Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah kahvaltısı 03:30
4 yk menemen 2 dilim peynir 2 zeytin yarım salatalık çay 1 dilim pide

Saat 12:30 ara öğün
Elmalı tarçınlı yulaf ezmesi

Saat 14:30da öğle yemeği
5 yk bezelye yemeği
3 yk menemen
2 dilim ekmek

Saat 20:15 akşam yemeği
1.5 kepçe tandır çorba
1 porsiyon Kuzu küşleme
1 yk çoban salata

Kaçamak: 2 yk magnolia tatlısı
2 çay 1sade Türk kahvesi.
Bugün 3 fincan nescafe içtim sadece. 1 fincan düşürdüm.
2 lt su tükettim.

Akşam yemeğim biraz abartılı gibi görünebilir. Ancak eşimin iş arkadaşları ile akşam yemeğindeydik. Ortama uymak durumunda kaldım.

11.5 menüm
02:30
2 üçgen peynir
1 yk tulum peyniri
2 ceviz
2 hurma
1,5 dilim karakılçık ekmeği

20:15
2 kepçe domates çorbası, unsuz
1 porsiyon patlıcan kebabı
Yaklaşık 60 g lavaş
1 küp şeker kadar tahin helvası
1 dilim kaşar

21:30
1 şade Türk kahvesi
2 hurma
1 fındık

2 lt su

Kesinlikle Beyaz ekmek doyurmuyor. Daha önceki günlerde iftarda toka basa doyuyordum. Bugün hiç doymadım, sanırım beyaz ekmekten kaynaklanıyor.

Sabah kahvaltısı 03:30
4 yk menemen 2 dilim peynir 2 zeytin yarım salatalık çay 1 dilim pide

Saat 12:30 ara öğün
Elmalı tarçınlı yulaf ezmesi

Saat 14:30da öğle yemeği
5 yk bezelye yemeği
3 yk menemen
2 dilim ekmek

Saat 20:15 akşam yemeği
1.5 kepçe tandır çorba
1 porsiyon Kuzu küşleme
1 yk çoban salata

Kaçamak: 2 yk magnolia tatlısı
2 çay 1sade Türk kahvesi.
Bugün 3 fincan nescafe içtim sadece. 1 fincan düşürdüm.
2 lt su tükettim.

Akşam yemeğim biraz abartılı gibi görünebilir. Ancak eşimin iş arkadaşları ile akşam yemeğindeydik. Ortama uymak durumunda kaldım.

Sanırım kahvatının saati yanlış yazıldı.
Ekmeğin çeşidini de belirtirsen iyi olur canım.
Bezelye kan şekerini düşürdüğü için pek önerilmiyor diyetlerde.
Akşam bence çok değil, saati biraz geç.
Yalnız kahve ve çay tüketimin toplamda fazla geldi bana diyecektim ki, 1 fincan düşürdüm notunu gördüm ☺️
Genel olarak başarılı..

66 kg ile başladım Akşamdan aklıma koydum onun hayaliyle uyudum :) ne zamandır canım baklava istiyordu. Ben hep kaçamak yaptım beni örnek almayın Metabolizmam belki iyidir neler yemedim ki yediklerimi yazsam burdan Bursa’ya Akkat Akkat da burdan selam olsun” yol olur :):):)
çok güZel ama doyurucu değil

Ben beğendim spor yap bence
İlahi Gönül... 😀 ben artık öğrendim seni, yiyip dengeleyebiliyorsun. Metabolizman da buna izin veriyor. Daha ne olsun.. bir ömür böyle devam etsin. 😍

Sanırım kahvatının saati yanlış yazıldı.
Ekmeğin çeşidini de belirtirsen iyi olur canım.
Bezelye kan şekerini düşürdüğü için pek önerilmiyor diyetlerde.
Akşam bence çok değil, saati biraz geç.
Yalnız kahve ve çay tüketimin toplamda fazla geldi bana diyecektim ki, 1 fincan düşürdüm notunu gördüm ☺
Genel olarak başarılı..
Kahvaltı saatim doğru. Eşim sahura kalkıyor. Onunla yiyorum bende. Tek olunca yemiyor çünkü. Akşam saati de iftardan kaynaklı 🤗
Gerçi iftar olmasa da eşim şantiyeden ancak o saatte çıkabiliyor 😔 ben kahveyi çok tüketirim. Azaltmak çok zor oluyor. Kahve sigara gibi alışkanlığım var 🙄🙄

