Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım sabahki ekmekler beyaz olmamış, tatlı kaşığı bile olsa reçel yemememiz lazım. Ayrıca kepek ekmeğinden uzak durmanı tavsiye edeceğim çünkü kansızlık yapıyor. Onun yerine tam buğday ya da çavdar alabilirsin. Bunların haricinde menün gayet güzel kilona göre. Arkadaşların gözüne çok görünmüş olabilir ama senin kilonda birisi için gayet ideal. Senden sadece tek bir isteğim var. Çok mecbur kalmadıkça o akşam ki son arayı yapma. Su miktarını yazmamışsın. Mevsim farketmeksizin senin şuan en az 2,5 normalde de 3 lt su içmen lazım. Spor yapman bu aşamada şart değil. Eğer yürüyebilirsen haftada sadece 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş yeterli olur sana.

Kaptancım diyetisyenin verdiği menü bu. Şuanda istediğin ekmeği yiyebilirsin dedi. Arada değiştiriyorum bazen beyaz bazen kepek bazen tahıllı ekmek alıyorum. Kahvaltıda 1 tatlı k reçel/ pekmez/ ya da bal yiyebiliyorum. Kalori hesabına göre ayarlayıp veriyor. Kafama göre kahvaltı da 3 zeytin yedim diye bile kızmıştı :) değiştirmemi istemiyor. Şuanda iki günde bir koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum.

İşte hep nefsime yenik düşüyorum ancak bu kadar frenliyorum kendimi dediğin gibi akşam daha doyurucu olmalı ekmeklerim genelde sağlıklı ekmekler Almanya’da nerdeyse pek beyaz ekmek YÖK ve çok çeşit var o konuda çok şanslıyız turşu dediğim çok çok az o da hazır turşu kendim yapacağım turşumu da LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar merhaba iyi geceler,
Ben bu hafta da çok yoğunum demiştim, varolan derslerime ilaveten ek ders yaptım çok, geç geldim eve hep gelip uyuyakalmışım eekenden. Çok şükür dönemi bitirdik. Yıkılmadım ayaktayım.
Bu 7 hafta kendime güzelce vakit ayıracağım. Hatta bugün sporuma dönüyorum, sabah gideceğim.
Sabah tartıdan sonra yazarım.
Biraz geçmişe bakayım.

Back
X