Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm çok bakımlı güzel bir kızdın :) tırnaklarında french oje manikürlü :KK70: saçların küt hafif sarı gibi salaş giyinmişsin açıktın ama diyorsun ki bende Almanya’da oturuyorum hattar evim var yarısı benim hakkım gibi birşeyler :KK70: sonra MuMu85 MuMu85 onuda gördüm beyaz tenli siyah saçlı hafif balıketi çok güzel bir kız idi oda :)))hayırdır inşallah
Kapalıyım
Saçım siyah 😊
Ömrümde ojeyi elime almadım anacım sen üstü açık uyumuşsun hayır olsun :KK48:
Şişkomuydum zayıf mı Sen onu söyle 😊

oo ağır misafirin var desene. Çocuklar için çok iyi olur.. ben bölüp direk dondurucuya atıyorum, vakumlamadan. Çorbayı bile atıyorum, çok rahat oluyor öyle.
o kadar rahatsız etmesi normal mi acaba?
ben pek makyaj yapmam ama yaparsam rujumun rengi kırmızıdır. Senin ki de çok güzel duruyor, iyi günlerde kullan canım.
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen bence çocukların yatma saati çok ideal.
Gitti bile hiç keyif süremedim :(

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm çok bakımlı güzel bir kızdın :) tırnaklarında french oje manikürlü :KK70: saçların küt hafif sarı gibi salaş giyinmişsin açıktın ama diyorsun ki bende Almanya’da oturuyorum hattar evim var yarısı benim hakkım gibi birşeyler :KK70: sonra MuMu85 MuMu85 onuda gördüm beyaz tenli siyah saçlı hafif balıketi çok güzel bir kız idi oda :)))hayırdır inşallah
Beyaz tenli oldugum dogru yanliz balik degil balina etliyim 😛

Bulgurlu biber dolmasi ve salata... yatarkende semizotlu yogurt yer yatarım...
Ben bu aralar ne pirsem diye düşünür oldum...
Bendede dünkü yemekler var eristeli yeşil mercimek çorbası yaptım sadece havuç tarator yapsammi diye düşünüyorum

İnşallah Ramazan bana iyi gelecek diyet moduna gecmeme kolaylık oldu bayramdan sonrada tutsammi diye düşünmeye başladım malum 3 çocuk her çocukta 1 ay tutmadim kazam cok

Back
X