İlk günümü çok kötü bulanlar oldu 😄😄 1 yıldır iş arayışında olup evde oturduğum için beslenme şeklim çoook fena. Tatlı denemeleri, yeni yemek denemeleri ile geçiyordu hep. Tabi yapılınca yeniyordu. Şimdi düzen oturtmaya çalışıyorum. Öncelikle kahvaltı etmeyi tekrar öğrenmeye çalışıyorum.
Meslektaş olmamıza sevindim 😍💃🏽
Sıkı takipte olacağım 😎😎 peşinden geleyim de kilolar yebende bi 7lileri göreyim
birkaç hafta sürer canım düzen oturtman. Kilolar yerleşmeden böyle bir atakta bulunman güzel olmuş.
Bugün menü
Sabah 10.40
1 haşlanmış yumurta
1 parca peynir
5 yeşil zeytin
1 salatalik
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1c.bardagi
8 adet yer fıstığı

Aksam 17.15
9 yk yeşil mercimek salatasi
1 hurma

2 lt su içildi... LAydLiNe LAydLiNe
Spor sabah
75 dk eliptik yapıldı..
40 dk cardio yürüyüş yapildi

Carsi pazar gezildi....
her zamanki gibi çok güzel Adacım.
Bu eliptik bisiklet diğer bisikletlerden farklı mı? Çok yer kaplıyor mu canım?
Sahur 00.00
1 bardak süt içine 2yk kakao 2yk chia 3 hurma ,tarçın ve zerdeçal

İftar
1 kase işkembe çorbası
7 yk Patlıcan yemeği ,2 köfte
1 kase yoğurt
3yk bulgur pilavı
çok güzel olmuş menün. Sahur tok tuttu mu? Su miktarını göremedim.
Sahur 00:30
Tereyağda yarım yumurta
Domates salatalık 5 zeytin

İftar 19:45
2 yk yoğurt çorbası
10 yk yeşil fasulye
Salata +3 lokma da pide tırtıkladım

2 lt su içeceğim
afiyet olsun, süper
Teşekkür ederim 😍🌸Ramazanda yeme düzenim daha çok oturdu sankii :)
benim de öyle oldu.
Dünki menümü yazayim

Sahur
1 kase müsli

Iftar
1 tabak bugdayli yayla
Salata
2 3 kasik pilaki
2 kasik kadar yogurtlu pancar
1 kabak sandal
(Poff bitmiyo bi türlü hala var :KK70: )

Cayin yanina
3 4 kurabiye
müslimimi geliyor mu sahurda canım? Sade mi yiyorsun? Kurabiye olmasaydı beğenmiştim.
Iyi geceler kuzulara 🤗🤗🤗 bide hikaye okuma fasli var :ruh::ruh: ben bugun sayfalari atladim hikayeyi kafadan bagladim mutlu sonla bitirdim 😂😂😂
ben de bazen öyle atlamalar yapıyorum ama benim çakal kızım, hayatta yutmuyor. Yanlış okudun, sayfayı atlarım diye uyarıyor sürekli 😂
Kızlar menümü vereyim,

Sahur (03:00 gibi)
2 haşlama yumurta
Bolca süzme ve lor peynir

İftar
Bir tabak hindi sote

İftardan sonra
1 bardak sütlü filitre kahve

Su 500 ml anca, canım ne yemek ne de su istiyor. Birincisi iyi de ikincisi çok kötü😔
canım dukanı 6 sene önce denemiştim, o zamandan beri felsefesi baya değişmiş. O nedenle menülerine pek yorum yapamayacağım 😞
Hayırlı akşamlar kızlar
Sahur :
Menemen
Avuç içinden biraz büyük pide
2 çatal peynir
3 zeytin
1 çatal bal
1 ceviz
Salatalık
Şekersiz çay

İftar :
2 lahmacun
Salata
1 kepçe tarhana çorbası
1 yudum ayran :)

Çay faslı:
Şekersiz çay 2 hurma

Spor yapsam mı diye düşünüyorum ama koltukla aşk yaşıyorum :)
@ada81
afiyet olsun, güzel canım. Pide konusunda Adaya katılıyorum.
Ekmek yemiyeyim mi yani
Aslında çavdar ekmeği almak istiyorum da bir türlü alamadım
çavdar çok tok tutuyor. Ancak tam çavdar ekmeği almaya dikkat et canım. %20 çavdar unu ekleyip çavdar ekmeği olarak satıyorlar.

