- 29 Mayıs 2010
- 31.250
- 84.558
- 1.123
Kaptanim hadi artik ozledik seni bi an once islerini toparla dön aramizaBöyle ara ara gelince de sohbetten uzak kalıyor insan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim hadi artik ozledik seni bi an once islerini toparla dön aramizaBöyle ara ara gelince de sohbetten uzak kalıyor insan![]()
Wawww harikasin bende karataya başlayıp baslayip birakiyorum sen tecrubelisin karatayda senin menulerini takip edeyim... banada hep en mantiklisi karatay geliyor ama sonra birakiyorum... sporsuz 22 kilo verdin masallah ne kadar surede verdin... ayyy anlat bize canim heyecanlandim karatay tam anlamiyla yapsam mi verecegim 10 kilo benim;((Ben 120 den dustum bu rakamlara :) diyet yapıyorum suan zaten 22 kilo verdim karatay diyeti yapıyorum belimde 2 tane fitik var ondan dolayi spor yapamiyorum oglum 18 aylik tambir hiperaktif evim dubleks in cik in cik zaten cok hareket ediyorum :) durum böyle yani
Ben 3 ögun besleniyorum.zaten yaşam boyu boyle besleneceyim icin.bana 3 ögun uygun.benim vermem gereken 5kilom var.senin kaç kilo?Ben kahvaltiyi zengin yemeye çalışıyorum ama aksamlari minik minik oglen zaten yemiyorum 2 öğün besleniyorum arkadasim
Ortalama 3.5 ayda falan ama ben aksam cok katiyim hic kacamak yapmam minicik bi yudum 1 cimdik kucuktu yagsizdo gibi yapılan kacamaklari sevimli hale getiren cumelerin hiçbirini kurmamak icin yememek lazim :) hep diyorum ki bunun tadini biliyorum milyon kez yedim ve ben kilo verene kadar bu yemekler yok olmayacaklar sonra kontrollu yiyebilirim diyorum cok ise yariyor canım menu paylaşırım takip et ama mesela ben aksam icin sana ek alternatif de sunarimWawww harikasin bende karataya başlayıp baslayip birakiyorum sen tecrubelisin karatayda senin menulerini takip edeyim... banada hep en mantiklisi karatay geliyor ama sonra birakiyorum... sporsuz 22 kilo verdin masallah ne kadar surede verdin... ayyy anlat bize canim heyecanlandim karatay tam anlamiyla yapsam mi verecegim 10 kilo benim;((
Ben 120den düşmeye basladim hedef 80 esim cok kemik olmami istemiyor bende istemiyorum 98.7 suan iste 20 kilo deBen 3 ögun besleniyorum.zaten yaşam boyu boyle besleneceyim icin.bana 3 ögun uygun.benim vermem gereken 5kilom var.senin kaç kilo?
Canim sabah kahvaltini kacta yaptin aksam yemeğini kacta yedin gunu kapattin ?? Bitki cayi ictin mi yesil cay gibi ?Ortalama 3.5 ayda falan ama ben aksam cok katiyim hic kacamak yapmam minicik bi yudum 1 cimdik kucuktu yagsizdo gibi yapılan kacamaklari sevimli hale getiren cumelerin hiçbirini kurmamak icin yememek lazim :) hep diyorum ki bunun tadini biliyorum milyon kez yedim ve ben kilo verene kadar bu yemekler yok olmayacaklar sonra kontrollu yiyebilirim diyorum cok ise yariyor canım menu paylaşırım takip et ama mesela ben aksam icin sana ek alternatif de sunarim
Insallah canimHayir misafirler vardi bügün gitdiler.hep beraberiz artik.
Kahvaltimi kacta kalkarsam o zaman yiyorum aksam yemegini de 8e kadar yiyorum 7 de oluyor bazen bitki cayi bazen doğadan kayisi form cay iciyorum kabizlik sorunum oluyor baska birsey içmiyorum 3 lt su iciyorum oyle canımCanim sabah kahvaltini kacta yaptin aksam yemeğini kacta yedin gunu kapattin ?? Bitki cayi ictin mi yesil cay gibi ?
Evet karataycıyım Ece içenin birkaç videosuna baktım ve anlatım tarzını çok sevdim ve etkilendim fellah köftesini bugün yapamadım amaSende karataycisin sanirim.fellah köftesni.ece icen videosunda duymuşdum.
Afiyet olsun arkadasim nacizene fikrim kayisiyi cok tuketmissin sekerli bir meyve kuru bile olsa seker oranini sabitliyorİyi akşamlar benim menum gelsin.
Kahvalti 1dolu tabak tulum peyniri 4 5 kayisi.10 tane kuru üzüm.1 y.k kaymak
Saat 3 gibi.
