Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.Takım 596. ETAP***

merryangel (67.5/67.4/0.1/% 0.15)
solmez (77.3/78.5/-1.2/%-1.55 ) Hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor.
Latiska (57.8/58.5/-0.7/%-1.21 ) İzne ayrılmak istiyor.
anneyim83(62.4/62.2/0.2/%0.32 )
melis08 (74.2/75.8/-1.6/%-2.16) İzne ayrılmak istiyor.
LAydLiNe (67.4/66.9/0.5/%0.74) Mezun olan üye geri döndü. Hedef : 60
ada81(68.3/72.8/-0.13/%-0.19) 562. Etapta 68.3 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 34 e bölündü.

13. Takım ortalaması: % -0.557

*** 13.TAKIM 596. ETAP Free Liste ***

aylahl(73.6/73.5//%0.14) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (96.4///%) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(81.4/80.6/0.8/%0.98) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (75/74.2/0.8/%1.07) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(56.8/57.1/-0.3/%-0.53) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
zambak86(65/77.7/-0.15/%-0.23) 8. Takımdan transfer olmak istiyor. 512. Etapta 65 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 84 e bölündü.

13. Takım ortalaması: %

inan bana listede olmasam durumum daha vahim olurdu. ama takıma zarar vermek istemiyorum. izne ayrılırsam sırf bu yüzden ayrılırım... tabi ki kendimi iyi hissetmek istiyorum aynaya bakınca... ama son dönemlerde motivasyon düşüklüğü olduğu da bir gerçek
haftaya da devam edecek benim yoğunluk, mens de girecek... izne ayır beni kaptan...

fecaat... ben bir daha anormal yoğunlukta olduğumda direkt izin isteyeceğim

fecaat... ben bir daha anormal yoğunlukta olduğumda direkt izin isteyeceğim

Hayatımda gördüğüm en berbat liste. Bu arada sene de iki kez izin hakkınız var ona göre biri gitti

En güzeli biran önce mezun olup gitmek

çok iyi gidiyordun verdiğin kiloları görünce diyet yapasım yoksa bile bir heyecan geliyordu ben de yaparım gibisiyle ama arada bebiş var artık beslenmesi önemli

Diyetisyene gittim bugun ilk 3 ay vermeye devam dedi. Listeden ciktim ama diyete devam edecegim. Biraz daha motive ederim belki seni

Iste doktor soyledi ben 1 2 hafta korktum ama sonra yine bi disari cikinca ya da iki insan gelince eve hemen bozuyorum gerçi tek olsamda yapamıyorum bir türlü artık kendimi böyle kabullenmeye başladım hemen pes ediyorum iradem hiç yok

Peki nereye kadar gidecek bu iş?

Bende bilmiyorum resmen umutsuz vakayim
Olur mu canım öyle şey sen umutsuz olursan olmaz zaten bu iş biraz istemen lazım. Bana bak azıcık fazlam var diye sığamıyorum kıyafetlerimin içine. Hemen listeye tekrar döndüm. Dışarıdan görenler gayet iyisin diyor ama ona rağmen vermem gerekiyor fazlalıkları en başta sağlık için

LAydLiNe canım yeni gördüm mesajını kusura bakma.
Annemde mesai yapıyorum sabah kızları servise bindirip babam işe gitmeden 7.30’da orada oluyorum. Babam 19.00’da geliyor ben çıkıyorum. Pazartesinden beri böyleyiz. Gelen giden, annemin bakımı. Kızların okulu da önümüzdeki hafta tatil, sonbahar tatiline girdiler. Kendime hiç vakit ayıramıyorum şu an, önümüzdeki hafta da öyle olacak, bu nedenle istedim.
Spor ve diyet ikilisinden birisi eksik olunca kilo veremiyorum ve şu an ikisini de yapamıyorum. Önümüzdeki haftayı atlatıp daha sonra aldıklarımı vereyim, dönüşüm muhteşem olacak.

Bugun menu
Sabah 10.20
1 yumurta tereyagli
9 yesil zeytin
1 közlenmiş kirmizi biber
1 salatalık
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 yaprak haslanmis lahana
1 bardak lahana suyu

Aksam 16.30
Boool salata
Tonbalik
8 badem
8 findik

2 lt su icildi... bugün spor yapamadim ev toplamaca cook yagmur yagiyordu arkadasla salonada gidemedik..
LAydLiNe
Acmiyim açım ama ac olmadan kilo verilmiyor canlarrr

Canim gectigimiz yillarda iki sene once tamda bu zamanlar kilo vermeye karar vermistim 76.800 ile baslamistim seruvenime...5 ayda 10 kilo verdim neredeyse cook ama cok ac gectim..cok yıldım millet benim diyetimi yapsa erirdi ben sadece 10 kilo verdim ustelik haftanın 4 gunu deli gibi spor yapiyordum.. inan kacamagim cok ama cok az olmustu...

Verdiğim 10 kilo beni oyle rahatlatti ki anlatamam mide yanmalarim bitti..iki merdiven çıkardım kalbim cok çarpardı onlar bitti.. cok spor yaptigim icin vucudum cok sıkılasmisti boylece cok daha ince duruyordum....

Aynaya daha rahat bakiyordum butun kiyafetlerim rahatca oluyordu ... bu irade herkesin icinde var... sadece iste inan bi kac gun ac gez sicak su ic bol bol.... inceldiğini görünce daha cok motivasyonun olacak buradan uzaklasma ben yapamam demeeeee )

Birprensess canim yediklerimizin tadını biliyoruz ve hic bir aburcubur bize hic bisey katmiyor üstelik bize zarar veriyor... beynine böyle şartla eline bi cikolata aldığında onun sana sadece saniyelik haz verdigini hatirlat hemen bi bardak su ic....
Saglikli atistirmaliklar bulundur evinde findik badem hurma gibi eve abur cubur almamaya calis...esin seviyorsa soyle 1 adet alsin o gun yesin bitsin...
Diyet demek bence saglikli seyler tuketmek ben ilk diyetimde kendimi cok ac biraktim bu diyetimde oyle yapmiyacam saglikli seylerden yiyecem ama aksam saat 18 den sonra agzima 1 findik bile atmayacam.inan bu bile cok farkettirecek...

16 kasım cuma

9.00
1 yağda yumurta
3 zeytin
1 kk karışık peynir
2 tatlı kaşığı reçel
2 dilim tb ekmek

14.30
1 avuç meyveli müsli
(Kelly's meyveli çıtır müsli çıkarmış. hiç de diyete uygun değil
lif oranı yüksek sadece. içinde bildiğin şeker var. kurabiye gibi resmen.
kilo verdikten sonra belki yine alırım)
ama baya tok tutuyor

18.30
balıklı sebzeli makarna (içinde krema da var... )

az önce midem fena kazındı... az kalsın tost yapmaya gidiyordum.
önce buraya uğradım ve fikrimi değiştirdim. biraz yoğurt daha iyi bir seçenek olacak

M melis08 canım maalesef ki bu haftanın sonuncusu sen oldun. Ben nerede hata yaptım topiğine kilo alma nedenini ve sağlıklı tarifler topiğine sağlıklı bir tarif yazman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…