Akşamın geç olmuş onun haricinde güzel menü. Çorba pirinçli miydi?
Çok güzel menü de o akşam ki fıstıklar neden? Bir de dolma bulgurlu mu pirinçli mi?
Gel fıstık gel. Ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama daha başaramadım. Ve nerede hata yaptığımı anlayamıyorum. Gün içinde her şey güzel gidiyor. Akşam olunca işler değişiyor. Sanırım eve gittiğimde hazır yemek olmadığı için. Ya ara öğün yapmam lazım işten çıkmadan önce ya da yemeğimi bir gün önceden yapıp gider gitmez yemem lazım. Onu da çözersem hiç sorunum kalmayacak.
Çok güzel bir menü olmuş maşallah. Dün akşamda ben uyuyakalmışım. Öyle yoğun bir gündü ki bir de akşamına spora gittim. Kendimden geçtim valla ve hala kendime gelemedim.
Sık sık gel canım. Yoğunluğunu anlayabiliyorum ama günlük buraya belli bir saat belirle her gün o saatte mutlaka gel. Buradan uzak kalınca hepimiz bırakıyoruz kendimizi.
Uzun süre kendini aç bırakınca baş ağrısı yapıyor. O yüzden çantanda atıştırmalık bir şeyler taşı mutlaka ki ara öğün olsun. Hiç bir şey bulamazsan ayran içebilirsin. Açmadan daha iyidir.
Aslında genele bakarsan öyle bir abartı kaçamak yapmadın ama durumu kendi gözlerinle gördün. Tek lokma bile çok etkiliyor. Kaçamaksız bir hafta sonra kaç kilo olacaksın bir bakalım.
Aman haaaaaa menüyü önceden belirle bence. Sen gram gram veriyorsun sakın alma
Patates salata ve akşam yaptığın ara olmamış canım.
selam herkese... daha önce de bahsettiğim gibi annem yanımda... şeker hastası olduğu için rutin analizler için hastanedeydik gün boyu...
akşamı hafif geçiştirmeye karar verdik çünkü annem de kilo vermeye çalışıyor..
LAydLiNe dolma pirinçliydi tabikii dee
akşam çayın yanında yendi o fıstık ve cevizlerrr
kurabiye ve tatlılar yanında pek masum göründüler gözüme
Canim cook haklısın.. ben dolap iclerine girdim temizlik yapiyorum haftaya pazar halıları serecem onun oncesi dolap iclerini bitireyim dedim...nerdesiniz kızlar ya
takım olmaktan çok uzak kaldık sanki ne dersiniz?
hadi toparlanalım silkelenelim bi kendimize gelelim.
hergün menü yazan 3-4 kişiyiz.nerde bu takımın diğer üyeleri.nerde sohbet muhabbet. nasıl motive olacağız konuşmadan, menü yazmadan? tek başıma girip yazıp çıkıyorum gibi geliyor. herkesten tek tekneler yaptığını duymak istiyorum.
unuttuğum arkadaşım yoktur inşallah.
aylahl
ada81
cankizzzz
merryangel
anneyim83
polokey2244
Birprensess
latiska
M melis08
obezzto
bekolim
zambak86
M Milassk
Canim cook haklısın.. ben dolap iclerine girdim temizlik yapiyorum haftaya pazar halıları serecem onun oncesi dolap iclerini bitireyim dedim...
Diyet konusunda cok mağdurum takima yazacak yüzüm olmuyor... ama okuyorum sizleri sayfalar hic ilerlemiyor sohbet yok o yuzden yazmiyorum....
Daha oncede motivasyonla takima geldiğimde de kimsecikler yazmayinca bende birakiyordum yazmayi...
Halbuki burasi cok önemli motivasyon sart kendimizden hep haberdar etsek motivasyon artacak....
Diyete donmek istiyorum spor yarislari yapalim istiyorum ama herkes hirsli olursa daha guzel ilerler diye düşünüyorum....
Cunku ben daha oncede bu gruplar sayesinde 10 kilo verdim...bu gruplar motivasyon icin cok onemli...
Şu ev islerim bitsin bi an once hem sporuma hem diyetime başlıyacam ....bitir temizliğini gel canım. spor yarışları iyi fikirLAydLiNe ne dersin?
bende verdim çok şükür takımla birlikte ama bu ara çok tökezledim. bir ileri iki geri oluyor tartı. cuma -300 ü zor gördüm. diyetisyende ++ gördüm. motivasyonumuzun artması lazım
Haklısın canım ama sen yazmazsan ben yazmazsam böyle oluyor. Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama sanırım artık biraz sert davranmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Yoksa kimse kilo veremeyecek.Dün de kimse yoktu ki. Grupta düzen yok pek gözlemlediğim kadarıyla.solmez katılıyor sık sık bir tek
Onların yanında çok masumlar tabii ama yine de bu hafifletici bir sebep değilselam herkese... daha önce de bahsettiğim gibi annem yanımda... şeker hastası olduğu için rutin analizler için hastanedeydik gün boyu...
akşamı hafif geçiştirmeye karar verdik çünkü annem de kilo vermeye çalışıyor..
LAydLiNe dolma pirinçliydi tabikii dee
akşam çayın yanında yendi o fıstık ve cevizlerrr
kurabiye ve tatlılar yanında pek masum göründüler gözüme
Tabii ki hemen başlayalım ben spor yapıyorum nasılsabitir temizliğini gel canım. spor yarışları iyi fikirLAydLiNe ne dersin?
bende verdim çok şükür takımla birlikte ama bu ara çok tökezledim. bir ileri iki geri oluyor tartı. cuma -300 ü zor gördüm. diyetisyende ++ gördüm. motivasyonumuzun artması lazım
günaydın kızlar. akşamdan sabaha ada81 den başka uğrayan olmamış yine
Kızlar selam nasılsınız? Kaç gündür giremedim şifremi unutmuştum sonra e postayla falan hallettim şükür.
Bundan sonra buralardayım inşallah. Sabah 9-12:30 arası kursa gidiyorum isleri artik gun gun yapiyorum dun mutfagi hallettim bugun geldiğimden beri misafir odasını temizliyorum bu odada oturduğum için baya isim vardı. Yarın da işlerim var ama girerim ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?