Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Huu huu kimse yok mu?
Eşimle oğlana ıspanaklı gözleme yapayım dedim. Akşamdan yıkamadım ıspanağı gece gece uğraştım yaa. Bi de yufkayı ıslatmasın diye kuruttum :olamaz: akşamdan üşenmeni sonu iş büyüdü :olamaz:
Gece 00:05 çocuklar hala yatakta zıplayınca bi sinirim zıpladı. Hayallerimde elimde terlik hepsini yatağa kovalayarak gerçekte sadece azcık sesimi yükselterek kovdum sonunda. Demek ki benim sabrım 12 ye kadar 12 den sonra cadıya dönüşüyorum :53:

30 günlük geri sayım başlıyor. Hergün buraya yapmanız gereken 4 hareketin süresini ekleyeceğim.

jjrkoG.jpg

İlk gün yarın 50 squat, 5 şınav, 20 saniye plank ve 25 table top pozisyonunda çapraz mekik yapıyoruz. Bu bir aylık basit çalışmanın ay sonunda vücudunuzdaki değişimine inanamayacaksınız.

Bende bunu başlayacağım kızlar :KK66:
Normalde squat yapmıyorsan ilk günden 50 tane zorlar ertesi günü bacakların ayrık ayrık yürürsün:KK53: tabii hareketi doğru yaparsan

Hayırlı geceler
Dün buzdolabim bozulmuştu yenisi geldi yerleştir temizle ev isi vs yaptım sonra AVM ye gittik alışveriş yaptık eve geldik apar topar yemek yaptım annem babam geldi onlar gitti oğlumu emzirirken sizmisim
Bugün Rabbim nasip ederse ilk orucum bakalım nasıl geçecek bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun 💐
Gelelim menume
Sabah :
10:00 1 haşlanmış yumurta
1 tk avokado sos
Domates salatalık biber
1dilim kepek ekmeği

Akşam 20:00
1 kase mercimek çorbası
Fırında patates köfte
Çoban salata

Su 1lt
Anka Anka canım yapamadım dün bugün inşallah yapacağım

Huu huu kimse yok mu?
Eşimle oğlana ıspanaklı gözleme yapayım dedim. Akşamdan yıkamadım ıspanağı gece gece uğraştım yaa. Bi de yufkayı ıslatmasın diye kuruttum :olamaz: akşamdan üşenmeni sonu iş büyüdü :olamaz:
Gece 00:05 çocuklar hala yatakta zıplayınca bi sinirim zıpladı. Hayallerimde elimde terlik hepsini yatağa kovalayarak gerçekte sadece azcık sesimi yükselterek kovdum sonunda. Demek ki benim sabrım 12 ye kadar 12 den sonra cadıya dönüşüyorum :KK53:
Ay en sevmediğim ıspanak yıkamak gece gece baya zorlamış
Ben ıspanak aldığımda yıkayıp buzluğa atıyorum cok pratik oluyor bizim gibi çocuklu anneler için

Hayırlı geceler
Dün buzdolabim bozulmuştu yenisi geldi yerleştir temizle ev isi vs yaptım sonra AVM ye gittik alışveriş yaptık eve geldik apar topar yemek yaptım annem babam geldi onlar gitti oğlumu emzirirken sizmisim
Bugün Rabbim nasip ederse ilk orucum bakalım nasıl geçecek bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun 💐
Gelelim menume
Sabah :
1 tk avokado sos
Domates salatalık biber
1dilim kepek ekmeği

1 kase mercimek çorbası
Fırında patates köfte
Çoban salata

Su 1lt
Hayırlı olsun güle güle kullan canım. Oruç için rabbim kolaylığını verir ❤️❤️

Ben ıspanak aldığımda yıkayıp buzluğa atıyorum cok pratik oluyor bizim gibi çocuklu anneler için
Aynen ya bi de akşam bulaşıkları yıkamadım başım ağrıyor diye tezgah da boş değildi. :olamaz: bi daha akşamdan hazırlarım artık.
Yıkayıp direk buzluğa mı atıyorsun hiç işlem yapmadan. Denemek lazım aslında.

Sabah kahvaltısı 03:30
4 yk menemen 2 dilim peynir 2 zeytin yarım salatalık çay 1 dilim pide

Saat 12:30 ara öğün
Elmalı tarçınlı yulaf ezmesi

Saat 14:30da öğle yemeği
5 yk bezelye yemeği
3 yk menemen
2 dilim ekmek

Saat 20:15 akşam yemeği
1.5 kepçe tandır çorba
1 porsiyon Kuzu küşleme
1 yk çoban salata

Kaçamak: 2 yk magnolia tatlısı
2 çay 1sade Türk kahvesi.
Bugün 3 fincan nescafe içtim sadece. 1 fincan düşürdüm.
2 lt su tükettim.

