Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

16 Kasım menü

Saat 10:00
Bir dilim tambuğday ekmeği
Bir domates
Bir salatalık
Yarım havuç
Beyaz peynir
Tere

Saat 12:00
Filtre kahve sütlü

Saat 14:00
3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Saat 19:00
4 yemek kaşığı et sote
Bir dilim tam buğday ekmeği

Saat 21:00
Filtre kahve sütlü
Bir avuç kuruyemiş

1,5 litre su

LAydLiNe

LAydLiNe sen yine kilo mu aldin
ben de mezun olup geri dondum 67 kusurle seni listede gordum simdi. nasilsa burasi var alip alip veriyoruz ne guzel
oyle bi selam edeyim dedim

kendimle ne kadar gurur duysam azdır. sadece bir kase yağsız salata yedim yarım saat önce. siteye girmeseydim yemiştim tostu veya muadili başka birşeyi... eferim bana bilgisayarımı kapatıyorum ve uyumaya gidiyorum

unutmadan... su en az 2 L oldu

Dun yazarken yarim kalmıştı kızımı uyuturken ben de uyuyakalmışım

Dünkü Menüm

07.45
1 parca peynir
1 has yumurta
2 tk tahin pekmez
Yarim dilim ekmek

13.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
Aci turşu
2 dilim ekmek

19.00
5 adet köfte
7 adet lahana sarması (küçük sarılmış)
Salata

2 litre su

Kuruyemiş haricinde güzel bir menü olmuş canım

LAydLiNe sen yine kilo mu aldin
ben de mezun olup geri dondum 67 kusurle seni listede gordum simdi. nasilsa burasi var alip alip veriyoruz ne guzel
oyle bi selam edeyim dedim
Sorma canım yaaaaa listenin dışına çıkınca insan ister istemez bırakıyor kendini iyi yapmışsın selam vermekle Uzun zamandır ben de uğramıyordum 3. Takıma sen geldiysen arada ceeee eeeee derim

Aferin o zaman sana. Demek ki istenilince oluyor. Veeeee acil durumlarda siteye uğramak işe yarıyor
Ekmekler normal ekmek miydi canım?

Günaydın kızlar

Haftasonunu güzel atlatırsak Cuma’ya güzel bir sonuç göreceğimize eminim. Bugün yediğiniz her öğünde beni eli sopalı bir şekilde getirin gözünüzün önüne tamam mı

Bu arada tahmin edeceğiniz üzere haftanın sonuncusu olduk hem de açık ara. Hatta yarışma başladığından bugüne rekor bile kırmış olabiliriz bu konuda. Haftaya mutlaka ve mutlaka ilk üçe girip sarı kartımızı ve notamızı sildirmeliyiz yoksa 4 hafta sonuç hazırlama cezası alacağız ki asla almak istemiyorum. Herkesten ona göre güzel bir sonuç bekliyorum. Listede olun ya da olmayın hiç kimseden + kilo istemiyorum

O kadar haklısın ki canım hepsinin farkındayım yapmam gerekenleri ve yapmamam gerekenleri o kadar iyi ezberledim ki artık hemen pes ediyorum acaba pes etmemek için yemin falan mı etsem diye düşünmeye başladım bi koşu bandı alıp hayatımı tam anlamıyla düzene sokmak istiyorum artık. Diyetisyenim sadece 1 saat yürüyüş dedi onu bile yapamiyorum sadece kursa gidip gelmek yaptığım. Kış ayında çok hasta oluyorum o yüzden dışarıda yapamam ama bu ise bir çözüm bulacağım artık

Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum.
Benim bu ayın sonunda kontrolüm var diyetisyene hangi yüzle gideceğim çok merak ediyorum.. O yüzden 3 4 kg artık ne kadar verebilirsem 15 gün boyunca verip öyle gitmek istiyorum. Yeni yıla gerçekten bu halimle girmek istemiyorum her seferinde aynı şeyi diyorum 1 hafta sonra bırakıyorum bu böyle olmamalı yapanlar nasıl yapıyor diye düşünüyorum. En önemlisi su içmiyorum. Bugün dikkat edeceğim ve listeme uygun besleneceğim inşallah LAydLiNe

Birlikte başaracağız ben sana inanıyorum ve güveniyorum ve yapabileceğini biliyorum. Tartılıp kilo bildirimi yapar mısın notlara ekleyeyim. Bugün senin için yepyeni bir yaşamın başlangıcı olsun. Herkese yapabiliyorsa sen de yapabilirsin bunu aklından hiç çıkarma çünkü ben öyle başlamıştım.
Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari.
Gece acliktan uyuyamadim ama sabah cok hafif uyandim bi kac gun daha zorluk cekerim sonra alışırım))
Günaydın canım bence de alıştıktan sonra çok daha kolay olacak

Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari.
Gece acliktan uyuyamadim ama sabah cok hafif uyandim bi kac gun daha zorluk cekerim sonra alışırım))
Yemek yemek aliskanlikla alakali bence direk. Ne kadar yersen ona alisiyorsun bir sure sonra. 2-3 gun sonra daba kolay olacaktir canim

Yarışmamız 596. Etap sonuncusu 13. Takımdan M melis08

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Yarın sabah tartılıp bildirim yaparım inşallah şimdi yemek falan yedim yanlış olmasın kaptanım

Selammmm nasılsınız

LAydLiNe selamsız kuzummm napıyosun

Ayyy beni
Sorma sınavı atlattım
Hasta oldum iyleştim
Yatılı misafirleri atlattım

ada81 sen nasılsın canım
Tesekkurler canim iyiyim sen nasılsın nasil gidiyor diyet ?
Ben uzun sure listede değildim cirpindim kilo vermek icin ama listesiz olmuyor tutamayip kendimi hep yedim
Bu haftaya listeye girdim insallah guzel sonuclar alirim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…