Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pirinçliydi çorba canım

Kızlar yaaa bu saat olmuş daha hiç kimse uğramamış. Nerdesiniz?

annem aradı sabah,hastayım gel bi evi süpür dedi. kahvaltıdan sonra oraya gittim. ordan çıkıp bi pazar yaptım. dışarıda yiyemem diye annemde yemek yedim ama erken di aslında. şimdi de acıktım ama biraz geçsin öyle ara öğün yapacağım çünkü akşamı erken yemek bana yaramıyor. gece oturduğum için acıkıyorum erken yeyince. 15:30 da ara yapıp 19:30 da akşam yemeği yerim diye planladım. vakit geçsin diye lesslie yapacağım şimdi hazır kızım da uyumuşken

selam herkese... daha önce de bahsettiğim gibi annem yanımda... şeker hastası olduğu için rutin analizler için hastanedeydik gün boyu...
akşamı hafif geçiştirmeye karar verdik çünkü annem de kilo vermeye çalışıyor..
LAydLiNe dolma pirinçliydi tabikii dee
akşam çayın yanında yendi o fıstık ve cevizlerrr
kurabiye ve tatlılar yanında pek masum göründüler gözüme

geçmiş olsun canım.

bugün ki menüm

10:00
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
maydanoz,dereotu,domates

12:30
7 kaşık ıspanak pirinçli(yemek pirinçli olduğu için ekmeğimi yemedim)
1 kase cacık

15:30
1 tane nar
4 kaşık yoğurt

19:30
7 kaşık haşlanmış karnıbahar
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği

son ara olarak 4 kaşık yoğurt var 22:00 de yiyeceğim

3,5 lt su

45 dk lesslie
30 dk yürüyüş

LAydLiNe

nerdesiniz kızlar ya
takım olmaktan çok uzak kaldık sanki ne dersiniz?
hadi toparlanalım silkelenelim bi kendimize gelelim.

hergün menü yazan 3-4 kişiyiz.nerde bu takımın diğer üyeleri.nerde sohbet muhabbet. nasıl motive olacağız konuşmadan, menü yazmadan? tek başıma girip yazıp çıkıyorum gibi geliyor. herkesten tek tekneler yaptığını duymak istiyorum.

unuttuğum arkadaşım yoktur inşallah.

aylahl
ada81
cankizzzz
merryangel
anneyim83
polokey2244
Birprensess
latiska

M melis08
obezzto
bekolim
zambak86
M Milassk

Canim cook haklısın.. ben dolap iclerine girdim temizlik yapiyorum haftaya pazar halıları serecem onun oncesi dolap iclerini bitireyim dedim...
Diyet konusunda cok mağdurum takima yazacak yüzüm olmuyor... ama okuyorum sizleri sayfalar hic ilerlemiyor sohbet yok o yuzden yazmiyorum....
Daha oncede motivasyonla takima geldiğimde de kimsecikler yazmayinca bende birakiyordum yazmayi...
Halbuki burasi cok önemli motivasyon sart kendimizden hep haberdar etsek motivasyon artacak....
Diyete donmek istiyorum spor yarislari yapalim istiyorum ama herkes hirsli olursa daha guzel ilerler diye düşünüyorum....

Cunku ben daha oncede bu gruplar sayesinde 10 kilo verdim...bu gruplar motivasyon icin cok onemli...

bitir temizliğini gel canım. spor yarışları iyi fikir LAydLiNe ne dersin?

bende verdim çok şükür takımla birlikte ama bu ara çok tökezledim. bir ileri iki geri oluyor tartı. cuma -300 ü zor gördüm. diyetisyende ++ gördüm. motivasyonumuzun artması lazım

Şu ev islerim bitsin bi an once hem sporuma hem diyetime başlıyacam ....
Canim, diyetisyenin mutlaka degisiklik yapmistir. Bazen vucudu sasirtmak gerek.
Senin masallahin var verirsin stres olma)

