ben alışkanlık haline getirdim canım 1 seneyi geçti her sabah yemeye çalışıyorum. kahvaltı yapamasan bile o beni bir sure idare ediyor hem de kabızlık sorunu yaşamıyorum yediğim zamanlar1 incir 7 zeytin ise yaradi mi canim ?
Akşamı da iyi atlatmışsın yürüyüşün güzel olmuşİyi akşamlar hatta iyi geceler herkese, eve yeni geldim.
Bugünkü menüm;
Sabah 11.00 yulaflı mantarlı omlet(1 yumurta)
Peynir domates
Öğlen 14.30 15.00 arası kendi hazırladığım yeşil detoksum
Akşam 18.00 18.30 arası mantarlı makarna yarım porsiyon
Gün içinde sade soda
2 ltre su
1 saate yakın yürüyüş
Evet akşam kaloriler fazla olacak diye öğlen detoks suyu içmiştim, yürüyüş rutinim ama bacaklar gitmiyor :)Akşamı da iyi atlatmışsın yürüyüşün güzel olmuş
Tesekkurler kaptanım , insallah sağlıklı beslenmeye başlıycam .Teşekkür ederim canım inşallah hep beraber sizlerimde zayıfladığını göreceğiz.
Ben de aynı fikirdeyim ve işi gücü bıraktım sizi kontrole geldim bundan sonra akşamları da tepenizdeyim
Şükür daha fazlası gelmemiş
Hoş geldin canım geçmiş olsun dikkat et kendine stres yapacak bişey yok bence sen yapabilecek güçtesin menülerini bekliyorum iyi kötü hepsini yaz
Evet az bile ana şimdilik yeter bu kadar sana
Harika bir menü olmuş takıma ilk geldiğindeki menülerini hatırlıyor musun?
Merak etme canım koruyorum çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için inşallah sizlerde istediğiniz kilolara ineceksiniz burda yeterki isteyin ve başaracağınıza inanın
Menünü bu kez daha güzel yazmışsın ama miktarları yazmamışsın kahvaltıda miktarlarda önemli. Kendini aç bırakmaman daha önemli. Kaçamak yapmadığın için tebrikler ama şunu aklından asla çıkarma önemli olan sağlıklı beslenmek tek hedefimiz bu çünkü sadece sağlıklı beslenirsek ideal kilomuza ulaşabiliriz
Gözleme nazarlığın olsun
5 ekim cuma
9.30
1 bardak süt+ 4 kaşık nesfit
12.00
4 yk bulgur pilavı
4 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
18.00
2 dilim tb ekmek
2 yk peynir salatası
1 kase ezogelin
3 et köfte
ayran
yatmadan leslie yapmayı umuyorum-30 dk yapsam iyi
yaparsam bildireceğim
2 L su
günaydın canımGünaydın herkese mutlu haftasonları diliyorum...
Sağlıklı beslenmeye basladin bugün
Spor yok maalesefGünaydın kızlar
Dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 10.00:
*1 hurma
*1 haşlanmış yumurta
*2 dilim ekmek
*2 çatal peynir
Öğle 15. 00:
*2 dilim ekmek
*5-6 kaşık ıspanak yemeği
Ara 17.30:
*3 hurma
*1 kupa Dibek kahvesi
*2 top dondurma
Akşam 19.30:
*1 tabak nohut sulusu
*1 bardak ayran
İyi akşamlar Kızlar,
Ben dün akşam döndüm Yalova’dan çok yorulmuştum. Bugün de kızların kursları ile çok yoğun geçti. Sabah birimin basketbolu birinin voleybolu var, peşine piyanoları öğlenden sonra da yüzmeleri var. Yatakları bile toplamadan çıkıp 17.30 eve döndük. Hafta sonu koşturması başladı.
Dünkü menümü yazayım:
9.30 1 göz yumurta, 1 zeytin, peynir, domates salatalık maydonoz 1 top ekmek (tahıllı) kahvaltı açık büfeydi ama kaçırmafım birşey.
14.00 yemeğe götürdüler. 1/2 kase bamya çorbası, 2 etli ekmeği 3 kişi bölüştük.
O kadar tok tuttu ki yediklerim yağı da rahatsız etti galiba akşam dahil hiçbirşey yemedim canım istemedi.
Spor en son Çarşamba yapmıştım. Perşembe cuma şehir dışındaydım. Pazartesi tekrar başlayacağım.
merhaba canım. bugün kurslara doyamamışsınız... bizim 1 kurs var 2.ye başlatsam mı diye düşünüyorum... siz 3 kurs... oy maşallah...
dün yemeği konyada mı yedin yalovada mı
bamyalar etli ekmekler...
Börek ve pilav dışında güzel olmuş ama onlar da hafta sonu oluyor, bende de kaçıyor biraz.listem gelsin... 6 ekim cmt
9.30
yağda yumurta
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
12.30
1 dilim peynirli börek
19.00
1 avuç büyüklüğünde tepsi kebabı
2 yk pilav
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?