 2 tane 44 beden elbise aldım. içine girebildiğim için çok mutluyum. 50 bedenden sonra manken gibi hissediyorum kendimi
vee üniversitedeyken giydiğim kıyafetlerime giyiyorum artık o da ayrı birmutluluk. 10 sene gençleştim
aldığım elbiselerin bol geldiği günleri görürüm inşallah
Kraker ve üzüm olmamış. Yürüyüş güzel. O yağ yakımı için olan ayranı bende duymuştum. Tadı nasıl? Denenebilir. Peki kaç gün içmemiz gerekiyor biliyor musun?bugün ki menüm
09:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
maydonoz
12:15
yarım paket çubuk kraker
15:30
7 kaşık et kavurma
1,5 dilim cavdar ekmeği
maydonoz
19:30
7 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim cavdar ekmeği
1 bardak ayran
21:00
5 tane üzüm(olmasaydı iyiydi)
22:00
3 kaşık yoğurt, yarım limon ve bir sade soda dan ayran
(göbek yağları içinmiş bakalım işe yarayacak mı)
4 ltsu
45 dk yürüyüş
LAydLiNe
Saat 15:00 te yediklerin acıktırmıştır seni. Menün güzel ama aşure hiç olmamış hem de akşam olmamış. Keşke sabah ya da öğlen tüketseydin. Hiç yemeyin diyemiyorum çünkü sene de bir kez geliyor tadına bakmamak olmaz ama vaktini ve miktarını güzel ayarlamamız lazım. Bebeğin hala emiyor mu canım? Neler yaptın bu arada görüşmeyeli? Merak ediyorum buradan uzaklaşınca nasıl oluyor diye? Ben tamamen bırakıyorum kendimi çünkü. Ha bugün ha yarın derken yavaş yavaş geliyor bütün giden kilolar.24 eylül
9.30
Tb ekmeğine sandviç
12.30
1 kase tarhana
Peynirli omlet
Salata
1 dilim ekmek
15.00
1 dilim ekmek
3tk tahin pekmez
1 mandalina
16.00
Yarim bardak kefir
19.00
1 kase domates çorbası
2 köfte
1.5 kase asure
3 litre su
Yarim saat yürüyüş
Kızlar bugün çok acıktım. Niye boyle oldu hic anlamadım. Yiyip durdum o yüzden.
Az bir hedef koymuşsun. Bence daha iyisini yapabilirsin. Bu hafta en az 1,5 gider senden. Yani 73.5 i görürsün gibi geliyor bana.Ne güzel bir haber. Gerçekten kilo vermek insanı gençleştiriyor.
İlk hedef 40 beden olsun :)
Ben 74.2 diyorum. 75’dim cuma günü.
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Hava buzz Istanbul da
Kaçamaksız bol eksili bir gün olsun inşallah
Bugün diyetisyen kontrolum var
Umarim bol bol yag yakmisimdir
Kızlar günaydın nedense foruma giremedim kural ihlali yazdı konu ne onu da bilmiyordumbugünden itibaren yazıcam ne yaptığımı ilk yazdığımda 70.0 kiloydum şu an 69.2 kiloyum. Bugün tiroit ilacımı içmeyi unutup çıktım evden hafif atıştırdım kahvaltı bile yapamadım geç kalıyordum işe. Şekersiz çay içiyorum şimdi
Maşalllah maşallah çok güzel olmuş menün. Hele spor harika
Hoş geldin canım
Yapma yapma cumaya kilo vermen lazım.
Birprensess Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur kayınvalidenin. Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. Bu arada ada81 cimm daha önce kaptan yardımcılığını bırakmak istemişti. Ne zamandır da aklımdaydı. Öyle çok yardımcı oluyorsun ki bana kaptan yardımcımız olmanı istiyorum. Olur mu? diye sormak isterdim ama olsun istiyorum
Ne büyük bir mutluluk tebrikler canım
Kraker ve üzüm olmamış. Yürüyüş güzel. O yağ yakımı için olan ayranı bende duymuştum. Tadı nasıl? Denenebilir. Peki kaç gün içmemiz gerekiyor biliyor musun?
Saat 15:00 te yediklerin acıktırmıştır seni. Menün güzel ama aşure hiç olmamış hem de akşam olmamış. Keşke sabah ya da öğlen tüketseydin. Hiç yemeyin diyemiyorum çünkü sene de bir kez geliyor tadına bakmamak olmaz ama vaktini ve miktarını güzel ayarlamamız lazım. Bebeğin hala emiyor mu canım? Neler yaptın bu arada görüşmeyeli? Merak ediyorum buradan uzaklaşınca nasıl oluyor diye? Ben tamamen bırakıyorum kendimi çünkü. Ha bugün ha yarın derken yavaş yavaş geliyor bütün giden kilolar.
Az bir hedef koymuşsun. Bence daha iyisini yapabilirsin. Bu hafta en az 1,5 gider senden. Yani 73.5 i görürsün gibi geliyor bana.
Günaydın canım.Bugün hava güzel Kırıkkale ' de ama yarın 15 dereceye inecekmiş
Kızlar günaydın nedense foruma giremedim kural ihlali yazdı konu ne onu da bilmiyordumbugünden itibaren yazıcam ne yaptığımı ilk yazdığımda 70.0 kiloydum şu an 69.2 kiloyum. Bugün tiroit ilacımı içmeyi unutup çıktım evden hafif atıştırdım kahvaltı bile yapamadım geç kalıyordum işe. Şekersiz çay içiyorum şimdi
HoşbuldumHoş geldin canım. İlk pazar günü yazmışsın. Bakamamıştım geçmişe. Ebru ben takım kaptanı. Grubumuzun ilk sayfasında bir formumuz var. Kurallarımızda aynı sayfada. Okuyup uyabileceğini düşünüyorsan formu doldur ve burada paylaş lütfen
Günaydın canım seni yeniden görmek çok güzelGünaydinn kizlarr
Kusura bakma canım çok yoğundum hafta sonu geçmiş mesajları okuyamadım. Özür olsun hemen dönüp bakıyorum. Yeniden hoş geldin aramızaHoşbuldumilk mesajımda formu doldurmuştum canım. Uyabileceğime inanıyorum birlikten kuvvet doğar
Veremedim malesef kizim kucuktu devam edemedimafiyet olsun canım. mandalina ve tahin pekmezden sonra açıkmışsındır. aslında menün güzel. aşure bozmuş sadeceama o da tam bozmuş
ben kendi diyetisyenime sormadım ama integramda takip ettiğim bir tane diyetisyen bir kereye mahsus öğle ana öğünü olarak bir kase tüketilebilir yazmış.
yarın dengelemek için bişeyler yapabilirsen iyi olur.
tekrar hoşgeldin canım
daha önce kilo vermişmiydin yarışmada?
inşallah hedefine ulaşırsın bizimle birlikte
Veremedim malesef kizim kucuktu devam edemedim
kilo maalesef aldım hem de epeyce..hosbuldum canım. Aynen tekrardan başlayıp kiloları göndermek lazım. Yansın yağlar gitsin kilolar
hosbuldum canim
makarnayi nasıl yiyecekmisiz canım sade mi?
kv yi diyete dahil etmek çok mantıklı. Benimki de diyete başlıyor ama devam ettirmiyor burayı söyledim de ben onu üye yapayım bakalım belki burası iyi gelir ona da
zerra zerra nasılsın canım? Kilo koruma nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?