birkaç hafta sürer canım düzen oturtman. Kilolar yerleşmeden böyle bir atakta bulunman güzel olmuş.
her zamanki gibi çok güzel Adacım.
Bu eliptik bisiklet diğer bisikletlerden farklı mı? Çok yer kaplıyor mu canım?
çok güzel olmuş menün. Sahur tok tuttu mu? Su miktarını göremedim.
afiyet olsun, süper
benim de öyle oldu.
müslimimi geliyor mu sahurda canım? Sade mi yiyorsun? Kurabiye olmasaydı beğenmiştim.
ben de bazen öyle atlamalar yapıyorum ama benim çakal kızım, hayatta yutmuyor. Yanlış okudun, sayfayı atlarım diye uyarıyor sürekli 😂
canım dukanı 6 sene önce denemiştim, o zamandan beri felsefesi baya değişmiş. O nedenle menülerine pek yorum yapamayacağım 😞
afiyet olsun, güzel canım. Pide konusunda Adaya katılıyorum.
çavdar çok tok tutuyor. Ancak tam çavdar ekmeği almaya dikkat et canım. %20 çavdar unu ekleyip çavdar ekmeği olarak satıyorlar.
Bana iyi geliyor canim her sabah wc ye de cikartiyor :D sade degil kuru meyveli ve kuruyemisli 😊 ya orucken tatli istegini bastirmak cok zor en azindan benim icin öyle hic olmasa abartmamaya calismaya calisiyorum 😛😛😛

Şanslıymışsın o zaman canım, ben senin gibi yesem o kiloda duramazdım. Ben de umutla bekliyordum şu kadar ay ağzıma tatlı sürmedim falan demeni:110:
ilk başladığımda pek yemedim bir lokma gibi arada bir yiyordum akşam yemeklerimde mantı yediğim çok olmuştur M merve4416 bilir :) sonra arttırdım ve dengelemeyi öğrendim
İlahi Gönül... 😀 ben artık öğrendim seni, yiyip dengeleyebiliyorsun. Metabolizman da buna izin veriyor. Daha ne olsun.. bir ömür böyle devam etsin. 😍
inşallah aslında pek dengelemiyorum eh işte diyelim böyle kalorili şeyleri sabah yemeğe çalışıyorum birgün önceden sapıttıysam ertesi günü daha az yiyorum gibi
O da birşey mi, benim en büyük zevkim evde gecelikle oturmak 😂
şaka yapıyorsun
Ay ben söylesem hiç beklemezsiniz ;)

ilk başladığımda pek yemedim bir lokma gibi arada bir yiyordum akşam yemeklerimde mantı yediğim çok olmuştur M merve4416 bilir :) sonra arttırdım ve dengelemeyi öğrendim
inşallah aslında pek dengelemiyorum eh işte diyelim böyle kalorili şeyleri sabah yemeğe çalışıyorum birgün önceden sapıttıysam ertesi günü daha az yiyorum gibi
şaka yapıyorsun
Ay ben söylesem hiç beklemezsiniz ;)
Özellikle yazın evde kimse yoksa, oturuyorum öyle gecelikle, keyif yapıyorum.. efil efil çok rahat oluyor 😂

Merhabalar yeni üye aliyirmusunuz yarışma varmı arkadaşlar bugün kafaya koydum artık yeter kendimden bıktım artık ben beni taşıyamıyorum bir fotoda aynada görsem inanamıyorum yardımlarınız onemli

Merhabalar yeni üye aliyirmusunuz yarışma varmı arkadaşlar bugün kafaya koydum artık yeter kendimden bıktım artık ben beni taşıyamıyorum bir fotoda aynada görsem inanamıyorum yardımlarınız onemli
merhaba canım.. tabi ki alıyoruz.. ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtirsen iyi olur.. bir de yine ilk sayfada tanıtım formumuz var, onu doldurursan seni daha iyi tanımış oluruz.

30 günlük geri sayım başlıyor. Hergün buraya yapmanız gereken 4 hareketin süresini ekleyeceğim.

jjrkoG.jpg

İlk gün yarın 50 squat, 5 şınav, 20 saniye plank ve 25 table top pozisyonunda çapraz mekik yapıyoruz. Bu bir aylık basit çalışmanın ay sonunda vücudunuzdaki değişimine inanamayacaksınız.

Bende bunu başlayacağım kızlar ;)

Back
X