- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peynir koyacağım da haşlamayacaktımIç hazırlarken çiğden yaparsan sanki pişiren suyu akar yağ çok sıçrar biraz haşlayıp suyunu iyi suzersen neden olmasın birazda peynir köy içine ohh miss
Gel bakalım bekliyorum burdayimBi tartılayım da geleyim![]()
Hadiii güzel sonuç gelsin inşallahBi tartılayım da geleyim![]()
67,9 dimi Perşembe gibi yanlış yazdın dimiPazartesi kontrol tartısı
Cuma: 68.8
Perşembe: 68.9
Perşembe yanlış mı yazmıştım67,9 dimi Perşembe gibi yanlış yazdın dimi![]()
Hımmm sen beğendiysen sorun yok. Ben eksi bekliyordum. Gerçi regl olacaktın dimi o da varPerşembe yanlış mı yazmıştım
Yanlış değil canım doğru yazdım
Normalde pazartesi çok artı gelirim bence güzel sonuç .
Ben Cuma'ya doğru veriyorum daha hiç pazartesiden kilo vermiş çıkmadım
Olur canim cok guzelde olurKızlar ıspanaklı iç hazırlasam sigara böreği gibi tavada kızartsam olur mu sizce![]()
Benden perşembe den önce eksi beklemek tavuktan konuşmasını beklemek gibi banaHımmm sen beğendiysen sorun yok. Ben eksi bekliyordum. Gerçi regl olacaktın dimi o da var
Sarma gözleme gibi yap tavada hem kızartma olmamış olurOlur mu ona göre saracağım![]()
Çok guzel canimBende tartı bildireyim
Cuma :67.9
Bugün : 67.3
Fark - 600 Gr![]()
Teşekkür ederim canım bakalım cumaya kadar ilk hedefime gelmek istiyorum enazindan yaklaşmak istiyorumÇok guzel canim![]()
Sardım kızarttım görüntü güzel oldu bakalım tadını fa beğenirler inşallahSarma gözleme gibi yap tavada hem kızartma olmamış olur
Nohut yeme çorbası iç bi ara var 5 10 ek kadar sonra devam etSizce iftara
1 ksse tarhana
6 çiğ köfte yeşillik 1 bardak ayran dünden kalan 3 kaşık nohut fazlamı
Tamamdır teşekkür edeirmNohut yeme çorbası iç bi ara var 5 10 ek kadar sonra devam et