Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bende yemiyorum ama diyetisyenim banada her öğünde 2 dilim ekmek veriyordu yani soffty soffty nin yemesi normal ekmeği cok verir diyetisyen
Bide makarna pulav yiyene kadar ekmek yiyin diyir en azından içinde yağ yok faydalı bireyler varmış ama ne varmış bilmirem

Evet canım yoğurt yemek bende isterdim ama ramazan olduğu için kaçak göçek bunu bile hızlı hızlı yedim nereme gitti bende bilmiyorum :KK70:
Gizli saklı yiyince olur öyle 🤗

Bende kızartırken kırmızı toz biber kekik kimyon birde üstüne kaşar birazda sucuk serpiştiriyorum efsane oluyo :KK70:

Kızlar noluyo orada 😳😳. Aklımı çelmeyin. Daha yeni oturdu zaten benim beslenme düzenim 😭.

Fırında patates efsane olurdu 😢
14 05 menem
sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
iftar
bir kepçe yoğurtlu tavuk suyu çorbası
bir hurma 10 dakika ara verdim
5 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
bol salata
iki tam buğday ekmek
su altı bardak
ara
bir çay bardağı süt 1 kase çilek
Menün güzelmiş, i like it 😉🎉🎉🎊

canım biliyorsun öncede çook spor yapardım... ve öyle deli büyük kaçamaklar yapmazdım... şuan bence dediğin gibi motivasyonum tam bunun sebebide kilo verdiğimi görmek ... önce deli spor yapıp kilo vermeyince ister istemez motivasyon düşüyor ufak kaçamak yapıyordum...
kaptanım spor sabah yapılmalı yağ yakımı ozaman hızlanıyor ben bu diyetimde onu öğrendim....
Kaç gibi yapıyorsun canım sporu, kahvaltı öncesi mi ?

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : zulal83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 73 ( en son tartı öyle demişti 3 hafta önce )
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : yemeyi çok seviyorum tatlı karbonhidrat çok severim , abur cubur yerim tokken bile yerim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : güzel giyinmek , rahat etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
hayır
Hoşgeldin canım. Abur, cubur çok sıkıntı azıcık da yesen gitmiyor kilolar. Onları kesin bırakmalısın.

14 05 menem
sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
iftar
bir kepçe yoğurtlu tavuk suyu çorbası
bir hurma 10 dakika ara verdim
5 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
bol salata
iki tam buğday ekmek
su altı bardak
ara
bir çay bardağı süt 1 kase çilek
Ekmek fazla olmuş sanki

Bide makarna pulav yiyene kadar ekmek yiyin diyir en azından içinde yağ yok faydalı bireyler varmış ama ne varmış bilmirem
Canım sen uzman gozetimindesin o ne öngörüyorsa onu yapmalısın zaten kilo verdikten sonra ekmek düzenini değiştirecektir

Back
X