- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Yemeği sıkıştırma bir araya. Öğle yemeğini yedin mi?
Yani yemek yapmaktan mı bahsettin yemek yemekten mi bahsettin bilmiyorum ama şuan önemli olan şey yemek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeği sıkıştırma bir araya. Öğle yemeğini yedin mi?
Kaptanım kahvaltı yapmamıştım sabah dediğim gibi geç kalınca kursa. Islere başlamadan sağlıklı bir öğle yemeği yedim kaçamak yapmayayım sonra diye. Haşlanmış karnıbahar yedim yogurtlu pulbinerle tokum şuanYemeği sıkıştırma bir araya. Öğle yemeğini yedin mi?
Yemek yemekten bahsetmiştim çok açtım kahvaltı yapmadigim için ama şuan herşey yolundaYani yemek yapmaktan mı bahsettin yemek yemekten mi bahsettin bilmiyorum ama şuan önemli olan şey yemek![]()
Ooo gözün aydin canimKaynanam burda kızlar giremiyorum
Az yemişsin ama öğünler degisseydi problem yok gibi.Menümü yazayım vasat
Sabah 1 tane mandalin
13:00 = 1 tabak haşlanmış yogurtlu karnibahar
Akşam 2 simit
Hurma tatlısı galiba adını bilmiyorum pazarda yedim 1 tane
Su 2 ltye tamamlayacağımLAydLiNe
Spor olarakta çarşı pazar bol bol gezmek
Canim bu menu hic saglikli degil bana gore bu tarz menüler seni zamanla diyetten soğutur... senin kilondaki birinin saglam saglikli kahvalti yapmali....sonra ogle karnabahar olabilirdi...Menümü yazayım vasat
Sabah 1 tane mandalin
13:00 = 1 tabak haşlanmış yogurtlu karnibahar
Akşam 2 simit
Hurma tatlısı galiba adını bilmiyorum pazarda yedim 1 tane
Su 2 ltye tamamlayacağımLAydLiNe
Spor olarakta çarşı pazar bol bol gezmek
Öyle tabiki canım biliyorum ama dediğim gibi sabah kursa geç kaldım gitmeyip kahvaltı yapamazdım normalde yapıyorum her gün. Öğle zaten güzel de zaten cok guzel doymuştum ama arada 5 saat oldugu icin tekrar acıktım akşam pazarda gezerken her yer simitçi engel olamadım kendime. Inşallah cumaya kadar dengeleyeceğimCanim bu menu hic saglikli degil bana gore bu tarz menüler seni zamanla diyetten soğutur... senin kilondaki birinin saglam saglikli kahvalti yapmali....sonra ogle karnabahar olabilirdi...
2 simit karbonhidratı aksama saklamissin cunku butun gun ac kalan bunye aksama karbonhidrat isteyecek...bak aksam oldugu gibi karbon ....
Aksama 1 yumurta biraz peynir zeytin yeseydin 1 dilimde ekmek... seni ilerleyen saatlerde kesinlikle tok tutardi.
Benim soyle oluyor karbon tatli yersem daha aksama kimse beni tutamiyor yedikce yiyorum...
Eve gelir gelmez kahvalti hazırlayıp aksama karnabahar yiyebilirdin canim...diyet biraz emek istiyor soyleki ben salata yaomaktan normalde coook üşeniyorum ama diyette olunca 2 gunluk salata yapio yagini tyzunu eklemeden cam saklama kabinda sakliyorum.... boylece salata yapamadim üşendim derdi bitiyor...Öyle tabiki canım biliyorum ama dediğim gibi sabah kursa geç kaldım gitmeyip kahvaltı yapamazdım normalde yapıyorum her gün. Öğle zaten güzel de zaten cok guzel doymuştum ama arada 5 saat oldugu icin tekrar acıktım akşam pazarda gezerken her yer simitçi engel olamadım kendime. Inşallah cumaya kadar dengeleyeceğim
Aslında benimde aklimda öyle birşey vardı 2 günlük şeklinde yapıp kapaklı bir kaba koyup aciktikca yerim diye düşünüyordum hatirlattigin iyi oldu canım.Eve gelir gelmez kahvalti hazırlayıp aksama karnabahar yiyebilirdin canim...diyet biraz emek istiyor soyleki ben salata yaomaktan normalde coook üşeniyorum ama diyette olunca 2 gunluk salata yapio yagini tyzunu eklemeden cam saklama kabinda sakliyorum.... boylece salata yapamadim üşendim derdi bitiyor...
Benimde herkesinde arada kacamaklarimiz oluyor elbet birbirimize destekle atlatacagiz insallah![]()
Kaptanım kahvaltı yapmamıştım sabah dediğim gibi geç kalınca kursa. Islere başlamadan sağlıklı bir öğle yemeği yedim kaçamak yapmayayım sonra diye. Haşlanmış karnıbahar yedim yogurtlu pulbinerle tokum şuan![]()
Kur-an'ı Kerim canımbu arada ne kursuna gidiyordun. belki yazmışsındır da ben görmedim daha önce
Geçmiş olsun. Maşallah diyelimDaha önce de belirttiğim gibi annemi dukan diyetine aldım. kulağında işitme kaybı olduğundan kortizon kullanıyor 10 gündür. tuz hiç tüketmiyor. nişasta ve şeker de. bugün anneme dukan usulü kısır yaptım. gören içinde bulgur olmadığına asla inanmaz. görüntüsü bire bir kısır. annem ayıla bayıla yedi valla. hem de karbo almamış oldu.![]()
![]()
görüntü bundan da güzeldi.
kortizon kullanmasına rağmen geldiğinden beri 1 haftada 2,5 kilo verdi. büyük başarı. şekeri de bugün yüksek değildi.
inşallah daha iyi sonuçlar alırız.
edit:bu arada foto yüklenmemiş