Dün de kimse yoktu ki. Grupta düzen yok pek gözlemlediğim kadarıyla. solmez katılıyor sık sık bir tek
Haklısın canım ama sen yazmazsan ben yazmazsam böyle oluyor. Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama sanırım artık biraz sert davranmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Yoksa kimse kilo veremeyecek.
Onların yanında çok masumlar tabii ama yine de bu hafifletici bir sebep değil

Geçmiş olsun annen için. İnşallah her şey yolundadır. Onun da diyetine dikkat etmesi gerekiyor biliyorsundur şeker hastaları özel beslenmek zorunda. Aslında biz sağlıklı beslenerek bir nevi şeker hastalığından da kurtulmaya çalışıyoruz. Senin de ona yardımcı olman lazım Benim de annem şeker hastası ve ailenin neredeyse hepsinde var şeker. İnşallah ben sağlıklı beslenerek kendimi koruyabilirim.

Tabii ki hemen başlayalım ben spor yapıyorum nasılsa

Bir ara spor dönüştürme listemiz vardı. Onu bulalım. Veeeee bir de menülere not verelim ne dersiniz? 10 üzerinden. Kaçamaklar eksi puan olsun. Hiç menü yazmayan -10 puan alsın. Bence harika bir fikir. Bakalım haftalık ve ay sonunda kim kaç puan alacak. Akşam eve gidince listeyi düzenleyeyim.

Bu arada ben de çok sık gelemiyorum farkındayım ama bayağı bayağı yoğunum. İş yeri sabah saatlerinde çok yoğun oluyor. Bu arada yeni yerim Sağlık kurulu. Yoğunluğu tahmin edebilirsiniz. Hafta içi 3 gün de işaret dili kursum var. Eve gidince de önce akşam yemeğini yapıyorum. Sonra spora gidiyorum. Spordan sonrasını ise hatırlamıyorum

Ben kursa gidiyorum kızlar saat 14:30 da başlıyor. 16:30 da bitiyor. Arkasından eve gidip akşam yemeğini hazırlayacağım. Saat 18:00 de de bisiklet turum var. Eve ne zaman dönerim bilmiyorum ama 22:00 den önce evde olamam. İnşallah dönüşte buraya gelme şansım olur. Menüleri kontrol etmek istiyorum. Artık biraz kurallarımızı uygulayalım. Lütfen gelen herkes iyi ya da kötü menüsünü yazsın lütfen.

saat 14 de öğle yemeği yedim. daha bir saat oldu ama açlıktan ölüyorum. kahve yaptım kendime şimdi içine kabuk tarçın kattım yarım çay bardağı da leblebi aldım yanıma. ekstra ara öğün yapıyorum yoksa herşeyi yiyebilirim.

hamilemiyim acaba diye düşünmeye bile başladım. 14 ünde oldum geçen ay daha var ama. bu kadar etkilemiyordu iştahımı regl. en fazla tatlı bişeyler istiyordu. yesem bile dengeliyordum ++ olmuyordu.. şuan bildiğin açım.sanki 3 gündür bişey yememişim gibi.

bir de bu sabah 79.8 i yani geçen hafta ki kilomu gördüm çok şükür. yarın ufakta olsa bir - olacak inşallah. regl olsam da bitse şu açlık krizleri. haftaya çok daha iyi olacak inşallah

Kızlar selam nasılsınız? Kaç gündür giremedim şifremi unutmuştum sonra e postayla falan hallettim şükür.
Bundan sonra buralardayım inşallah. Sabah 9-12:30 arası kursa gidiyorum isleri artik gun gun yapiyorum dun mutfagi hallettim bugun geldiğimden beri misafir odasını temizliyorum bu odada oturduğum için baya isim vardı. Yarın da işlerim var ama girerim ara ara

Bu arada yarın tartı günüymüş şimdi farkettim şu içeyim bari bol bol

hoşgeldin canım
gel gel özledim seni :)
ne kursuna başladın?
kolay gelsin canım işler hiç bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…