- 29 Mayıs 2010
- 31.250
- 84.558
- 1.123
Rica ederimHarika paylaşımın için teşekkürler. Tesadüfen ben de faydalandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimHarika paylaşımın için teşekkürler. Tesadüfen ben de faydalandım
Nasılsın? Bebiş nasıl? Toparladınmı?Selam kızlar. Ben de karatay yapacağım inşallah motive olabilirsem:) ocakta tam başlayayım diyorum bakalım.
Kiz masallah 1 tabak dolu tulum peynirini nasil yedin ..İyi akşamlar benim menum gelsin.
Kahvalti 1dolu tabak tulum peyniri 4 5 kayisi.10 tane kuru üzüm.1 y.k kaymak
Saat 3 gibi.
4 parca tavuk 2 parca et 4 kayisi 1 kase corba 1 tabak lahana 4 kaşik yogurt.
Akşam 1 elma
Cokk fazla yemişim.bugun yaa.
Tarti günü yarinmiydi?![]()
Ben çok çay içiyorum maalesef kansızlığım da varRica ederim) artik kansizlikda uzmanlastim arastira arastira
![]()
Cayi birakmak bile cok farkettiriyor ben sabahlari icmiyorum artık sadece aksamlari 2 bardak oda cok açık iciyorum..Ben çok çay içiyorum maalesef kansızlığım da var
Çay çok tehlikeli o zaman. Akşamları pekmez içerek yanlış yapıyormuşum. Demekki mandalina portakal yiyip içine pekmez katmam lazım. Çok aydınlandım. Tekrar teşekkür ederimCayi birakmak bile cok farkettiriyor ben sabahlari icmiyorum artık sadece aksamlari 2 bardak oda cok açık iciyorum..
Rica ederimÇay çok tehlikeli o zaman. Akşamları pekmez içerek yanlış yapıyormuşum. Demekki mandalina portakal yiyip içine pekmez katmam lazım. Çok aydınlandım. Tekrar teşekkür ederim
Vallah yiyiorum ben peynir hastasiyim cokk seviyorum bu yuzden kahvaltiyi seviyorum vallahi.Kiz masallah 1 tabak dolu tulum peynirini nasil yedin ..
Bende çayi çok içiyorum.kansizlik ben de de var.malasefCayi birakmak bile cok farkettiriyor ben sabahlari icmiyorum artık sadece aksamlari 2 bardak oda cok açık iciyorum..
Aman dikkat et canim çay cok fena kansizlik yapıyor ben cok azalttım...kansızlık baslayinca ilac aliyorsun o ilaclarda iştah artırıyor kısır döngü yaniBende çayi çok içiyorum.kansizlik ben de de var.malasef
Evet yaa azaltmak şartAman dikkat et canim çay cok fena kansizlik yapıyor ben cok azalttım...kansızlık baslayinca ilac aliyorsun o ilaclarda iştah artırıyor kısır döngü yani
Ne kadar yedeklerinide yazarsan cok iyi olur .. soyleki mercimek corbasi kac kase ? Firinda tavuk ne kadar ?
Bu menüye kilo verebiliyorsan masallah valla metabolizman cok iyi[
Corba 1 kase di
Tavukda 1 kuçük parcaydi
Su 8 subardagi
Bugun ku adim sayar 5213
Canım ödemden dolayı görün dedi. Dolaşım sistemiyle alakalı sorun olabilir diye düşündü. Biliyorsun ki kalp dolaşım sisteminin ana organlarından. Kardiyoloji doktoru da kılcal damarların geçirgenliğinden bahsetti ödem için ama şükür kalpte bir sıkıntı yok. İlaç başlamaya da gerek yok doğal yollarla hallet ödemi dedi. Önerilerin için çok teşekkürlerKardiyolojiye neden görün dediki?
Kandaki enfeksiyondan ötürü ödem olur canım. Vücut tepki vermiştir. Son zamanlarda stresli bir düzenin de olmuşsa ödemi iyice tetiklemiştir.
Sıkıntı yapma tatlım. Sakin ol. Dikkat et kendine.. Önem sırasına ilk ben varım de.. Lütfen.. Başkaları için kendini heba etme daha fazla![]()
Çok şükür ben hiç öyle biri değilim. Hiçte umursamam kimseyi, kimsenin derdiyle de helak olmamBu söylediğin şeyler bana çok tanıdık geldi. Başkaları için kendımı helak etmeye bayılırım![]()
Evet canım o fotoğraftakiler benim. Çok teşekkür ederim inşallah ben de sizlerin incecik hallerini görmek istiyorum.Merhabalar, hayırlı akşamlar herkese...
