Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kv gelinlerine 4 cocuk dogurun deyip duruyordu... kizi 3. Dogurmayi düşündü sacmalama ne gerek var diyor ona.... anne cok alemsin dedim bize dogur ha doğur kizinada yazik kizim canina diyorsun dedim....guluyor oyyy ada oyyy 😂😂😂
Aynn bizdede öyle demekki bunların mantığı bu

Aynen ne saçma sapan hareketler bizimki damatcım diyor :KK70: damat öteki tarafa bakıyor :KK70: kızını seven her türlü sever sen ne diye kendini parçalıyorsun , nerdeyse on yıllık evli olucam anlamadım anlamıcam

Benim annem eşim ilk damat olduğu için çok düşkündür ona. Amaaaaa asla yalakalık yapmaz. Gülelim diye beni gömerler hep beraber kız kardeşim bile gömer beni 😁 annem hep uyarır. Bak, biz gidiciyiz sen kalıcısın. Selin’e fazla bulaşma der 🤣 kimi aileler ayarını kaçırıyor ama.
Yok canim senin katilimin cok iyi... ama aksama ugrayip bir menu verip çıkanları hic anlamiyorum niye takimda olmak isterler 🤔 bunuda anlamiyorum.
Yaaaa biz acemiyiz ada81 ada81 🙈😻😻😻 ben yeni öğreniyorum yorum yapmayı. Ve öğrenmek için oturup okuyorum .
Ben zaten akşamdan akşama girsem çoktan koparım burdan yorumları okuyorum etkileniyorum, daha istikrar oluyor.Kaçamak yaparsam nasıl yazarım yarın ada81 in yüzüne nasıl bakarım diyorum yemiyorum :KK70:
O azim istikrar bana da gelsin. 🙏🏼🙏🏼 Bugün kaçamak yapmayacağım, kendime söz verdim. 💃🏽
Kv gelinlerine 4 cocuk dogurun deyip duruyordu... kizi 3. Dogurmayi düşündü sacmalama ne gerek var diyor ona.... anne cok alemsin dedim bize dogur ha doğur kizinada yazik kizim canina diyorsun dedim....guluyor oyyy ada oyyy 😂😂😂
Ahahaha, benimki daha birinciyi doğur bile demedi. Kb yapın diyor, kv bu onların kararı bizim yorum yapmamız doğru olmaz diyor. 😅😅
en güzeli buymuş kafam çook rahat ohhhh , zaten bu saatten sonra benden size gelin sizden de bana anne baba olmaz dedim.... yaşanılanlar farklı öyle çıt kırıldım değilim ama silincede bitiyor benim için....
😢😢
Ben üst üste geçen hafta kısır dünde çiğköfte yedim ondan
aypare ackerman aypare ackerman seni ve bulgur kelimesini aynı anda görünce aklıma kısır geliyor. Çok tehlikeli sularda yüzüyorum 🙈🤣🤣

Valla ben artik karar aldim sadece menu verip menulere yorum yapmayanlarin menulerini yorumlamiyacam....
Bunlardan birisi de ben olabilirim galiba aslında yorum yapmaya çalışıyorum ama benim biraz zaman sıkıntım var yetisemiyorum

Benim annem eşim ilk damat olduğu için çok düşkündür ona. Amaaaaa asla yalakalık yapmaz. Gülelim diye beni gömerler hep beraber kız kardeşim bile gömer beni 😁 annem hep uyarır. Bak, biz gidiciyiz sen kalıcısın. Selin’e fazla bulaşma der 🤣 kimi aileler ayarını kaçırıyor ama.

Yaaaa biz acemiyiz ada81 ada81 🙈😻😻😻 ben yeni öğreniyorum yorum yapmayı. Ve öğrenmek için oturup okuyorum .

O azim istikrar bana da gelsin. 🙏🏼🙏🏼 Bugün kaçamak yapmayacağım, kendime söz verdim. 💃🏽

Ahahaha, benimki daha birinciyi doğur bile demedi. Kb yapın diyor, kv bu onların kararı bizim yorum yapmamız doğru olmaz diyor. 😅😅

😢😢

aypare ackerman aypare ackerman seni ve bulgur kelimesini aynı anda görünce aklıma kısır geliyor. Çok tehlikeli sularda yüzüyorum 🙈🤣🤣
Kısır tehlikeli bişey değil bence hattâ sağlıklı ama kontrollü yemek lazım 😊

😢😢

sadece menü yorumlamak meselesi değil de canım ... hiç gelmiyorlar ben ona kızıyorum bir menü verip kaçıyorlar eee ben diyorum kii eee ne bekliyorsun şimdi :KK51::KK51:
seninde katılımın güzel zamanla daha iyi olacak...

Aynn bizdede öyle demekki bunların mantığı bu
kaynanalar hep aynı sanırım .. elbet içinde çook iyi olanlarda vardır ama demek bize denk gelmemiş :KK70::KK70:aslında bakma konuşmuyorum ama kv çok iyi özellikleride var inkar edemem yiğidi öldür hakkını ver misali:KK70::KK70:

Kısır tehlikeli bişey değil bence hattâ sağlıklı ama kontrollü yemek lazım 😊
Kontrolümü kaybetmekten kooooorkuyorum 😁😁
sadece menü yorumlamak meselesi değil de canım ... hiç gelmiyorlar ben ona kızıyorum bir menü verip kaçıyorlar eee ben diyorum kii eee ne bekliyorsun şimdi :KK51::KK51:
seninde katılımın güzel zamanla daha iyi olacak...
Buna bile şükür diyorum şu an... çok vakit alıyor. Birazda tembelim diyelim 🙈 ev işlerini aksatıyorum.

Bulgur kötü mü ben öğlen yedim 5 6 kaşık
Bulgur kötü değil canım seviyeli olduktan sonra iyi ,sağlıklı..
Ama şişlik yapıyor ya yarışmada Cuma günü tartıda olumsuz etkilememesi açısından
Bakliyat bulgur
(Mevsimi değil ama) brokoli karnabaharı ve şiş yapan herşeyi tartı sonrası hafta sonu tüketmek iyi oluyor

kızlar osman müftüoğlu dinlediniz mi hiç dinlemeyenlere tavsiye ederim hemen hemen bütün videolarını izledim çok şey öğrendim beni çok motive etti izleyin derim....

bu videodan sonra ben iki öğüne daha çok düşünür olmuştum ....

😢😢

Yok canım bizim demek istediğimiz aynı ortamda gelinde var damatta varsa neden pohpohlanan damat oluyor...Yoksa benim annemde eşimi sever

Eklentiler

• A651732F-2545-467B-9582-EDF0B27EBB28.webp
    A651732F-2545-467B-9582-EDF0B27EBB28.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 21
  • 955A62A1-BB3E-4764-9616-CB50DBD0757D.webp
    955A62A1-BB3E-4764-9616-CB50DBD0757D.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 24
Back
X