Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah yarın oruca başlayacam , şöyle mi yapsam bugün kahvaltımı yapayım bir minik ara yapayım yoğurt yerim zencfilli ve zerdaçallı... akşam yemeği için iftarı beklesem eşimle yesem ... sahur yapmıyorum çünkü yatarkende semizotulu cacık yiyebilirim.:işsiz::işsiz:
Kahvaltı akşam arası cok uzun olur dayanabilirmisin

Kahvaltı akşam arası cok uzun olur dayanabilirmisin
dayanırım dünde iftara misafirim vardı onları bekledim... zaten minik ara yaparım yoğurt yerim ;))) düzeni kurayım diye düşündüm bundan sonra iftar yatarkende yoğurt yer yatarım bugünden uyumlu olsun diye düşündüm ...

dayanırım dünde iftara misafirim vardı onları bekledim... zaten minik ara yaparım yoğurt yerim :KK66:)) düzeni kurayım diye düşündüm bundan sonra iftar yatarkende yoğurt yer yatarım bugünden uyumlu olsun diye düşündüm ...
Yani sahur yemem yoğurt yerimmi diyorsun yoksa yoğurt ara ogunmu

Sabah - öğlen gibi saat 2
1 dilim ekmek
2 3 dilim peynir
Domates salatalık
şekersiz çay
3 4 çatal et

ara
15 18 fındık

iftar saati
2 bardak ayran
1 tabak tas kebabı

su azdı ama hareket fuldu hiç oturmadım gece 10 a kadar

Eksiyle başlamak isterdim ama olmadı :( inş bu hafta bir kilo veririm sanırım sökülemiyorum iki gündür 1 2 damla şeklinde bugünde beklicem gelmezse yarın oruca başlıyorum

Yani sahur yemem yoğurt yerimmi diyorsun yoksa yoğurt ara ogunmu
Yogurt hem ara hemde yatarken sahur yerine.. tek fark aksam yemegimin saatini uzatacam yani normalde 17.30 gibi yiyorum yarin oruc olacagim icin bugunden iftar saatinde yiyeyim diye düşündüm canim🤗

pazartesi ilk tartı bildirimi benden gelsin ..

cuma : 59.700
bugün 59.900
gelen.. +200
wc yok henüz ondan olabilir.. birde dün biraz akşam fazla yedim...cumaya gider inşallah...
Ben cumadan beri tartılmıyorum barbunya yedim diye korkumdan :KK17:
Bakalım akşam kaç çıkacam
inşallah yarın oruca başlayacam , şöyle mi yapsam bugün kahvaltımı yapayım bir minik ara yapayım yoğurt yerim zencfilli ve zerdaçallı... akşam yemeği için iftarı beklesem eşimle yesem ... sahur yapmıyorum çünkü yatarkende semizotulu cacık yiyebilirim.:işsiz::işsiz:
Aynen Sahur yapmadığın için Bence mantıklı canım

Ben cumadan beri tartılmıyorum barbunya yedim diye korkumdan :KK17:
Bakalım akşam kaç çıkacam

Aynen Sahur yapmadığın için Bence mantıklı canım
iftardan sonra bir rezene kimyon çayı yap canım şişkinliği alıyor... ben bakliyat yiyince genelde yapıyorum...

Bütün gece KK ya giremedim sinir oldum :kızgın:
Sabaha kadar temizlik yaptım. Demek ki KK olmazsa benim evim tertemiz olacak :KK70:
Canlar dün 2. günü yapamadım ben. Bu gün 2 yi yapacağım geri kalanlar yetişti :KK70:
Bence kendini şartla canım şurayı bitirene kadar telefonu elime almayacağım falan diye :KK51:yoksa ev öyle kalıyor aynı bende öyleyim 😁Böyle çözüm buldum

Back
X