- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
Valla inanır mısın özellikle bisey yapmadim normalde evdeyken hep aklim fikrim yemekte olur ha bire yerim bugün hiç yiyesim gelmedi öyle olunca bende yemedim isteNiye böyle az yedin canım.
Harikasin rakibkm oh oh ne ğüzel menüymüş.Regl dönemi olur canım. Bundan sonra dikkat edersin
Benim menüm sat 12
Pastirmali yumurta
2 zeytin
3 dilim ev yapimi ekmek
Aksam 5
İspanak yemegi bük boy porsuyon
Yogurt
Adim sayar 2289 bugunku hareket durumumElma orta bou
Kimler gelmiş kimlerrr hosgeldin canim , nasılsın ? Yarin sabah tartil başliyalim diyeteİyi akşamlar kızlar ben eski üyelerden döneceğim demiştim ama işler o kadar yoğundu ki ben bende değildim maalesef kilomu koruyamadım Eski kiloma geri döndüm tekrar aranıza döneceğim çünkü tek başına mutlu olmak çok zor birlikten kuvvet doğuyor umudum sen ne güzel almamışsın adacım Sevgili kaptanım sizlerede selamlarada81 @umudum2 LAydLiNe
Eskilerden başka kim var göremedim
Herkese iyi geceler
Rakibem menun cok guzellllll ama boyle olmamaliydiiiiBenim menüm sat 12
Pastirmali yumurta
2 zeytin
3 dilim ev yapimi ekmek
Aksam 5
İspanak yemegi bük boy porsuyon
Yogurt
Züber ne canım?Kuru kayısı kuru üzüm yiyebilirsin sorun değil. Migros varsa yakınlarda züber al. Baya tatlı krizine iyi geliyor. Hatta biz bitteri serbest şeker orucu yapalım
Doğal meyvelerden yapılmış canım. Pişmanlatmayan tatlı diye geçiyorZüber ne canım?
Anladım canım. Az yiyince sonradan kriz geliyor daha çok yeniyor ya ondan sordum.Valla inanır mısın özellikle bisey yapmadim normalde evdeyken hep aklim fikrim yemekte olur ha bire yerim bugün hiç yiyesim gelmedi öyle olunca bende yemedim iste
Migrosa gidince bakacamDoğal meyvelerden yapılmış canım. Pişmanlatmayan tatlı diye geçiyor
Valla hala bu durumun şaşkınlığı içindeyimAnladım canım. Az yiyince sonradan kriz geliyor daha çok yeniyor ya ondan sordum.
Şimdi yok canım. Ben instagramda detoks grubuna katılmıştım. Orda diyetisyen önermişti. Geçen seneydi sanırım yediğim. Hurma ve kakao vardı benim yediğimde güzeldi çikolata gibiydi. Çok çeşidi var bakarsın gidince beğendiğin meyvelilerden alırsın.Migrosa gidince bakacam) cikolata tarzi mi içeriği nasil ? Elinde varsa resim atabilirmisin canim ?
Sen yine daha protein ağırlıklı yemeye çalış canım.Valla hala bu durumun şaşkınlığı içindeyim
Hiç böyle olmadigim için insallah böyle giderse zayıflarım
Kafein var ya ondandırEee tamam o zaman tam benlik oldu o haldebasliyalim... bitter bana wc icin iyi geliyor yaa tuhaf ama oyle...
Galiba ondan wc sıkıntıma iyi geliyorKafein var ya ondandır
Galiba ondan wc sıkıntıma iyi geliyoryoksaaaa yememmmm )
Hı hı tabi tabi :)Galiba ondan wc sıkıntıma iyi geliyoryoksaaaa yememmmm )
Çok güzel bir menü olmuş camım. Tebrik ederimKızlar iyi aksamlar herkese menümü paylaşayım
Kahvaltı 9.30
2-3 dilim haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu süzme peynir
4 küçük dilim şerit Bir kac parca cecil peynir
2 dilim salatalık 2 kalın dilim ekmek 6 zeytin
Ogle:1 küçük kase tavuklu salçalı makarna
Ikındı 2 armut
Akşam 1 kornişon turşu 1 parca çiğ karnabahar avuç ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?