Akşam yemeğim biraz abartılı gibi görünebilir. Ancak eşimin iş arkadaşları ile akşam yemeğindeydik. Ortama uymak durumunda kaldım.
Şu neskafeyi bu bırakabilsen onun yerine sade ayda sütlü türk kahvesi yanina da hurma yada kayısı bak nasıl fark ettiriyor kiloda

Huu huu kimse yok mu?
Gece 00:05 çocuklar hala yatakta zıplayınca bi sinirim zıpladı. Hayallerimde elimde terlik hepsini yatağa kovalayarak gerçekte sadece azcık sesimi yükselterek kovdum sonunda. Demek ki benim sabrım 12 ye kadar 12 den sonra cadıya dönüşüyorum :53:
O cadı belli bi saatten sonra benimde içimden çıkıyor yoksa bi kutu sakinleştirici içmek lazim ki kayu nun annesi gibi dolasalim

Hayırlı olsun güle güle kullan canım. Oruç için rabbim kolaylığını verir ❤❤
Teşekkür ederim canım inşallah 😊
Aynen ya bi de akşam bulaşıkları yıkamadım başım ağrıyor diye tezgah da boş değildi. :olamaz: bi daha akşamdan hazırlarım artık.
Yıkayıp direk buzluğa mı atıyorsun hiç işlem yapmadan. Denemek lazım aslında.
Evt yıkayıp kurutup atıyorum

Cigdenmi atıyon benimde komşum bahçesinden getirdi 2 kilodan fazla dograsim yikadım az bişey ahasladim buzluğa atıcam

O cadı belli bi saatten sonra benimde içimden çıkıyor yoksa bi kutu sakinleştirici içmek lazim ki kayu nun annesi gibi dolasalim
Hayat kayyunun annesine güzel. Her işi baba yapıyor, yemeği baba yapıyor.

Teşekkür ederim canım inşallah 😊

Evt yıkayıp kurutup atıyorum
Sağol canım deneyeğim. Çıkarıp bekleterek mi çözdürüyorsun sadece. Ne çok soru sordum :olamaz:

asya_01 asya_01
Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık 3 kaşık mercimek çorbası çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de
5 badem kefir

Saat 17 de
5 kaşık türlü
Salata ayran

Su 2 ancak
Spor 2 saat aralıksız tempolu yürüdüm
45 dk leslie
akşam az geldi bana salatan mı çoktu? 8-9 kaşık yiyebilirsin bence sebze yemeklerini.

birkaç hafta sürer canım düzen oturtman. Kilolar yerleşmeden böyle bir atakta bulunman güzel olmuş.
her zamanki gibi çok güzel Adacım.
Bu eliptik bisiklet diğer bisikletlerden farklı mı? Çok yer kaplıyor mu canım?
çok güzel olmuş menün. Sahur tok tuttu mu? Su miktarını göremedim.
afiyet olsun, süper
benim de öyle oldu.
müslimimi geliyor mu sahurda canım? Sade mi yiyorsun? Kurabiye olmasaydı beğenmiştim.
ben de bazen öyle atlamalar yapıyorum ama benim çakal kızım, hayatta yutmuyor. Yanlış okudun, sayfayı atlarım diye uyarıyor sürekli 😂
canım dukanı 6 sene önce denemiştim, o zamandan beri felsefesi baya değişmiş. O nedenle menülerine pek yorum yapamayacağım 😞
afiyet olsun, güzel canım. Pide konusunda Adaya katılıyorum.
çavdar çok tok tutuyor. Ancak tam çavdar ekmeği almaya dikkat et canım. %20 çavdar unu ekleyip çavdar ekmeği olarak satıyorlar.
Yok canim fazla yer kaplamiyor diger bisikletlerden farki oturmadan ayakta yapiyorsun kollarda calisiyor.. ustelik cok sessiz komsulari rahatsiz etmez....ben sabah uyanip eliptik yapiyorum sonra yürüyüş bandina geciyorum yürüyüş bandi gürültülü.. ozamana kadar 1 saat geciyor asagidakilerde uyanmis olur ....:KK66:)

Hayırlı geceler
Gelelim menume
Sabah :
1 tk avokado sos
Domates salatalık biber
1dilim kepek ekmeği

1 kase mercimek çorbası
Fırında patates köfte
Çoban salata

Su 1lt
Buzdolabi hayirli olsun canim gule gule kullan...
Senide anneler günün kutlu olsun 💞💞💞
Firinda patates kofte disinda guzel.... ben patatesi hic sevmediğim icin ve diyettede önerilmiyor görünce gözüme batiyor...ama iftar oldugu icin vucudun tolere etmismidir 🤔🤔 bilemedim kan sekeri ile oynar patates...

birkaç hafta sürer canım düzen oturtman. Kilolar yerleşmeden böyle bir atakta bulunman güzel olmuş.
her zamanki gibi çok güzel Adacım.
Bu eliptik bisiklet diğer bisikletlerden farklı mı? Çok yer kaplıyor mu canım?
çok güzel olmuş menün. Sahur tok tuttu mu? Su miktarını göremedim.
afiyet olsun, süper
benim de öyle oldu.
müslimimi geliyor mu sahurda canım? Sade mi yiyorsun? Kurabiye olmasaydı beğenmiştim.
ben de bazen öyle atlamalar yapıyorum ama benim çakal kızım, hayatta yutmuyor. Yanlış okudun, sayfayı atlarım diye uyarıyor sürekli 😂
canım dukanı 6 sene önce denemiştim, o zamandan beri felsefesi baya değişmiş. O nedenle menülerine pek yorum yapamayacağım 😞
afiyet olsun, güzel canım. Pide konusunda Adaya katılıyorum.
çavdar çok tok tutuyor. Ancak tam çavdar ekmeği almaya dikkat et canım. %20 çavdar unu ekleyip çavdar ekmeği olarak satıyorlar.
Suyu 2.5 içiyorum ama sahurda hiç içemiyorum uyanamıyorum
Bizim challange i yapan olmamış galiba 🤔
Ben yaptım yazdım hatta dün yaptım diye. Bugün bacaklarım acıyor 🤣

Back
X