Teşekkür ederimÇok güzel bir menü olmuş camım. Tebrik ederim
Ne okuyorsun canım.Aklim kitapta kaldi biraz daha kitabimi okuyup yatayim iyi geceler kızlar)
Ahmet umit beyoglunun en guzel abisini okuyorum suanNe okuyorsun canım.
Selam kızlar. Bu gün misafirim vardı. Gelirken bimin tahinli susamlı kurabiyesini getirmiş bozdum yine diyeti
Ocak 1 başarısız...
Ocak 2 hasarsız geçer inşallah
Var mı 2 kare bitterli şeker orucumuza katılmak isteyen
Yasaklar listemiz
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Kızlar iyi aksamlar herkese menümü paylaşayım
Kahvaltı 9.30
2-3 dilim haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu süzme peynir
4 küçük dilim şerit Bir kac parca cecil peynir
2 dilim salatalık 2 kalın dilim ekmek 6 zeytin
Ogle:1 küçük kase tavuklu salçalı makarna
Ikındı 2 armut
Akşam 1 kornişon turşu 1 parca çiğ karnabahar avuç ceviz
Kızlar gelemedim eşim evde olunca biraz zor oluyor hemde oğlan telefonumu esir aldı oyun indirdiler oynadılar falan telefon elime geçmedi hiç dünkü menüyü sabah olunca yazarım inşallah oğlanı okula bırakacağız ordan da ufak bir alışverişimiz var evde hiç bişey kalmadı sonra yazarım size biliyorsunuz ben sizden iki saat geriyimRakibemGonul83 neredesin
Kesinlikle birde büyüklerse artık kaçınılmaz oluyor ama ben hiç korkmam ama işte işin günah boyutu var o beni tutuyor ama göğüsler sağlığıma engel olursa kamburluk gibi yada psikolojimi çok bozarsa onu bir sorup düşünmem lazımÇocuk doğurduktan sonra çoğu kişinin ihtiyacı olan şey bence :)
İyi cesaret etmiş ben de olmak isterim ama korkarım
Aynen öyle istediği gibi giyiniyor yılların acısını çıkarıyor bikiniler cicili bicili çamaşırlar artık kalın askılı babane sütyeni takmıyorAyyy cok guzel tam kiskanilacak bi durum
Bilmem sonuçta narkoz alıyorsun ameliyat riski hep vardır onun dışımda ne tehlikesi olur ki işin uzmanına gitmek lazım tabiTehlikeli bi durumu oluyormuymus ? Ben kokuyorum
Bacım senin ömrün mutfakta yemek yapmakla geçiyor galiba ben çocuklardan iki çeşit yemeği zor yapıyorum tebrik esiyorum seni hamarat kadın01 Ocak 2019 Salı Menüm
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Biraz kuymak (saymadım 10-15 çatal almışımdır)
2 dilim ekmek
Ara 14.15
1 bardak süt
2 galeta
Öğle 16.00
1 kase çorba
4 yk kara lahana yemeği
1 dilim kepek ekmeği
Ara 18.00
1 bardak süt
4 gün kurusu
Akşam 20.30
1 kase çorba
4 yk kara lahana yemeği
8 yk kıymalı barbunya
2 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği
Ara 22.30
1 kase yoğurt
1 elma
Su 2.5 lt
Spor yok
Evde olunca geç kalkıyorum menüler sarkıyor
Selam ne güZel ismi varmış maaşallah geçmiş olsun neyi var tam olarakSelam kızlar
Bu saatte uyanık olanınız yoktur muhtemel. Sabah kalkınca okursunuz. Biz yine acillerdeyiz. Gülce’ nin hastalığı tekrarladı. Sabaha kadar da buradayız muhtemelen. Merak etmeyin olur mu öpüyorum hepinizi kocaman
Atma ziyaaaaaaEee tamam o zaman tam benlik oldu o haldebasliyalim... bitter bana wc icin iyi geliyor yaa tuhaf ama oyle...
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar
Bu saatte uyanık olanınız yoktur muhtemel. Sabah kalkınca okursunuz. Biz yine acillerdeyiz. Gülce’ nin hastalığı tekrarladı. Sabaha kadar da buradayız muhtemelen. Merak etmeyin olur mu öpüyorum hepinizi kocaman
Bitki çayı yapıyorum bol bol ve meyve,Kızlar çocuklarınız hasta olunca nasıl bir yol izliyorsunuz burun akıntısı hapşırık öksürük hafif ateş
Selam kızlar
Bacım senin ömrün mutfakta yemek yapmakla geçiyor galiba ben çocuklardan iki çeşit yemeği zor yapıyorum tebrik esiyorum seni hamarat kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?