Evet canım tartı bu hafta beni üzmedi. Geçen hafta nedense kaçamak olmamasına rağmen verememiştim. Ama bu hafta çok iyi gitti. Yarın sürpriz tartı sonucumu yazacağım. Belki bu haftanın birincisi ben olurumNasıl gidiyor Merve' cim tartı iyi şeyler gösterdi mi sana? Bu hafta inşallah listedesin
2 haftam doldu. Listeye girerim belki. Tramvaya bin bu soğuk havalarda yorma kendini canım :)evet zayıf oldu açım şuanda zaar
Kısır yedim ya o beni biraz endişelendirdi korktum daha bişey yemedim. Senin nasıl gidiyor az kaldı Cuma’ya listeye giriyormusun artık
oğlanı okula götürüyorum ya sabahları aç karnına çıkıyorum evden dönüşte de markete uğradım bu çikolatayı aldım hemen orada mideye indirdim gerçekten de kakao yemiş gibi oldum ama kakao gibi kuru değildi tabi çok güzeldi
Yürüyüş bu arada 40 dk sabah 40 dk kadarda öğlen oluyor toplamda durmaksızın 1,5 saat yürümüyorum aslında tramvay gidiyor o tarafa ama ben yürümeyi tercih ediyorum
İyi bari birisi var yarım simidini yiyen
Bende öyle özledim ki sokak simidini arasına da peynir
Tartıdaki sonuçlarımızı yarın akşam mı bildireceğiz?
Evet canım tartı bu hafta beni üzmedi. Geçen hafta nedense kaçamak olmamasına rağmen verememiştim. Ama bu hafta çok iyi gitti. Yarın sürpriz tartı sonucumu yazacağım. Belki bu haftanın birincisi ben olurum
Ablalarim bana dua edin olur mu 1 buçukta olan sınav için
2 küçük kare parça bitter çikolata yesem sorun olur mu?
Evet bir cevizi oda sıcaklığında suya akşamdan koyup sabah içiyorum cevizi de yiyorum canımceviz suyunu nasıl hazırlıyorsun ? Taze cevizle mi
Her birimiz bakıp Çıkmak yerine birşeyler yazıp çıkarsak konu konuyu açar bence :)Evet grup çok sessiz. Ben de girip bakıyorum. Kimse yazmamışsa çıkıyorum tekrar.
Niye gülelim canım. İp atlamayı bende seviyorum ama benim evin her yeri tahta. Fayans bi tek banyoda var alta ses gittiği için ip atlayamıyorum. Şuanlık sadece iki günde bir yürüyüş yapıyorum ama zamanla arttıracam sporu inşallah.
Evet cnm şimdi tekrar baktim dogru yanliş aklimda kalmiş baharin öyle denemiştim şimdik kepceĺeri denedim1 su bardağı 200 ml canım , 1 çay bardağı 100 ml
hoşgeldin canım aramıza13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :morpapatyam
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :165
Kilonuz:90
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kilolarımdan mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım? :
bende bir avuç kuru üzüm yiyiorum yine demir eksikliğim başladı sanırsam hiç enerjim yok üşüyorummmKahvemi içiyorum bakim napiyorsunuz dedim. Noruyonuz
aynen öyle herkes bir kaç bişey yazsa sohbete katılsa konu konuyu açıyor zatenEvet bir cevizi oda sıcaklığında suya akşamdan koyup sabah içiyorum cevizi de yiyorum canım
Her birimiz bakıp Çıkmak yerine birşeyler yazıp çıkarsak konu konuyu açar bence :)
Allah yardımcın olsun canımAblalarim bana dua edin olur mu 1 buçukta olan sınav için
2 küçük kare parça bitter çikolata yesem sorun olur mu?
benim eşimde kilo alsamda versemde iyisin aşkım çok iyisin diyorSelam kızlar bugün daha iyiyim şükür. Eşim dün kilo almışsın dedi yaabu erkekler ne kadar nankör. Bende hamur yemekten oldu ne güzel zayifliyor dum dedim. Ekmeğe makarnaya agzimi surmicem bitti
canım yarın sabah öğleye kadar tartılıp sonucu yazman gerekiyor.... sabah ilk wcden sonra kahvaltı yapmadan bişey yiyip içmeden önce saçımızdaki tokayı bile çıkarıp öyle tartılıyoruzTartıdaki sonuçlarımızı yarın akşam mı bildireceğiz?
yapamıyorum.hayatımın merkezınde yemek var.hep yemek istiyorum.bunaldıkca yemeğe sarılıyorum.ama aynaya bakınca durumumuda beğenmıyorumhoşgeldin canım aramıza) kaptanımız gelince gerekli bilgiyi verecektir...
şuan diyet yapıyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?