- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
kkda sorun var site bir geliyor bi gidiyor![]()
Evet canım sabah geldim bakımda yazıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kkda sorun var site bir geliyor bi gidiyor![]()
Bütün gece KK ya giremedim sinir oldum
Sabaha kadar temizlik yaptım. Demek ki KK olmazsa benim evim tertemiz olacak
Canlar dün 2. günü yapamadım ben. Bu gün 2 yi yapacağım geri kalanlar yetişti![]()
Kahvaltı akşam arası cok uzun olur dayanabilirmisininşallah yarın oruca başlayacam , şöyle mi yapsam bugün kahvaltımı yapayım bir minik ara yapayım yoğurt yerim zencfilli ve zerdaçallı... akşam yemeği için iftarı beklesem eşimle yesem ... sahur yapmıyorum çünkü yatarkende semizotulu cacık yiyebilirim.![]()
nasılsın canım haftasonu nasıl geçti ?Evet canım sabah geldim bakımda yazıyor
dayanırım dünde iftara misafirim vardı onları bekledim... zaten minik ara yaparım yoğurt yerimKahvaltı akşam arası cok uzun olur dayanabilirmisin
Yani sahur yemem yoğurt yerimmi diyorsun yoksa yoğurt ara ogunmudayanırım dünde iftara misafirim vardı onları bekledim... zaten minik ara yaparım yoğurt yerim)) düzeni kurayım diye düşündüm bundan sonra iftar yatarkende yoğurt yer yatarım bugünden uyumlu olsun diye düşündüm ...
nasılsın canım haftasonu nasıl geçti ?
Yogurt hem ara hemde yatarken sahur yerine.. tek fark aksam yemegimin saatini uzatacam yani normalde 17.30 gibi yiyorum yarin oruc olacagim icin bugunden iftar saatinde yiyeyim diye düşündüm canimYani sahur yemem yoğurt yerimmi diyorsun yoksa yoğurt ara ogunmu
Evet kaptanim bakim calismasi var yine ...Günaydın kızlar
Siteye girerken sorun yaşayan var mı? Sabah girmeye çalıştım hata verdi.
Canım sahurdan beri yoktu su vakte kadarda ara ara gidiyorGünaydın kızlar
Siteye girerken sorun yaşayan var mı? Sabah girmeye çalıştım hata verdi.
Ben cumadan beri tartılmıyorum barbunya yedim diye korkumdanpazartesi ilk tartı bildirimi benden gelsin ..
cuma : 59.700
bugün 59.900
gelen.. +200
wc yok henüz ondan olabilir.. birde dün biraz akşam fazla yedim...cumaya gider inşallah...
Aynen Sahur yapmadığın için Bence mantıklı canıminşallah yarın oruca başlayacam , şöyle mi yapsam bugün kahvaltımı yapayım bir minik ara yapayım yoğurt yerim zencfilli ve zerdaçallı... akşam yemeği için iftarı beklesem eşimle yesem ... sahur yapmıyorum çünkü yatarkende semizotulu cacık yiyebilirim.![]()
iftardan sonra bir rezene kimyon çayı yap canım şişkinliği alıyor... ben bakliyat yiyince genelde yapıyorum...Ben cumadan beri tartılmıyorum barbunya yedim diye korkumdan
Bakalım akşam kaç çıkacam
Aynen Sahur yapmadığın için Bence mantıklı canım
Bence kendini şartla canım şurayı bitirene kadar telefonu elime almayacağım falan diyeBütün gece KK ya giremedim sinir oldum
Sabaha kadar temizlik yaptım. Demek ki KK olmazsa benim evim tertemiz olacak
Canlar dün 2. günü yapamadım ben. Bu gün 2 yi yapacağım geri kalanlar yetişti![]()
Yapayım canımiftardan sonra bir rezene kimyon çayı yap canım şişkinliği alıyor... ben bakliyat yiyince genelde yapıyorum...
Allah kabul etsin canım...Çok yoğun geçti canım haftasonu mahallenin birinde iftar hayırı vardı yardıma gittim sabah zor kalktım