Canim benim ev dublex 7+1 ust katlari kapattim odalari ...aşağısı yinede isinmiyor... tepeme tepeme yagmur yagiyor ve iyi yalitim yapmamislar... ısınan hava yukari cikar ust kat odalar kapali olmasına ragmen ust katin antresine sicak hava cikiyor....butun gun kombi 60 da yaniyor ama isinmiyorum.....Eviniz soğuk mu canım niye üşüyorsun. Bizim ev çok sıcak kısa kolla dolaşıyoruz:)
Maşallah 3 kişi niye o kadar büyük evde oturuyorsunuzCanim benim ev dublex 7+1 ust katlari kapattim odalari ...aşağısı yinede isinmiyor... tepeme tepeme yagmur yagiyor ve iyi yalitim yapmamislar... ısınan hava yukari cikar ust kat odalar kapali olmasına ragmen ust katin antresine sicak hava cikiyor....butun gun kombi 60 da yaniyor ama isinmiyorum.....
Benim onceki evlerimde hep 4+1di.. iste ev ne kadar buyuk olunca o kadar yayiliyor esya aliyorsun.. sonra tayini cikti esime 4+1 bulmazsan olmaz esyami atalim dedim oda alsana 7+1 dedi... simdide isinamiyorumMaşallah 3 kişi niye o kadar büyük evde oturuyorsunuz
Benim onceki evlerimde hep 4+1di.. iste ev ne kadar buyuk olunca o kadar yayiliyor esya aliyorsun.. sonra tayini cikti esime 4+1 bulmazsan olmaz esyami atalim dedim oda alsana 7+1 dedi... simdide isinamiyorum
Burası çok etkili oldu benim üzerimde.ne kadar çok katilirsa o kadar çok motive oluyor insan. Daha önce yaptım yine yapıcam inşallah hersey motivasyon a baglimaşallah size. nasıl motive oldunuz neler yaptınız
Gelmez miiimaşallah canım. Doğalgaz da çok gelir o zaman allah kolaylık versin.
Süpersin ada...tokayi cikarmiyordum ben.dur bi cikarayim yarın belki fazlaliklarim ondandır...evet kızlar yarın tartı günü bugün çook dikkat ediyoruz ... akşamı hafif geçirelim ödem atıcı çaylarınız varsa için ödemleri yollayın... wc problemi olan çözmeye çalışsın)
veeee sabahhh saçımızdaki tokayı bile çıkarıp tartılıyoruz güzel eksiler gelir hepimize inşallah
Süpersin ada...tokayi cikarmiyordum ben.dur bi cikarayim yarın belki fazlaliklarim ondandır...
Menu guzel canimSabah 8.30
3 adet kuru kayısı
9.10
1 dilim buğday ekmegi
1 Haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı tereyağı
7 zeytin
1.5 kibrit kutusu peynir
1 bardak ıhlamur
Saat 12:10 (sınav öncesi atıştırma )
1,5 kare parça bitter çikolata
3 fıstık
Saat 15.45
1 tabak yarisi ciğer
1 kase mercimek çorbası
4 yk pırasa yemeği
1 küçük kase yoğurt
2 litre su içildi
Spor sadece ip atladım
Evet iddialıyım canım. Sen de iddialıydın galibaİddialıyım diyosunnn bu hafta sonuçlar güzel demek ki bakalım kim birinci olacak
Ye canım bitter çok zarar etmez
Yok daha bitmedi yarın son insallahMenu guzel canim) sinavlar bitti mi ?
Hep sen beni geçecek değilsin :) bir hafta sen bir hafta ben ödeşiriz. Ben reglde de çok kilo veriyordumŞimdi okula giderken tramvay önümde durdu sen geldin aklıma binmedim yarın benden fazla kilo vermişsindir kesin benim regl haftamdı çünkü bende verdim ama az şuanda
Başarılı bir menü olmuş canımSabah 8.30
3 adet kuru kayısı
9.10
1 dilim buğday ekmegi
1 Haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı tereyağı
7 zeytin
1.5 kibrit kutusu peynir
1 bardak ıhlamur
Saat 12:10 (sınav öncesi atıştırma )
1,5 kare parça bitter çikolata
3 fıstık
Saat 15.45
1 tabak yarisi ciğer
1 kase mercimek çorbası
4 yk pırasa yemeği
1 küçük kase yoğurt
2 litre su içildi
Spor sadece ip atladım
Yani aynen bi sen bi ben ayıp olmasın ama dur hele yarın bi olsun bakalım belli mi olur şimdi belki yine spor yaparım çocuklar uyuduktan sonra :) regl de çok kilo veriyordum derken mesela ne kadar veriyordunHep sen beni geçecek değilsin :) bir hafta sen bir hafta ben ödeşiriz. Ben reglde de çok kilo veriyordum
Kız ölecen açlıktan arada insan bir şey yer yarın Cuma ya daha göZünü çıkarırsın diyetin :)Bugünkü menüm
Sabah 09:30
1 peynirli yumurta, 1 yk lor peynir, 3 adet zeytin, 3-4 adet ceviz, 1 domates
Akşam 18:00
1 tabak pırasa yemeği, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
Birazdan bir kupa yeşil çay içeceğim. Leslie mi de yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?