Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım burayı bırakma kaptanımız gelince değerlendirmeyi yapar... çook uzak kalıyorsun buradan gelebildiğince gel lütfen daha çok motive olursun...

evet canım çalışıyorum.canım hep yemek yemek istiyorum.veremedikçe mutsuz oluyorum daha yiyesım geliyor
bazen niyetleniyorum gerisi gelmiyo
canım , ya yiyeceksin ya güzel ciciler giyeceksin hangisini istersin bi sor kendine ?
tabiii herşeyden önce sağlık için zayıflamak istemeliyiz daha hızlı hareket edebiliriz... cocuklarımızla birlikte daha güzel zorlanmadan aktiviteler yapabiliriz .....dışarı çıkarken oramızı buramızı örtecek şeyler giymekten kurutuluruz .. dolabın karşısına geçip 40 saat ne giysem endişesi taşımayız.....

öncelikle diyet kelimesi insanı korkutuyor ben sağlıklı beslenmek istiyorum diye beyine msj yolla......tavsiyem buraya sık uğra herkes ne yemiş bir bak menüleri incele ... mutlaka hergün menü yazıyoruz yaptığımız sporları bildiriyoruz.. biribirmizin menüsüne yorum yazıyoruz....nerde yanlış yapıyoruz uyarıyoruz birbirimizi... şimdi bu saatten itibaren diyette kelimesini çıkar kafandan ben sağlıklı beslenecem diye söz ver kendine...

2 haftam doldu. Listeye girerim belki. Tramvaya bin bu soğuk havalarda yorma kendini canım :)
Şimdi okula giderken tramvay önümde durdu sen geldin aklıma binmedim yarın benden fazla kilo vermişsindir kesin benim regl haftamdı çünkü bende verdim ama az şuanda

nekadar güzel anlatmışsın beni.sanki tanıyorsun.haklısın.aynen bu durumdayım ben.giyecek şey bulamıyorum.iradesizliğim yüzünden kendimi çok suçluyorum.en üzücüsü artık kilom yüzünden insanlardan da çekinmeye başladım.kendimi hor görmeye başladım.birkaç kez diyetisyene gittim.ama gerisi gelmedi.içim istemedi.hominide gırtlak yemek benı çok rahatlatıyor.ama sonrasında da çok üzüyor.dediklerin çok doğru.olaya diyet değilde sağlıklı beslenme olarak bakıp bunu hayata yaymak lazım.yanı her buldumu yemem gerekiyor.acaba tekrar diyetisyen desteğimi alsam diyede düşünüyorum bu ara

Canim , bende ocak ayinin sonunda diyetisyene gitmeye karar verdim...cunku tek basima cirpindim olmuyor...eger imkanin varsa mutlaka git derim...birinin kontrolu altinda kilo vermek daha kolay. .
Dun aksamdan beri gideceğim diyetisyenin kilo verdirdigi kişilerin resimlerine bakiyorum hemde uzun sureler değil en fazla 4 ayda istedigi kiloya ulasmislar....
Benim ocak sonunu bekleme sebebim yariyil tatili icin ablamlar gelecek onlarin yaninda zorlanirim diye onlar gelsin gitsin ilk isim diyetisyene gitmek olacak..
Sende diyetisyene gidersen birlikte hem buranin motivasyonu hemde diyetisyenin motivasyonu bize iyi gelecek inaniyorum..

Ben geldim sınavdan çıktım hemen geldim
Öncelikle size şunu diyim iyiki buraya geldim katıldım hepiniz iyiki varsınız
Destekleriniz için Tesekkur ederim sayenizde beslenmeme olabildiğinve dikkat ediyorum
Hatalarımı öğreniyorum örnek menüler ilham veriyor
İyiki varsınız

sanırım tereddüt etmem sebebim gidip hep başarısız olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…