Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pazartesi ilk tartı bildirimi benden gelsin ..

cuma : 59.700
bugün 59.900
gelen.. +200
wc yok henüz ondan olabilir.. birde dün biraz akşam fazla yedim...cumaya gider inşallah...

Sen cumaya kadar geçersin eksiye :KK66:

inşallah yarın oruca başlayacam , şöyle mi yapsam bugün kahvaltımı yapayım bir minik ara yapayım yoğurt yerim zencfilli ve zerdaçallı... akşam yemeği için iftarı beklesem eşimle yesem ... sahur yapmıyorum çünkü yatarkende semizotulu cacık yiyebilirim.:işsiz::işsiz:

Acıkmayacaksan mantıklı iftarı beklemek zaten sahır yapmıyorsun

Ben de kilomu bildireyim kızlar,
Cuma: 66,1
Bugün: 65,4
Dün regli oldum, benimki bir hafta sürüyor, inşallah bitene kadar 64’ü görürüm:super:

Maşallah 🧿 canım çok iyi :KK9:

Bence kendini şartla canım şurayı bitirene kadar telefonu elime almayacağım falan diye :KK51:yoksa ev öyle kalıyor aynı bende öyleyim 😁Böyle çözüm buldum
benimde kalkıp evi toparlamam lazım ama hiç kalkasım yok enerjim bitmiş.... yeşil çayımı içene kadar size takılayım ;)

Sen cumaya kadar geçersin eksiye :KK66:

Acıkmayacaksan mantıklı iftarı beklemek zaten sahır yapmıyorsun

Maşallah 🧿 canım çok iyi :KK9:
inşallah canım , ben bir hafta çok iyi kilo veriyorsam diğer hafta daha az eksi geliyor bakalım bu sefer ne olacak :KK66:

Son düzenleme:
inşallah canım , ben bir hafta çok iyi kilo veriyorsan diğer hafta daha az eksi geliyor bakalım bu sefer ne olacak :KK66:

Eksi geliyor ya yeterli. bi de az diyo ya :mad:

Teşekkürler canım, inşallah devam ettirebilirim. Bir bozarsam tam bozuyorum çünkü🤣

Bende öyle canım fena dağıttım ama bu aralar metabolizmamın maşallahı var :sus::KK53:

Kızlar size bir şey soracaktım, hani şu “kalıcı kilo” “yeni alınmış kilo” falan var ya, kalıcı kilolar daha zor veriliyor, yeni alınanlar daha kolay veriliyor. Sizce onun süresi ne kadardır? Ben 2018 Şubat’ta 65 civarıydım, 2017 Eylül’de ise 62 falandım. Sizce iki yıl önceki kiloma zor mu inerim? Geçen sene 65 olduğum için mi bu kiloya kolay indim?

Kızlar size bir şey soracaktım, hani şu “kalıcı kilo” “yeni alınmış kilo” falan var ya, kalıcı kilolar daha zor veriliyor, yeni alınanlar daha kolay veriliyor. Sizce onun süresi ne kadardır? Ben 2018 Şubat’ta 65 civarıydım, 2017 Eylül’de ise 62 falandım. Sizce iki yıl önceki kiloma zor mu inerim? Geçen sene 65 olduğum için mi bu kiloya kolay indim?
canım ben 11 yıl önceki kiloma döndüm... 3,5 ayda .... istikararla gidilirse gidiyor canım kilolar... oturmamış kilolar biraz daha hızlı gidiyor ama o kilolar ilk ayda verilen kilolardır bence....

Eksi geliyor ya yeterli. bi de az diyo ya :mad:

Bende öyle canım fena dağıttım ama bu aralar metabolizmamın maşallahı var :sus::KK53:
Aslında bazen biraz bozarak ve çok yiyerek metabolizmayı şaşırtmak lazım diyorlar. Bilmem doğru mu? Kafama “bozduğum her an hedefime ulaşmam için geçecek zamanı uzatıyorum” şeklinde komut veriyorum:stop:

canım ben 11 yıl önceki kiloma döndüm... 3,5 ayda .... istikararla gidilirse gidiyor canım kilolar... oturmamış kilolar biraz daha hızlı gidiyor ama o kilolar ilk ayda verilen kilolardır bence....
Teşekkürler canım inşallah benimki de öyle olur:dua: En son 2017’de 62, 2014’te 58, 2011’de 53 kiloydum. 8 sene geçmiş aradan😢 Hem diyet yapıp hem verememekte çok korkuyorum. Hani böyle bazen duraklıyor, 1 ay falan veremiyorsun. Çok korkuyorum, çünkü benim kırılma anım oluyor o zamanlar. Bırakıveriyorum😔

