- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 39
Şimdi farkettim. ben de kansızlık için her şeyi yapmışım.kepekli ekmekten uzak dur derim kansızlık sebebi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi farkettim. ben de kansızlık için her şeyi yapmışım.kepekli ekmekten uzak dur derim kansızlık sebebi.
Canım sabahki ekmekler beyaz olmamış, tatlı kaşığı bile olsa reçel yemememiz lazım. Ayrıca kepek ekmeğinden uzak durmanı tavsiye edeceğim çünkü kansızlık yapıyor. Onun yerine tam buğday ya da çavdar alabilirsin. Bunların haricinde menün gayet güzel kilona göre. Arkadaşların gözüne çok görünmüş olabilir ama senin kilonda birisi için gayet ideal. Senden sadece tek bir isteğim var. Çok mecbur kalmadıkça o akşam ki son arayı yapma. Su miktarını yazmamışsın. Mevsim farketmeksizin senin şuan en az 2,5 normalde de 3 lt su içmen lazım. Spor yapman bu aşamada şart değil. Eğer yürüyebilirsen haftada sadece 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş yeterli olur sana.
Super.her hafta böyle olsa super olacak canim.hedef kacGünaydın güncel kilom 62,7
Geçen Cuma 63,5 idi sanırım fark 800 gr.
Nasıl sizce
Günaydın güncel kilom 62,7
Nasıl sizce
Pazartesi:52 600
Guncel 53 60
Vay anammmm.ama o misafirler yuzunden ama duzelecek ödemdir gider yaa
Kizlar ben azeri yim.Gürcustanda yaşiyiorum.Marneuli de bir il.[/QUOTE]Yaşadığın yeri Ada da sormuş ama sanki cevap alamamış. Ben de merak ettim nerede yaşıyordun?
Cok guzel canim tebriklerGünaydın güncel kilom 62,7
Nasıl sizce
Sen kaç kilosun canım yazdın mı?
İyiyiz canım çok şükür. Toparlanmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?Nasılsın? Bebiş nasıl? Toparladınmı?