Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen öyle süreyi uzatıyoruz. Aralıkta başladım diyete şimdiye kadar 15 kilo verdim. Hiç kaçamak yapmamış olsam en az 20-25 kilo vermiş olurdum.
Aynen canım ben de Ocak’ın ortasında başladım, 10 kilo verdim. Bozmasaydım bir de spor yapsaydım hedefime ulaşırdım😭😭

Günaydın kızlar sabahtan beri giremedim siteye hata verdi sürekli

Maalesef haftasonu anneler günü yemeğiydi oruç tutmamış olmamdı kızımla yediğimiz pizzaydı falan bayaaa kötü geçti tabi takıma girememiş olmamın da etkisi var bence bu sabah 129.6 çıktım en son 127.9 u görmüştüm tartıda tabi bir de bu hafta regl haftam baya bı şişiyorum ben regl öncesi umarım telafi edebilirim:dua:

Şimdi geçmişi okuyup geleyim:kahve:
Günaydın canım, bozmasaydın keşke düzenini. Gayet iyi gidiyordun. Tabii bir kısmı ödemdir.

pazartesi ilk tartı bildirimi benden gelsin ..

cuma : 59.700
bugün 59.900
gelen.. +200
wc yok henüz ondan olabilir.. birde dün biraz akşam fazla yedim...cumaya gider inşallah...

Bugün kontrol tartısı mı vardıo_Oo_O
Ben atlamışım bunu yarın bildirsem olur mu?
Sen +200 kesin -400 olacak Cumaya :halay::halay::halay:

Teşekkürler canım inşallah benimki de öyle olur:dua: En son 2017’de 62, 2014’te 58, 2011’de 53 kiloydum. 8 sene geçmiş aradan😢 Hem diyet yapıp hem verememekte çok korkuyorum. Hani böyle bazen duraklıyor, 1 ay falan veremiyorsun. Çok korkuyorum, çünkü benim kırılma anım oluyor o zamanlar. Bırakıveriyorum😔
Canım hiç korkma belki duraklama olmayacak,bende hatırlamıyorum ama enaz 5 yil önceki kilomdayim hiç duraklama olmadı ama benim ara ara yediğim zamanlar oldu belki bu yüzden durma olmadı 82 den 67 ye geldim çabuk gitti aslında ara vermelerim olmasaydı daha çabuk gidecekti

Canım hiç korkma belki duraklama olmayacak,bende hatırlamıyorum ama enaz 5 yil önceki kilomdayim hiç duraklama olmadı ama benim ara ara yediğim zamanlar oldu belki bu yüzden durma olmadı 82 den 67 ye geldim çabuk gitti aslında ara vermelerim olmasaydı daha çabuk gidecekti
İnşallah öyle olur canım. İnsan hiç eksi görmeyince tüm motivasyonunu kaybediyor:110: Ben zor kilo veriyorum. Biraz da ondan korkuyorum😔

Maalesef haftasonu anneler günü yemeğiydi oruç tutmamış olmamdı kızımla yediğimiz pizzaydı falan bayaaa kötü geçti tabi takıma girememiş olmamın da etkisi var bence bu sabah 129.6 çıktım en son 127.9 u görmüştüm tartıda tabi bir de bu hafta regl haftam baya bı şişiyorum ben regl öncesi umarım telafi edebilirim:dua:

Bundan sonra iki elin kanda da olsa takımdan uzak kalmıyorsun tamam mı?

benimde kalkıp evi toparlamam lazım ama hiç kalkasım yok enerjim bitmiş.... yeşil çayımı içene kadar size takılayım :KK66:
ben yine oturdum kaldım 😊
yaa tüh ödem olmaz inşallah
inşallah :KK51:
Kızlar ben şimdi 70,1 geldim inşallah cumaya gitmez yaaa :rolleyes:
sana da maşallah ya :KK9:asılırsan daha fazlası gelir inşallah:KK200:
Kilo bildirimi kızlar
Cuma 71.7
Bugün 71:KK52:
Vaaaaooooovvvvv :rolleyes:
Maşallah canım :KK9:

Duraklarsam ne olur beni bol bol uyarın:stop: O zaman bozuyorum çünkü. Sonra hop en başa dönüyorum, daha fazla kilo alarak. 7 senedir süreç hep böyle ilerliyor. Bir geri iki ileri🤣 Bıktım artık kısır döngüden, hedefime ulaşamamaktan😢

Öncelikle bu düşünceyi kafandan at canım. Kilo vereceğine inan lüften. Çünkü başarabilmen için önce kendine inanman lazım. Biz yapabildiysek sen de yapabilirsin.

Bak bunlar benim öncesi sonrası fotoğraflarım. 6 ayda 25 kiloya yakın verdim. ada81 ada81 uzun zamandır buralarda ve ilk kez bu kadar güzel bir ivme yakaladı. Vee şuan kendine çok inanıyor güveniyor çünkü başarabildiğini gördü.

Günaydın canım, bozmasaydın keşke düzenini. Gayet iyi gidiyordun. Tabii bir kısmı ödemdir.

bu kadar çok alacak bişey yemedim gibi sanki yazarım birazdan birazı ödem kesin bakalım bu regl haftasını güzel atlatırsam sonuç belli olacak ama ilerlemeyeceğim kesin yani ancak bu artıdan kurtulabilirim en çok takıldığım ve en sevmediğim girdap:KK14: hafta içi iyi gidip kilo verip haftas onu batırmak ve geri almak :110:

kesinlikle bu girdaptan uzak durmalıyım

Teşekkürler canım inşallah benimki de öyle olur:dua: En son 2017’de 62, 2014’te 58, 2011’de 53 kiloydum. 8 sene geçmiş aradan😢 Hem diyet yapıp hem verememekte çok korkuyorum. Hani böyle bazen duraklıyor, 1 ay falan veremiyorsun. Çok korkuyorum, çünkü benim kırılma anım oluyor o zamanlar. Bırakıveriyorum😔
Daha önce olmuşsun o kiloda buda demek ki tekrar olursun yeter ki ınan pes etme ve çalış :KK53::KK53::KK53:
Yaşın kaçtı boyumuz kılomuz aynı..

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
Pizza nedir ya onunla bozulur mu diyet:(
Döner ye iskender ye kofte ye hamburgerin sadece koftesını ye ama pizza hic olmamış bak şişmişsin işte..
Bari gönder hemencik canım..

Back
X