Sabah işe gittim yoğundu giremedim öğleden sonra günüm vardı oraya gittimeve gel iş güç derken şuan koşu bandının üstünden yazıyorum
Ve karar verdim yarından itibaren tam gaz diyete başlıyorum inşallah. 3 ay önce diyetisyene gitmiştim listem var ona uyacağım şimdilik.
LAydLiNe resimlerine baktım sanırım sensin. Mukemmel bir değişim harika görünüyorsun gerçekten
darısı başıma inşallah.
Hedefi çok düşük tutarsam gözümde büyür erken pes ederim o yüzden şimdilik 85 dedim oraya varınca tekrar düşürürüm inşallah.
Aman allahım kimlerin menüsünü görüyorum. Yine akşama kadar ne güzel gitmişsin ama akşam çıkmış yine acısı. Çok geç vakitte yemişsin meyveyi.17 aralık pzt
9.00
1 kepçe kaşarlı domates çorbası
1 dilim tb ekmeği
1 mandalina
12.15
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
4 kk kadar yağsız tavuk göğsü
16.30
1/2 elma
18.30
1 kase yayla çorba (ne çok çorba içmişim bugün)
2 kaşık peynir-çökelek salatası
1 kepçe kuru fasulye
22.00
1 porsiyon meyve karışımı
Üstüne beni bile yiyebilirdin bence bu menünün üzerine. Cidden kuzum yaaaa bayağı abartmışsın. Akşamlara dikkat lütfen. Lohusasın diye ye ama sadece ucundan tadına bak. Maşallah sen vurmamış öldürüp bir de süründürmüşsün.Menü bırakayım şuraya
Sabah: 2 yumurta peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin
2 saat kadar sonra 1 muz
Bir süre sonra 2 dilim havuçlu kek 2 kurabiye yarım poğaça ( komşumun suçumakarna salatası da vardı ama yemedim :) )
Öğleden sonra 6 kaşık ıspanak yoğurt
Akşam kuru fasulye 4 kaşık pirinç pilavı
Az önce 1 lokum 2 bisküvi
Bu ne biçim menü anka
Beni de yeseydin
Onun huyudur canım akşama kadar mükemmel gider akşama mutlaka bir sürpriz yapar.Gece 22:00 olmasaymış süpermiş menü.
Canım boyuna göre 47.70 hedefin çok düşük. Boyuna göre en az 50 kilo olman gerekir. Zaten ona da 2 kilon var. Geri kalan kısmı spor yaparak incelebilirsin çünkü hedef kilona inmeye kalkarsan çok kötü görünürsün.Kilo52.60
Boy 160
Hedef 47.70
Beslenme tarzim karatay.
Sizler.beslenme tarzlarniz nasil.
Canım zaten asıl üyesin ama bu şekilde seni listeye alamam maalesef daha sık gelebilmen lazım ve düzenli menülerini yazabilmen lazım. Biraz daha gayret et lütfenherkese günaydın
takımda olmak beni motive ediyor, ama fırsat bulup giremiyorum birtürlü. okul ev çocuklar üstüne birde hastalıklar.... elimden geleni yapmaya çalışıyorum bağımı koparmamak için.
uzun yıllardır 55-54 kilolardayım bir iki kilo verip geri alıyorum çünkü hiç bir zaman uzun süreli diyet yapamıyorum. spora gideyim diyorum mümkün değil vakit yok daha önce evde spor yaparak zayıfladığım için (20 kg vermiştim bu yaruşmalarla) spora yada diyetisyene para ve zaman vermek aklıma yatmıyor hiç. beni ancak burası motive edebilir. demem o ki şu an deneme sürecindeyim ve başarılı da olamadım bence düzenli gelemiyorum gruba ama asıl üye olabilmek için şu dört günü iyi değerlendirmeye çalışacağım. lütfen beni asıl üye yapınız sayın başkan![]()
Tüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Günlük yazarsan buraya not etmene gerek kalmayacak bence. Hatta hiç yapamıyorsan cep telefonunun not kısmına yaz yediklerini sonra kopyalayıp buraya yapıştırırsın hemen zor olmaz.Bu ara bir türlü menülerimi not edemiyorum![]()
Bende de oluyor ama tatlıdan ziyade çok uykum geliyor. Biraz zaman geçsin düzeleceğini sanıyorum çünkü iki gündür içtiğim kan ilaçları etkisini göstermeye başladı. Kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. İnşallah bir ay sonra her şey daha iyi olacak.Kizlar ben aksam yemeginden sonra müthiş bir tatli isteği oluyor sizde de oluyor mu ???
