Günaydın kaptanVeeeee bu günden itibaren herkesten en az 5 mesaj istiyorum. Kendim sayacağım tek tek. Kendinize gelmeniz şart. Herkes iyice boşladı burayı.
@aylahl @ada81 @cankizzzz @merryangel @anneyim83 @polokey2244 @Birprensesslatiska solmez M melis08 @obezzto @bekolim zambak86 M Milassk
Akşam en geç herkes 00:00 a kadar menü yazacak. Çünkü yatmadan menülerinizi kontrol edeceğim. Sanırım biraz cazgır kaptan olmanın zamanı geldi.
Cidden bayağı berbat etmişsin akşamı. Cezanın açıklıyorum. Cumaya kadar menülerini özellikle kontrol edeceğim. Tek lokma kaçamak yapmak yok. Yaparsan eğer başka bir ceza vereceğim. Son bir aylık kaçamak kotanı doldurmuşsun neredeyse. Hadi birini yedin diğerlerinde nasıl dur demedin kendine anlayamadım. Bir de ceza olarak diğer takımların topiğine menünü yazıp ben ettim siz etmeyin diyeceksin. Beni de etiketle lütfen
Ne güzel gitmişsin oysa ki akşama kadar. Akşam yemeğinden sonra hemen dişlerini fırçala ve oruç gibi düşün kendini. Ağzına şekersiz çay, kahve ve su dışında bişey sürme lütfen. Yoksa azar azar devamı geliyor.7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
LAydLiNe
solmez tatlım yaaa menünü güzel yazmışsın da bir de keşke ceza olduğunu yazsaydın. Anlamayacaklar şimdi yanlış yere yazmışsın sanacaklar
yazdım ceza olarak diye en sonda yazıyor.
Çok sağol canım, bitki çayı meyve tüket önlemini al, benimki ansızın geldi, önlem alamadımgeçmiş olsun.bende de ha geldi ha gelecek.aksırık tıksırık var ama ayakta geçiririm inşallah
İyi akşamlar
Bugün kendimce bir beslenme denedim ve yoğunluktan yararlandım.
Evde mobilya boyama telaşım vardı.
11.30 gibi 1 buçuk kepçe yeşil mercimek çorbası yanında yoğurt
Arada şekersiz yeşil çay
18.30 19.00 gibi bir tabak ama tam ölçüyü bilmiyorum tekrar yeşil mercimek çorbası içtim ve yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş
Sağol canımgeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?