- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Ya kızlar maşallah sizlere ben evin işini bitirip spor yapamıyorum toplanmıyor anacim yok bu ev toplanmiyor
Sen ben normaliz canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar maşallah sizlere ben evin işini bitirip spor yapamıyorum toplanmıyor anacim yok bu ev toplanmiyor
Kapalıyımgulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm çok bakımlı güzel bir kızdın :) tırnaklarında french oje manikürlü
saçların küt hafif sarı gibi salaş giyinmişsin açıktın ama diyorsun ki bende Almanya’da oturuyorum hattar evim var yarısı benim hakkım gibi birşeyler
sonra
MuMu85 onuda gördüm beyaz tenli siyah saçlı hafif balıketi çok güzel bir kız idi oda :)))hayırdır inşallah
Bilmem bol bol giyinmiştin ama sanki kilolu değildin çok güzeldin :)Kapalıyım
Saçım siyah
Ömrümde ojeyi elime almadım anacım sen üstü açık uyumuşsun hayır olsun
Şişkomuydum zayıf mı Sen onu söyle![]()
Gitti bile hiç keyif süremedimoo ağır misafirin var desene. Çocuklar için çok iyi olur.. ben bölüp direk dondurucuya atıyorum, vakumlamadan. Çorbayı bile atıyorum, çok rahat oluyor öyle.
o kadar rahatsız etmesi normal mi acaba?
ben pek makyaj yapmam ama yaparsam rujumun rengi kırmızıdır. Senin ki de çok güzel duruyor, iyi günlerde kullan canım.
gulenyuzumsunsen bence çocukların yatma saati çok ideal.
Hayır olsun canımBilmem bol bol giyinmiştin ama sanki kilolu değildin çok güzeldin :)
Burdayım canımAnka nerdesin canım ?
Ne yidinGuya esimi bekleyecektim iftarda yemek yiyecektim dayanamadim cok aciktim yemegimi yedim![]()
Bulgurlu biber dolmasi ve salata... yatarkende semizotlu yogurt yer yatarım...Ne yidin
Beyaz tenli oldugum dogru yanliz balik degil balina etliyimgulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm çok bakımlı güzel bir kızdın :) tırnaklarında french oje manikürlü
saçların küt hafif sarı gibi salaş giyinmişsin açıktın ama diyorsun ki bende Almanya’da oturuyorum hattar evim var yarısı benim hakkım gibi birşeyler
sonra
MuMu85 onuda gördüm beyaz tenli siyah saçlı hafif balıketi çok güzel bir kız idi oda :)))hayırdır inşallah
Akşama çiğ köfte yiyecem ben yemek yapamam yanına da yeşillikler ayran bir kase de çorba tamamdırBulgurlu biber dolmasi ve salata... yatarkende semizotlu yogurt yer yatarım...
Ben bu aralar ne pirsem diye düşünür oldum...
Bendede dünkü yemekler var eristeli yeşil mercimek çorbası yaptım sadece havuç tarator yapsammi diye düşünüyorumBulgurlu biber dolmasi ve salata... yatarkende semizotlu yogurt yer yatarım...
Ben bu aralar ne pirsem diye düşünür oldum...
Gayet guzel menu canim afiyet olsunAkşama çiğ köfte yiyecem ben yemek yapamam yanına da yeşillikler ayran bir kase de çorba tamamdır![]()
Insan orucluyken hersey istiyor cani ama iftarda yenmiyor kalıyor...Bendede dünkü yemekler var eristeli yeşil mercimek çorbası yaptım sadece havuç tarator yapsammi diye düşünüyorum
Aynn öyle kalan yemeklerde yetermi diye düşünüyor insan yeter aslında da göz doymuyorInsan orucluyken hersey istiyor cani ama iftarda yenmiyor kalıyor...
Karı koca kavgaları bosver canımne oldu papatyam niye moralin bozuk ...