Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl gidiyor Merve' cim tartı iyi şeyler gösterdi mi sana? Bu hafta inşallah listedesin
Evet canım tartı bu hafta beni üzmedi. Geçen hafta nedense kaçamak olmamasına rağmen verememiştim. Ama bu hafta çok iyi gitti. Yarın sürpriz tartı sonucumu yazacağım. Belki bu haftanın birincisi ben olurum

2 haftam doldu. Listeye girerim belki. Tramvaya bin bu soğuk havalarda yorma kendini canım :)

İddialıyım diyosunnn bu hafta sonuçlar güzel demek ki bakalım kim birinci olacak

Ablalarim bana dua edin olur mu 1 buçukta olan sınav için
2 küçük kare parça bitter çikolata yesem sorun olur mu?

Ye canım bitter çok zarar etmez

ceviz suyunu nasıl hazırlıyorsun ? Taze cevizle mi
Evet bir cevizi oda sıcaklığında suya akşamdan koyup sabah içiyorum cevizi de yiyorum canım
Evet grup çok sessiz. Ben de girip bakıyorum. Kimse yazmamışsa çıkıyorum tekrar.
Her birimiz bakıp Çıkmak yerine birşeyler yazıp çıkarsak konu konuyu açar bence :)

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :morpapatyam

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :165
Kilonuz:90
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kilolarımdan mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım? :

hoşgeldin canım aramıza ) kaptanımız gelince gerekli bilgiyi verecektir...
şuan diyet yapıyormusun ?

Evet bir cevizi oda sıcaklığında suya akşamdan koyup sabah içiyorum cevizi de yiyorum canım

Her birimiz bakıp Çıkmak yerine birşeyler yazıp çıkarsak konu konuyu açar bence :)
aynen öyle herkes bir kaç bişey yazsa sohbete katılsa konu konuyu açıyor zaten )

Selam kızlar bugün daha iyiyim şükür. Eşim dün kilo almışsın dedi yaabu erkekler ne kadar nankör. Bende hamur yemekten oldu ne güzel zayifliyor dum dedim. Ekmeğe makarnaya agzimi surmicem bitti
benim eşimde kilo alsamda versemde iyisin aşkım çok iyisin diyor

evet kızlar yarın tartı günü bugün çook dikkat ediyoruz ... akşamı hafif geçirelim ödem atıcı çaylarınız varsa için ödemleri yollayın... wc problemi olan çözmeye çalışsın )

veeee sabahhh saçımızdaki tokayı bile çıkarıp tartılıyoruz güzel eksiler gelir hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…