Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Kahvaltı yok

Öğle (12:15)
5-6 kaşık mercimek çorbası
4-5 kaşık et döner
1 kutu ayran
Yarım pasta tabağı salata

Akşam 19:30 (geç oldu)
2 tane lahmacun salata
1 kutu ayran
2 parça ceviz 3 -4 fındık 1 tane gün kurusu

2 lt su Spor yok

1 incir 7 zeytin ise yaradi mi canim ?
ben alışkanlık haline getirdim canım 1 seneyi geçti her sabah yemeye çalışıyorum. kahvaltı yapamasan bile o beni bir sure idare ediyor hem de kabızlık sorunu yaşamıyorum yediğim zamanlar

Akşamı da iyi atlatmışsın yürüyüşün güzel olmuş

Tesekkurler kaptanım , insallah sağlıklı beslenmeye başlıycam .

çok yorgun olmama rağmen lesslie yi yaptım
şimdi yataga gidip bayılacağım
eşimin kuzeni askerden geliyor hakkariden. yarın akşambizde kalıp pazar memlekete geçecek.
o geliyor diye akşam çaya başka köylülerini de çağırdık.
yani yarın hem yemek hem akşam çayın yanına bişeyler yapmam lazım.
gelemezsem merak etmeyin
iyi geceler herkesee

yatmadan yazayımmmm
leslie yaptım 40 dk kadar

Günaydın kızlar
Dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 10.00:
*1 hurma
*1 haşlanmış yumurta
*2 dilim ekmek
*2 çatal peynir
Öğle 15. 00:
*2 dilim ekmek
*5-6 kaşık ıspanak yemeği
Ara 17.30:
*3 hurma
*1 kupa Dibek kahvesi
*2 top dondurma
Akşam 19.30:
*1 tabak nohut sulusu
*1 bardak ayran

Spor yok maalesef

selam kızlar yoğunum misafir hazırlıkları nedeniyle gelemiyorum. bir yandan kızıcıkla oynayıp bir yandan hazırlık yapmak biraz zor oluyor. daha doğrusu işler yavaş ilerliyor.
kızı yatırdım şimdi tekrar mutfaga gireceğim uyurken bitirebilirsem süper olacak
mutlu hafta sonları herkese

İyi akşamlar herkese :)
Bugünkü menüm son anda yaptığım şeyden bahsetmek istiyorum.
Sabah 11.00 eritilmiş köy peyniri bir kibrit kutusundan biraz büyük biraz domates salatalık ve biber şekersiz çay
Öğlenden sonra 15.40 yarım kase sütlü kahvaltılık gevrek
Akşam 19.00 hazırladığım yeşil detoks suyu yaklaşık 800 ml
Ve evdekilere patates kızarttım bir tane attım ağzıma birden oruçluymuşum da ağzıma atmışım gibi ay dedim şişko alışkanlığı
Gün içinde 1.5 litre su içtim detoks suyuyla toparlamışımdır diye umuyorum
Bugün yürüyüş yapamadım ev işi yaptım azıcık da oynadım

İyi akşamlar Kızlar,
Ben dün akşam döndüm Yalova’dan çok yorulmuştum. Bugün de kızların kursları ile çok yoğun geçti. Sabah birimin basketbolu birinin voleybolu var, peşine piyanoları öğlenden sonra da yüzmeleri var. Yatakları bile toplamadan çıkıp 17.30 eve döndük. Hafta sonu koşturması başladı.

Dünkü menümü yazayım:
9.30 1 göz yumurta, 1 zeytin, peynir, domates salatalık maydonoz 1 top ekmek (tahıllı) kahvaltı açık büfeydi ama kaçırmafım birşey.
14.00 yemeğe götürdüler. 1/2 kase bamya çorbası, 2 etli ekmeği 3 kişi bölüştük.
O kadar tok tuttu ki yediklerim yağı da rahatsız etti galiba akşam dahil hiçbirşey yemedim canım istemedi.

Spor en son Çarşamba yapmıştım. Perşembe cuma şehir dışındaydım. Pazartesi tekrar başlayacağım.

İyi akşamlar arkadaşlar
Cuma kilo bildirimi yapmayı unutmuşum
Nerdeyse 1.5 kılo geri almışım

Bugün ki menümse

Kahvaltı
1 kase sehrıye çorba

Öğlen
5 zeytın
Domates
Salatalık
Sahanda yumurta
2 dılim ekmek

Akşam
1 salatalık
2 dılım ekmek
5 zeytin

5000 adım
1 tl su

merhaba canım. bugün kurslara doyamamışsınız... bizim 1 kurs var 2.ye başlatsam mı diye düşünüyorum... siz 3 kurs... oy maşallah...
dün yemeği konyada mı yedin yalovada mı
bamyalar etli ekmekler...

listem gelsin... 6 ekim cmt

9.30
yağda yumurta
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği

12.30
1 dilim peynirli börek

19.00
1 avuç büyüklüğünde tepsi kebabı
2 yk pilav
ayran

merhaba canım. bugün kurslara doyamamışsınız... bizim 1 kurs var 2.ye başlatsam mı diye düşünüyorum... siz 3 kurs... oy maşallah...
dün yemeği konyada mı yedin yalovada mı
bamyalar etli ekmekler...

Canım bizimkiler çok aktif. Büyük Kızım voleybol takımında hem okulda hem dışarıda. 2 hafta içi 1 hafta sonu haftada 3 dışarıda, 1 hafta içi 1 hafta sonu okulda takım çalışmaları var. Ayrıca okulda yüzme klübünde ve dışarıda Galatasaray’ında takımında 3 gün de yüzmeye gidiyor. 1 saatte de dansa gidiyor. Konservatuvarda 1 saat piyano ve 2 saat keman çalıyor. Orta 1’de şimdi dersleri ağırlaştı ve ödev de çok arttı. Canım çok hepsi biliyorum azaltmaya çalıştım hatta ama hepsini kendisi istiyor, ben de tamam dedim ergenliğe giderken iyi olur diye düşünüyorum. O dönem birşey yapmak istemez ama başladıklarının bir kısmını devam ettirir herhalde.
Küçük Kızım ilkokul 1’de ona daha az aktivite koyduk bu sene. 2 gün yüzmesi var Galatasaray’da. 1 gün basketbol okulda. Konservatuvarda piyano ve dışarıda resim, okulda seramik. Hafta içi Cimnastik istiyordum ona ama şimdilik okula adapte olsun iyice diye bekliyorum, enerjisi çok atamıyor biraz da kilosu var.
Ben çocukların bir müzik ve bir spor dalında profesyonelleşip ama herşeyden profesyonel olmasa da anlamalarını, konuşabilmelerini istiyorum. Bir de akıllı çocukları hep meşgul et aklı başka şeye kalmasın düşüncesindeyim. Evi otel gibi kullanıyoruz, yemek yeme, ödev yapma ve uyuma amaçlı. Ne zaman fazladan evde otursak televizyona yapışıyorlar, onu da istemiyorum hiç boşa zaman.

Yalova’da bir Konya restaurantı vardı oraya götürdüler. Çok güzeldi gerçekten. Etli ekmeği biliyorum ama bamya çorbasını ilk defa yedim güzeldi çok beğendim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…