Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ben de Ocak’ın ortasında başladım, 10 kilo verdim. Bozmasaydım bir de spor yapsaydım hedefime ulaşırdımAynen öyle süreyi uzatıyoruz. Aralıkta başladım diyete şimdiye kadar 15 kilo verdim. Hiç kaçamak yapmamış olsam en az 20-25 kilo vermiş olurdum.
Günaydın canım, bozmasaydın keşke düzenini. Gayet iyi gidiyordun. Tabii bir kısmı ödemdir.Günaydın kızlar sabahtan beri giremedim siteye hata verdi sürekli
Maalesef haftasonu anneler günü yemeğiydi oruç tutmamış olmamdı kızımla yediğimiz pizzaydı falan bayaaa kötü geçti tabi takıma girememiş olmamın da etkisi var bence bu sabah 129.6 çıktım en son 127.9 u görmüştüm tartıda tabi bir de bu hafta regl haftam baya bı şişiyorum ben regl öncesi umarım telafi edebilirim
Şimdi geçmişi okuyup geleyim![]()
pazartesi ilk tartı bildirimi benden gelsin ..
cuma : 59.700
bugün 59.900
gelen.. +200
wc yok henüz ondan olabilir.. birde dün biraz akşam fazla yedim...cumaya gider inşallah...
Canım hiç korkma belki duraklama olmayacak,bende hatırlamıyorum ama enaz 5 yil önceki kilomdayim hiç duraklama olmadı ama benim ara ara yediğim zamanlar oldu belki bu yüzden durma olmadı 82 den 67 ye geldim çabuk gitti aslında ara vermelerim olmasaydı daha çabuk gidecektiTeşekkürler canım inşallah benimki de öyle olurEn son 2017’de 62, 2014’te 58, 2011’de 53 kiloydum. 8 sene geçmiş aradan
Hem diyet yapıp hem verememekte çok korkuyorum. Hani böyle bazen duraklıyor, 1 ay falan veremiyorsun. Çok korkuyorum, çünkü benim kırılma anım oluyor o zamanlar. Bırakıveriyorum
![]()
İnşallah öyle olur canım. İnsan hiç eksi görmeyince tüm motivasyonunu kaybediyorCanım hiç korkma belki duraklama olmayacak,bende hatırlamıyorum ama enaz 5 yil önceki kilomdayim hiç duraklama olmadı ama benim ara ara yediğim zamanlar oldu belki bu yüzden durma olmadı 82 den 67 ye geldim çabuk gitti aslında ara vermelerim olmasaydı daha çabuk gidecekti
Günaydın kızlar sabahtan beri giremedim siteye hata verdi sürekli
Maalesef haftasonu anneler günü yemeğiydi oruç tutmamış olmamdı kızımla yediğimiz pizzaydı falan bayaaa kötü geçti tabi takıma girememiş olmamın da etkisi var bence bu sabah 129.6 çıktım en son 127.9 u görmüştüm tartıda tabi bir de bu hafta regl haftam baya bı şişiyorum ben regl öncesi umarım telafi edebilirim
Ben dün 3.30da sahur yaptim muhtemelen 4 gibi tartilirim benKızlar oruclular yine iftara yakinmi tartilacak
Teşekkürler canım, bayrama kadar 62’lere inmek istiyorum da62’lere inince pek çok kıyafetim oluyor, geçen yazı siyah bol bir tişörtle geçirdim
O yüzden sordum.
Ben dün 3.30da sahur yaptim muhtemelen 4 gibi tartilirim ben
ben yine oturdum kaldımbenimde kalkıp evi toparlamam lazım ama hiç kalkasım yok enerjim bitmiş.... yeşil çayımı içene kadar size takılayım![]()
inşallahyaa tüh ödem olmaz inşallah
sana da maşallah yaKızlar ben şimdi 70,1 geldim inşallah cumaya gitmez yaaa![]()
VaaaaooooovvvvvKilo bildirimi kızlar
Cuma 71.7
Bugün 71![]()
Duraklarsam ne olur beni bol bol uyarınO zaman bozuyorum çünkü. Sonra hop en başa dönüyorum, daha fazla kilo alarak. 7 senedir süreç hep böyle ilerliyor. Bir geri iki ileri
Bıktım artık kısır döngüden, hedefime ulaşamamaktan
![]()
Kızlar oruclular yine iftara yakinmi tartilacak
Bundan sonra iki elin kanda da olsa takımdan uzak kalmıyorsun tamam mı?
Günaydın canım, bozmasaydın keşke düzenini. Gayet iyi gidiyordun. Tabii bir kısmı ödemdir.
Daha önce olmuşsun o kiloda buda demek ki tekrar olursun yeter ki ınan pes etme ve çalışTeşekkürler canım inşallah benimki de öyle olurEn son 2017’de 62, 2014’te 58, 2011’de 53 kiloydum. 8 sene geçmiş aradan
Hem diyet yapıp hem verememekte çok korkuyorum. Hani böyle bazen duraklıyor, 1 ay falan veremiyorsun. Çok korkuyorum, çünkü benim kırılma anım oluyor o zamanlar. Bırakıveriyorum
![]()
Günaydın kızlar sabahtan beri giremedim siteye hata verdi sürekli