Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

66 kg ile başladım Akşamdan aklıma koydum onun hayaliyle uyudum :) ne zamandır canım baklava istiyordu. Ben hep kaçamak yaptım beni örnek almayın Metabolizmam belki iyidir neler yemedim ki yediklerimi yazsam burdan Bursa’ya @Akkat da burdan selam olsun” yol olur :):):)
çok güZel ama doyurucu değil

Ben beğendim spor yap bence
Hedef koyulmuş harika 👏👏👏👏

Yeme canim ozellikle beyaz ekmek hic yeme...ceviz, badem yiyebilirsin...
Ben kızarmış form ekmek tercih ettim bir dilim... diyetisyene gitmistim 2 tanesi 1 dilim tb ekmeğine eş demisti....
Bu ekmegi alabilirsin canim....
Oruç olunca acıkırsam diye korkuyorum, ama koçumun sözünü dinlemem lazım, denemekten bir şey kaybetmem sanırım ;)

Dukan yaptigini soylemistin ..menulerin guzel ama hep dukan tarzi beslenmek seni zorlamaz mi ?
Dukan’ı normal beslenme tarzıma uygun olduğu için seçtim canım. Ben protein ve sebzeyi çok severim (tabii hamur işi ve tatlıyı daha çok severim 🤪), meyve pek yemem. Ama birinci aşama olan saf protein iki gündür zorluyor beni. Bir günüm kaldı, Pazartesi gelsin sebzeler😍 Ondan sonra daha kolay olacak inşallah. Bir de ben ölçüsüz bir insanım, bir şey yersem sınır koyamıyorum kendime. Ya hep ya hiç olmalı benim için.

Oruç olunca acıkırsam diye korkuyorum, ama koçumun sözünü dinlemem lazım, denemekten bir şey kaybetmem sanırım :KK66:
Bende eskiden sen gibiydim ya acikirsam diye yerdim... ;)) seni iyi anliyorum ekmek tarzi yemedigin gunlerde daha az acikacaksin....
Birlikte deniyerek gorelim canım ...🤗

Dukan’ı normal beslenme tarzıma uygun olduğu için seçtim canım. Ben protein ve sebzeyi çok severim (tabii hamur işi ve tatlıyı daha çok severim 🤪), meyve pek yemem. Ama birinci aşama olan saf protein iki gündür zorluyor beni. Bir günüm kaldı, Pazartesi gelsin sebzeler😍 Ondan sonra daha kolay olacak inşallah. Bir de ben ölçüsüz bir insanım, bir şey yersem sınır koyamıyorum kendime. Ya hep ya hiç olmalı benim için.
Canim sende profilinin altina kilonu hedef kilonu yazabilirmisin.. arada unutuyorum kim kac kiloydu 🤔🤔🤗🤗🤗

66 kg ile başladım Akşamdan aklıma koydum onun hayaliyle uyudum :) ne zamandır canım baklava istiyordu. Ben hep kaçamak yaptım beni örnek almayın Metabolizmam belki iyidir neler yemedim ki yediklerimi yazsam burdan Bursa’ya @Akkat da burdan selam olsun” yol olur :):):)
çok güZel ama doyurucu değil

Ben beğendim spor yap bence
Şanslıymışsın o zaman canım, ben senin gibi yesem o kiloda duramazdım. Ben de umutla bekliyordum şu kadar ay ağzıma tatlı sürmedim falan demeni:110:

Bende eskiden sen gibiydim ya acikirsam diye yerdim... :KK66:) seni iyi anliyorum ekmek tarzi yemedigin gunlerde daha az acikacaksin....
Birlikte deniyerek gorelim canım ...🤗
Evet evet oruç değilken denedim öyle oluyor gerçekten, ama oruç da hiç denememiştim, deneyelim bakalım

Durumunuz kısmına mı yazacağım canım? Bir de hedeflerimi küçük küçük tutsam nasıl olur? 1 kilo 1 kilo mesela. Ben zor veriyorum çünkü
Canim , profilinden hesap detaylarina gir ..orada ozel başlık yaziyor oraya yazabilirsin...

Ben hep küçük hedefler koyarak ilerledim bu beni motive etti... tavsiye ederim..tabii yine sen nasil istersen...🤗🤗
Küçük hedefler koyacağım canım, birer kilo şeklinde. 75’le başlamıştım, şimdiki hedefim 65. O yüzden bu hedefe “10. Hedef” dedim. Böylece kaç kilo verdiğimi de görebileceğim her zaman😍

Kızlar bir de sahurda 1 kocaman bardak tarçınlı süt içmiştim. Onu yazmayı unutmuşumo_O

Back
X