- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bu aralar takim cok sessiz
Takım kayboldu
Spor insana kesinlikle enerji veriyor bende oyleyim spor yaptiktan sonra enerjik hissediyorum kendimi..Yani bana gülmeyin ama basit bi zıplamak dahi beni enerjik yaptı , bunu yapmasam şu anda biraz uzaniyor olacaktım ama şu an yerimde durmak istemiyorum
Şimdi düşündüm de
bu yaşıma kadar dışarda sabah yürüyüşü falan yapmadım hiç ,
Zıplamak böyleyse açık hava da yürümek ne kadar daha fazla güzel olurdu kim bilir
Sinavlarinda basarilar canimAblalarım hepinize günaydın.
Kusura bakmayın menü ve 1 2 bişey yazıp gidiyorum son 2 sınavım, kaldı yarın son sınav sonra aktifim insallah
Kaptanim son zamanlarda hic menu vermiyon ki hep mi kacamak yaptin yaniBu arada size bir itirafta bulunayım. Dövmeyin beni ama. Menü yazmadığım zamanlar kaçırıyorum arada. Hani öyle abartılı yemiyorum ama ufak tefek kaçamaklarım oluyor. O yüzden kendime bir çeki düzen verip menü yazmam lazım. Yarın kursun son günü olduğu için bir şeyler planlamış öğrenciler. Birisi ağzından kaçırdı. Mümkün olduğunca az hasarla atlatmaya çalışacağım ama yarın menü vermeyebilirim şimdiden söyleyeyimGeçen sefer diyetteyim diye karşı koymuştum sadece tadına bakmıştım ama bu kez öyle olmayabilir. Çünkü herkes kendi yapıp getirecek. 18 kişi var. Hepsinin ucundan tadına bakarsam sanırım
Hiç yakışmıyor bizeBu aralar takim cok sessizbende grip bakıyorum kimse yok geri cikiyorum..
Valla bazen diyet takiminda degilde diyet günlüklerinde gibi hissediyorum kendimi...Hiç yakışmıyor bize
Arkadaşlar merhaba birka gündür hem çok yoğundum hemde birtakım sıkıntılardan dolayı yediğine içtiğine pek dikkat edemedim o yuzden eger herkesin izni olursa ben yarından sonra geni basmıyormuşum gibi 2 haftalık deneme sürecine alından olur mu tabi takım kaptanı dahil herkesin izni olursa
Yani bana gülmeyin ama basit bi zıplamak dahi beni enerjik yaptı , bunu yapmasam şu anda biraz uzaniyor olacaktım ama şu an yerimde durmak istemiyorum
Şimdi düşündüm de
bu yaşıma kadar dışarda sabah yürüyüşü falan yapmadım hiç ,
Zıplamak böyleyse açık hava da yürümek ne kadar daha fazla güzel olurdu kim bilir
Canım sorma 1 haftadır kağıt okuyorum. Bir tanesine 10 sayfa sormuştum 190 öğrenci var dün bitti ama canım çıktı. Bugün erkenden gideceğim ödevlerini okuyacağız. Bugün notları ilan edeceğiz.
Bir de lisanüstüler var onlar da 90a yakın kişi, ortalama 5 sayfa. Bitti. Ama pazartesi bütünlemeler başlıyor. Oldukça fazla kalan var
ceviz suyunu nasıl hazırlıyorsun ? Taze cevizle mi09:30 1 bardak ceviz suyu
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
3 halka sucuk
2 lokma ekmek
Zeytin
Domates salatalık havuç
2 ceviz
1 çk reçel
14:00 3 hurma +3 yk yoğurt
16:00 1 küçük yeşil elma
Akşam 18:30
1 küçük kase tarhana çorbası
3 içli köfte
Salata
19:00 1 dilim haşhaşlı revani
Spor yok
2.5 lt su
Eğer daha öncesine ait zayıf fotoğrafın varsa onu gözünün önünde olacak şekilde bir yere asabilirsin. Ya da beğendiğin bir ünlünün vs kafasını keserek kendi kafanı montajlayarak da olabilir. Resmi her gördüğünde hedefine ulaşmak için daha da azimli olacağına eminim :)LAydLiNe
ben sapıttım.. biri beni durdursunnn...
güzel güzel başlıyorum güne... sonra akşam hoooop yoldan çıkmaca...
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Canım afiyet olsun öncelikle. Diyetisyen listeni bana özelden atabilir misin? Menülerini kontrol ederken görmek istiyorum. Listeni bilmeden yorum yapmam olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?