Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar
Henüz kahvaltı yapmadım ama ,
Dünkü yediğim revani yarın beni tartıda tırmalamasın diye ,
Güne 300 kez ip atlar gibi zıplayarak başladım

İp atlar gibi zıplamak ne diyecek olursanız
İpli yapmama çocuklar izin vermiyor oyun oynuyoruz sanıyor ipin önüne geçiyorlar ben de ip atlar gibi zıplıyorum

İnşallah Leslie de yapmaya çalışacağım ama
Revani cezası 1500 kez zıplamayı düşünüyorum bugün

günümüz hayır olsun inşallah

Yani bana gülmeyin ama basit bi zıplamak dahi beni enerjik yaptı , bunu yapmasam şu anda biraz uzaniyor olacaktım ama şu an yerimde durmak istemiyorum

Şimdi düşündüm de
bu yaşıma kadar dışarda sabah yürüyüşü falan yapmadım hiç ,
Zıplamak böyleyse açık hava da yürümek ne kadar daha fazla güzel olurdu kim bilir

Spor insana kesinlikle enerji veriyor bende oyleyim spor yaptiktan sonra enerjik hissediyorum kendimi..

Ablalarım hepinize günaydın.
Kusura bakmayın menü ve 1 2 bişey yazıp gidiyorum son 2 sınavım, kaldı yarın son sınav sonra aktifim insallah
Sinavlarinda basarilar canim ) sinavlarin bitsin daha cok aktif olursun

Kaptanim son zamanlarda hic menu vermiyon ki hep mi kacamak yaptin yani

Kızlar bende buradayım kahvaltı hazırlıyorum
Bu ay regl çok iyi geçti ne karın ağrısı ne kramp ne bagırsak ve midede gaz sorunları ne yatak döşek yatmak falan gözünü sevdiğimin diyeti nerelerdeydin sen daha seni bırakırmışım ben hiç :) bende şimdi oğlanı okula bıraktım geldim 40 dk yürüyüşüm tamamlandı bir durak bindim tramvaya ama napim tam önümde durdu tesadüfen hava da soğuktu çocuk için bindim

Düzenli katılım sağlayıp menü bildirmeden ve kilo vermeden listeye giremezsin canım. Bu şekilde deneme süren uzar otomatik olarak.

Niye gülelim canım. İp atlamayı bende seviyorum ama benim evin her yeri tahta. Fayans bi tek banyoda var alta ses gittiği için ip atlayamıyorum. Şuanlık sadece iki günde bir yürüyüş yapıyorum ama zamanla arttıracam sporu inşallah.

kağıt okumak işkence... ben klasik yapıyorum sınavı. bir de kimya olunca.. elimde hesap makinesi.. bu öğrenci bu sonucu nasıl bulmuş diye hesap yapıp duruyorum...
bugün bitireceğimmm... bugün ilan için son gün
nasıl gidiyor diyet işleri? ben toparlanamıyorum bir türlü...

ceviz suyunu nasıl hazırlıyorsun ? Taze cevizle mi

LAydLiNe

ben sapıttım.. biri beni durdursunnn...

güzel güzel başlıyorum güne... sonra akşam hoooop yoldan çıkmaca...
Eğer daha öncesine ait zayıf fotoğrafın varsa onu gözünün önünde olacak şekilde bir yere asabilirsin. Ya da beğendiğin bir ünlünün vs kafasını keserek kendi kafanı montajlayarak da olabilir. Resmi her gördüğünde hedefine ulaşmak için daha da azimli olacağına eminim :)

Geçmiş olsun canım

Canım afiyet olsun öncelikle. Diyetisyen listeni bana özelden atabilir misin? Menülerini kontrol ederken görmek istiyorum. Listeni bilmeden yorum yapmam olmaz
Sagol canim buralardan uzak kalmak iyi gelmiyor bana

Selam kızlar bugün daha iyiyim şükür. Eşim dün kilo almışsın dedi yaabu erkekler ne kadar nankör. Bende hamur yemekten oldu ne güzel zayifliyor dum dedim. Ekmeğe makarnaya agzimi surmicem bitti

Eşim izinli bugün uyuyor 12 gibi sağlıklı bir kahvaltı tabağı yapıcam kendime. Hatta ikna edebilirsem tartı aldiricam bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…