Canım sabahki ekmekler beyaz olmamış, tatlı kaşığı bile olsa reçel yemememiz lazım. Ayrıca kepek ekmeğinden uzak durmanı tavsiye edeceğim çünkü kansızlık yapıyor. Onun yerine tam buğday ya da çavdar alabilirsin. Bunların haricinde menün gayet güzel kilona göre. Arkadaşların gözüne çok görünmüş olabilir ama senin kilonda birisi için gayet ideal. Senden sadece tek bir isteğim var. Çok mecbur kalmadıkça o akşam ki son arayı yapma. Su miktarını yazmamışsın. Mevsim farketmeksizin senin şuan en az 2,5 normalde de 3 lt su içmen lazım. Spor yapman bu aşamada şart değil. Eğer yürüyebilirsen haftada sadece 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş yeterli olur sana.18.12.2018 Salı Menüm
Kalhvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim beyaz ekmek
Ihlamur çayı
Ara öğün 10.30
1 bardak süt
1 minik elma
Öğle yemeği 13.30
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk kara lahana kavurması
2 dilim kepek ekmeği
Ara öğün 15.30
2 mandalina
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk karışık sebze yemeği
2 parça haşlanmış tavuk
2 dilim kepek ekmeği
Ara öğün 21.30
1 elma
1 kase yoğurt
Ne güzel işte annesi maşallah fıstığa. Benim kızımda ekmek yemez ve bu durum beni çok mutlu ediyor. Biz yedikte şimdiye kadar noldu. Onlar sağlıklı beslenmeyi doğuştan biliyor aslında da biz bozuyoruz çocukları. Bırak yemesinBenim cadi kızım hic ekmek yemiyor hic sevmiyor bende ekmek yemeyince doymadi saniyorum
Zayif ama saglikli kahvaltida yumurta peynir 1 adet zeytin 3 findik bir bardak portakal suyu iciyor ekmek hic yemez ...
Benim icim gidiyor ekmek yemek icin![]()
Ben de ben de geçen gün bir baktım giyecek hiç bir şeyim kalmamış. Ne zaman bir şey alacak olsam şu son kiloları vereyim öyle alayım diyorumBurasida yagmurlu ama arada yağıyor duruyor... avm gittim geldim azcik gezdim bir suru cicilere baktim tam alacak oluyorum vazgeçiyorum kilo verince alayim diyorum![]()
Maşallah canım ne kadar güzel kilo vermişsin inşallah kalan bütün kilolardan da burada kurtulursun. Fıtık için geçmiş olsun.Ben 120 den dustum bu rakamlara :) diyet yapıyorum suan zaten 22 kilo verdim karatay diyeti yapıyorum belimde 2 tane fitik var ondan dolayi spor yapamiyorum oglum 18 aylik tambir hiperaktif evim dubleks in cik in cik zaten cok hareket ediyorum :) durum böyle yani
Kilona göre ayarlaman gerekiyor bence porsiyonlarını.Bende karatayciyim.fakat porsiyonlarim fazla oluyor.saglikli diye fazla yiyorum.