4 parca tavuk 2 parca et 4 kayisi 1 kase corba 1 tabak lahana 4 kaşik yogurt.
Akşam 1 elma
Cokk fazla yemişim.bugun yaa.
Tarti günü yarinmiydi?![]()
Afiyet olsun canim ögün saatlerinide yazabilirmisin..Merhabalar arkadaslar menumu yazayim
3 lt su
- Sabah karatay kahvalti fazladan 1 mandalina
- Aksam 15 tane firinda hamsi ,, pismis domates sogan (baligin ustune halka dilimleyip koymustum) ve salata
2 fincan Türk kahvesi
1 fincan kayısı form cay doğadan (wc problemi icin)
12300 adımada81
Ne kadar yedeklerinide yazarsan cok iyi olur .. soyleki mercimek corbasi kac kase ? Firinda tavuk ne kadar ?Bugunku menum
Sabah sat 7 30
6 zeytin
1 dilim peynir
1 yumurta
2 kepekli ekmek
Cay sekersiz
Ara ogun
1 portakal
10 findik
1 ceviz
Oglen sat 12
Mercimek corbasi
Tavuk firinda
2 pirinc pilavi
Ara ogun
50 ml ev yapimi pudik
Aksam sat 7
Mercimek corbasi
Ciy kofte durum
3 par ca ciykofte yogun
Yesillik
Harika paylaşımın için teşekkürler. Tesadüfen ben de faydalandımçok geçmiş olsun canım hemen bildiklerimi anlatayım
**öncelikle sabah aç karnına ilacını alınca 2 saat bişey yiyip içmeyeceksin ki etkisi daha fazla olsun canım..
**kahvaltıda çay içmeyeceksin onun yerine bir bardak portakal suyu yada mandalina suyu içersen demir ilacının emilimi daha fazla olur.. çümkü c vitamini demir emilimini sağlıyormuş....(ben hergün kahvaltıda bir mandalina yiyorum )
** çay içeceksen ki ilk aşamada önermem vucud toplasın kendini yemeklerden 2 saat sonra açık bir şekilde en fazla 2 bardak iç..
**yemeklerin yanında uzun süre ayran ve yoğurt tüketmemelisin canım bunlar demir emilimini yok ediyormuş...
**yoğurt ve ayran yemeklerden 2 saat sonra ara öğün olarak tercih edebilirsin.( ben 1 aya yakın tüketmemiştim )
**günlük bir avuç kuru üzüm tüketilmesi öneriliyor kan yapıcı özelliği var...
** haftada 1 ciğer tüketilmesi öneriliyor ciğer inanılmaz demir kan yapıcı özelliği var... ben her hafta ızgara olarak tüketmiştim.. normalde ciger sevmem ama ızgara hazır dışardan alınca gayet güzel oluyor.. ama evde yapınca
** tabiikii et , et çok önemli kan yapıcı özelliği var yanında bol yeşillikle tüketmen gerekiyor ve salataların booolll limon.. dr bana etin üzerine limon sık öyle tüket demişti... işte c vitamini olayı demir emilimini artırıyor...
**yemeklerin yanında bol yeşillik tüket canım özellikle roka... rokada demir çok fazla... ben sevmezdim şimdi mecbur ara ara yiyorum..
** bakliyatta çok önemli demir için bakliyatta tüket canım ( fasulye , mercimek , nohut ve bulgur )
**fındık fıstık badem kuru kayısı bunlarda demir bakımından zengin canım....
** şuan kızımada uyguluyorum çok faydasını gördük her sabah bir bardak portakal yada mandalina suyunun içine 1 kaşık pekmez koyuyoruz ... pekmez c vitaminiyle alınmalıymış.. yada 1 kaşık pekmezin üzerine yarım limon sık ye çok etkiliymiş))
bu yazdıklarımı 1 gün yapıp 3 gün yapmayınca hiç anlamı yok canım... bu dediklerimi hergün düzenli uygularsan inan ilaçta alıyorsun 1 ayda 11 lere gelir kan seviyen....
ben 10 kilo kaybettiğimde ferritinim yerlerdeydi ki hala yerlerde ama kan seviyem 11lerde şükür direncim var şimdi...
bendeki belirtileri aşırı halsizlik , kalp çarpıntısı ve saçlarım döküküyordu. diyette herşeyden mahrum bırakmışitım kendimi şimdi o kadar sıkı diyet yapmıyorum herşeyden yemeye çalışıyorum..
birde canım mide ilaçlarıda demir emilimini yok edermiş bende gastrit vardı çok kullandım ilaç onlar vucudumda demir bırakmamış dr söylemişti....
umarım yardımcı olabilmişimdir![]()