Aslında bazen biraz bozarak ve çok yiyerek metabolizmayı şaşırtmak lazım diyorlar. Bilmem doğru mu? Kafama “bozduğum her an hedefime ulaşmam için geçecek zamanı uzatıyorum” şeklinde komut veriyorum:stop:
evet bunu bende araştırdım canım çok video izledim .... bunun için kilon uzun süre takılmış olması gerekiyor yani diyelim 2-3 hafta 62,5 da kaldın herşeye çok dikkat etmiş olmana rağmen.... o zaman spor saatini değiştirin , yemek saatleirni değiştirin .. sağlıklı şeylerden biraz fazla tüketin ama cıs şeyler değil diyorlar.....

Canım ben kendimi bildim bileli 70 civarında oldum hep. iki aşağa iki yukarı falan 70 civarında gezdim. Evlendiğimde de 73 kiloydum 3,5 senelik evliyim ve bu sürede 90lara çıktım. Şimdi fazlasıyla kaçamak yapmama rağmen az az da olsa kilo verebiliyorum çünkü bunlar yapışık kilolarım değil diye düşünüyorum. Bence seninki de yapışık kilo değildir

Teşekkürler canım inşallah benimki de öyle olur:dua: En son 2017’de 62, 2014’te 58, 2011’de 53 kiloydum. 8 sene geçmiş aradan😢 Hem diyet yapıp hem verememekte çok korkuyorum. Hani böyle bazen duraklıyor, 1 ay falan veremiyorsun. Çok korkuyorum, çünkü benim kırılma anım oluyor o zamanlar. Bırakıveriyorum😔
canım ısrarla hiç bozmadan diyetle sporla devam edersen , inan 1 ay takılmazsın... evet motive bzouluyor ama şöyle düşün ben sağlıklı besleniyorum elbet o zincir kırılcak....

Aynen öyle süreyi uzatıyoruz. Aralıkta başladım diyete şimdiye kadar 15 kilo verdim. Hiç kaçamak yapmamış olsam en az 20-25 kilo vermiş olurdum.

Canım ben kendimi bildim bileli 70 civarında oldum hep. iki aşağa iki yukarı falan 70 civarında gezdim. Evlendiğimde de 73 kiloydum 3,5 senelik evliyim ve bu sürede 90lara çıktım. Şimdi fazlasıyla kaçamak yapmama rağmen az az da olsa kilo verebiliyorum çünkü bunlar yapışık kilolarım değil diye düşünüyorum. Bence seninki de yapışık kilo değildir
Teşekkürler canım, bayrama kadar 62’lere inmek istiyorum da :dua: 62’lere inince pek çok kıyafetim oluyor, geçen yazı siyah bol bir tişörtle geçirdim😢 O yüzden sordum.

Günaydın kızlar sabahtan beri giremedim siteye hata verdi sürekli

Maalesef haftasonu anneler günü yemeğiydi oruç tutmamış olmamdı kızımla yediğimiz pizzaydı falan bayaaa kötü geçti tabi takıma girememiş olmamın da etkisi var bence bu sabah 129.6 çıktım en son 127.9 u görmüştüm tartıda tabi bir de bu hafta regl haftam baya bı şişiyorum ben regl öncesi umarım telafi edebilirim:dua:

Şimdi geçmişi okuyup geleyim:kahve:

canım ısrarla hiç bozmadan diyetle sporla devam edersen , inan 1 ay takılmazsın... evet motive bzouluyor ama şöyle düşün ben sağlıklı besleniyorum elbet o zincir kırılcak....
Duraklarsam ne olur beni bol bol uyarın:stop: O zaman bozuyorum çünkü. Sonra hop en başa dönüyorum, daha fazla kilo alarak. 7 senedir süreç hep böyle ilerliyor. Bir geri iki ileri🤣 Bıktım artık kısır döngüden, hedefime ulaşamamaktan😢

Back
X