Ben pek beğendim menünü ama kepekli ekmekten uzak dur derim kansızlık sebebi.Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
8 fındık
Ara
1 avuc beyaz leblebi
1 avuc kuru üzüm
Aksam
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
Ara
7 badem
2 lt su icildiLAydLiNe
60 dakika tempolu yürüyüş yapıldi)
Keşke sen de bir doktora gitsen.Benim ferritinim cok düşük bu yuzden kuru üzüm yemeye calisiyorum.... kan yapici ozelligi var... belki diyetteki birine bir avuc fazla ama mecburum .. kanim düştükçe carpintim başlıyor(
Ama böyle yaparsan metabolizman bozulur ve bir daha toparlayamazsın. Çok yanlış besleniyorsun ve bizim söylediklerimizi hiç dinlemiyorsun, üzülüyorum.Offf cnm ozm da hic kilo veremiyorum
Biraz böyle devam edicem
Sonrasında biraz fazla yicem sonra yine az
Aman valla bende bilmiyorum aslinda![]()
İşte normalde turşu yemediğin için canın turşu istiyor çünkü vücutta eksik bir şeyler varBilmiyorum ben çözemedim:)
Ben normalde turşudan nefret ederim. Kavanozdan bile katamam o kadar tahammülüm yok. Ama hamile kalınca turşu çeker canım. Reglim bile gecikmeden hamilelik testi gibi olducanım turşu çekerse hop diyorum hamileyim
![]()
Yok canım sana niye öyle gelsin 2,5 kilo az mı tabii ki hissedeceksin incelmeyiKızlar yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum sanki göbeğimde bir yumuşama bir inme oldu pantolon biraz daha rahat oluyor 2,5 verdim bu süreçte bana mı öyle geliyor yoksa zayıflamaya başlayınca ilk böyle mi oluyor
Ekmeklerin cinsi çok önemli yazarken lütfen belirt. Menün güzel ama tartı günü öncesi turşu gibi ödem yapacak su tutacak yiyeceklerden uzak durman lazım. Akşamın olmamış. Sağlıklı da olsa paket halinde almışsın kurabiyeyi. Yememen lazım çünkü paketlenmiş hiç bir gıda bence sağlıklı değil. Akşamını daha doyurucu yapabilirdin.Dünkü menüm
09:00
Köy tereyağında 2 yumurtalı sivri biberli omlet
Maydanoz, domates, salatalık,
Zeytin, peynir
Çok az ekmek ve yeşil çay
13:00 biraz ekmek yarım dilim
3,4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
1 kase ev yoğurdu
Bir mandalina
Biraz turşu
19:00 yarım salatalık 2 minik kurabiye (sağlıklı)
Spor yok 2 lt su
İyi olmana sevindim canım ama böyle durumlarda haber ver önceden bizi merakta bırakma olur muMerhaba canımbirkaç gündür seminer varvardı kursa 8 buçukta gidip ordan seminere geçtik bugünde yeni geldim eve işlerim vardı dışarıdayken gelemiyorum buraya mağlum
hattımı taşıdım onun açılmasını bekliyorum yarın açılacak heralde
yani iyiyim
![]()
Yukarıda da söylediğim gibi maalesef paketlenmiş gıdalar bence sağlıklı değillerHazır marketten aldığım bir kurabiye içinde çekirdek keten tohumu Hindistan cevizi susam kuru üzüm kabak çekirdeği
Hoş geldin Çiğdem' cim aramıza ben Ebru. Takım kaptanıyım. Kusura bakma bazı sorunlardan dolayı biraz geç tanıştık. 6. takımdan ayrılma sebebini yazabilir misin lütfen? Bizim için asıl listeye girme zamanının bir önemi yok. Sen takıma geldiğin günden beridir takım üyesi sayılıyorsun zatenMerhabalar arkadaslar
Kullanıcı Adı : medgic26
İsim (İsteğe Bağlı ):Çiğdem
Mesleginiz:ev hanimo
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 oglus
Yaşadığınız şehir: eskisehi4
Boyunuz :170
Kilonuz:98.7
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz : dogum ve normalde hep kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :2.cocugum olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 6. Gruptaydim kendim ayrildim subatta bitiyormus 6 ay
Neden 13. Takım? : davet edildiğim icin geldim :)
Canım kopyala yapıştır yapsan çok güzel olurdu. Senin bilgiler bölük pörçük olmuş. Yapabilirsen bir daha dene istersen.Hoş geldin.ben de dun katildim ama böyle forum dolduramadim yaaaeee
Kulanici adi:minomelek
Ad:Minara
Meslek:ev hanimi
Medeni durum evli
Çocuk:2.kiz ve oglan
Yaşadigim yer Marneuli
Merhaba kızlar![]()
Hoş buldum.Merhaba canım hoş geldin biraz geç oldu kusura bakma![]()
Evet canım o fotoğraftakiler benim. Çok teşekkür ederim inşallah ben de sizlerin incecik hallerini görmek istiyorum